Beni aldatmış

En başında gördüğünden beri keşke evlenmeseydin nişanlıyken kesseydin ama olmuş olan yapıcak pek birşey yok..
Evlendikten sonra da yaptıysa,yapmaya devam edecektir. Sürekli onu kontrol mı edeceksin? Ayrılmayı düşünmüyorsan kontrol etmekten vazgeç de bare daha fazla yıpranma..

Seven erkek aldatmaz.
Hatalarından utanacağına bide üste çıkmaya çalışıyor demek.
Her gün şüphe ile yaşayacağıma, boşarım 1-2 ay acı çeker hayatıma bakarım. Ki bu adam yas tutmaya da değmez yani..

Ya susup oturacaksın her gün aldatılarak, ya da boşayacaksın direk

Hayır nişanlıyken bilmiyordum işte. Bilseydim asla evlenmezdim. Evlendikten bir kaç gün sonra gördüm

[QUOTE="Konusalim dertleselim, post: 53244230, member: 855174" Onu cok seviyorum oda beni ama neden böyle yapıyor anlamiyorum[/QUOTE]

Şu kısımdan emin misiniz?
Yoksa seviyor beni hep dönecek zaten ben nasıl vakit geçireyim bu arada mı diyorsunuz.
Sevmek öyle bir şey değil çünkü.

Ben daha okuyorum. Boşandıktan sonra da babamın evine de dönmek istemiyorum. Boşandıktan sonra ne yaparım

eşinizi seviyorken başka bir erkeğe aşk söylemlerinde bulunabilir, buluşup öpüşür müsünüz?
cevap sizin sorunuzun da cevabı işte,
eşiniz sizi sevmiyor, bunu kabullenin, ne yapacağınıza ona göre karar verin.

E madem seviyorsun seviliyorsun neden takiyorsun ki gecmis bitmis dersin.
Onlar hataydi simdi bana deliler gibi aşık bir dedigimi iki etmiyor der dolu dolu yasadiginiz simdiki hayatinizda aklina bile gelmemesi gerekir.
Ama her gece gecmisteki ihanetlerini düsünüp aglamak ne demek.
Demekki unutturacak kadar bir baglilik yok diken ustunde yasiyorsun.
Korkularin baskin cikmis bu guzel gunlerin sonu bir aldatmaya bakar diye muhtemelen.
Bosver dusunme bunlari zaten sene gecmis ustunden kabullenmissin.
Boyle mutluysaniz dert etme. Simdiden yapar mi yapmaz mi diye kendini yiyip bitirmen gereksiz.
Yapacagi zaman uzulursun zaten bosuna niye iki kere uzulesin.

Evet sanırım öyle bir bağlılık yok ve hergün diken üstünde yaşıyorum Unutmalıyım geçmişi ama maalesef kolay değil

Ya nasıl seviyor diyebiliyorsun? Ohh evdekinin ağzına bir parmak bal çal, dışarıdakilerle gününü gün et. Yeni evlenmişsin, bunu görüyorsun susuyorsun. Sustuğun için yine aldatılıyorsun, yine, yine. Daha çok yineler eklenecek.

yil olmus 2017 bizim bu saftrik kadinlar aldatan kocasi icin beni seviyor ama diyo.yahu seni sevse baskasina bakar mi.birakin kendinizi kandirmayi size ilgi gosteriyo cunku yakalanmis sucluluk psikolojisinden yapiyo.sizden bi korkusu olsa bi kere yapar bi daha asla yapmazdi.surekli yapmis ve yapacakta.haa diyosan kocamdir severde aldatir da o zaman buraya yazma ne akil vermemizi bekliyosun.bisey olmaz erkektir yapar sende unut amann yuvaniz bozulmasin mi diyelim

o seni sevmiyor çoğu erkek de bunu yapmaz ne var her erkek yapıyor demeyiz kendini kandırmayı bırak bütün söyleyeceklerim bunlar

hanım öyle hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor,birinden birini seçeceksin. "eşimden boşanmak istemiyorum" dedinmi bitti.o zaman unutacaksın affedeceksin.boşanmayan insanın yapması gereken tek şey bu. unutamıyorum, affedemiyorum hep ağlıyorum diyen kadının yapması gereken basbayağı aldatıldığını kabullenip boşanıp kendine yeni bir hayat kurmaktır çünkü.ikisi birden olmaz anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…