- 12 Ekim 2017
- 13
- 1
- 86
- 31
- Konu Sahibi Konusalim dertleselim
-
Ama beni gercekten seviyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Benimle ilgileniyor benimle geziyor eğleniyor istediğim her şeyi yerine getirmeyi calişiyor. Cok pışmanım keşke yapmasaydım diyor. Nolur affet beni diyor. Ve çok zamandir bir yanlış hareketini de görmedim.O beni seviyor diye kendinizi kandırmayın.
Seven insan kaybetme korkusuyla başkasını düşünmez bile, değil konuşmak.Ama beni gercekten seviyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Benimle ilgileniyor benimle geziyor eğleniyor istediğim her şeyi yerine getirmeyi calişiyor. Cok pışmanım keşke yapmasaydım diyor. Nolur affet beni diyor. Ve çok zamandir bir yanlış hareketini de görmedim.
Ama işte ben unutamiyorum. Onu affedemiyorum. Güvenim gitti bir kere. Ne yapacağım bilmiyorum
Hayır gördüğüm an hemen ona söyledim. Cok fena kavga ettik. O pişmanım dedi affet beni dedi ve ağladı ve ben unutmaya calıştım. Ama unutamıyorum işte. Onu cok seviyorum ama ona güvenim gitti ne yapacağimi bilmiyorumDüğünden hemen sonra görmüşsünüz ama 1,5 sene katlanmışsınız. Şimdi sorun ne? Böyle ömür geçmez.
Siz de bunlara inanmaya çalışıyorsunuz yani , seven insan bir başkasıyla defalarca konuşmaz . Nişanlıyken yaptı o zaman hataydı peki evlendikten sonra neden devam ettirmiş.Ama beni gercekten seviyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Benimle ilgileniyor benimle geziyor eğleniyor istediğim her şeyi yerine getirmeyi calişiyor. Cok pışmanım keşke yapmasaydım diyor. Nolur affet beni diyor. Ve çok zamandir bir yanlış hareketini de görmedim.
Ama işte ben unutamiyorum. Onu affedemiyorum. Güvenim gitti bir kere. Ne yapacağım bilmiyorum
Hayır gördüğüm an hemen ona söyledim. Cok fena kavga ettik. O pişmanım dedi affet beni dedi ve ağladı ve ben unutmaya calıştım. Ama unutamıyorum işte. Onu cok seviyorum ama ona güvenim gitti ne yapacağimi bilmiyorum
Evlendikten sonra bir kac kez yine yakaladım onu başka kadınlarla yazışırken.
Evet canim cok doğru söylüyorsun. Herkese boşan demek çok kolay geliyor. Yaşamadan anlayamaz hiç kimse.Canim benim o kadar zorki yasadiklarin! Buradan hepimiz evde kocalarimizi beklerken veya elimizde kahve sigara keyfi yaparken sana bosan demek okadar kolay olurki! Belki bunh baskasi yapsa sende bosan dersin ama insanin basina gelince gidip hemen bosanayim diyemiyo! Rabbim esine vijdan sana sabir versin. Mutlu etsin rabbim sizi.. tek siyliyebilecegim bu
Ama beni gercekten seviyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Benimle ilgileniyor benimle geziyor eğleniyor istediğim her şeyi yerine getirmeyi calişiyor. Cok pışmanım keşke yapmasaydım diyor. Nolur affet beni diyor. Ve çok zamandir bir yanlış hareketini de görmedim.
Hayır yok. Ben daha okuyorumİnşallah çocuğun yoktur...
Hayır yapamam yapmamda asla. Ama ne bileyim. Kafam çok karışıksen kocanı seviyorsun dimi?
başka erkeklerle yazışıp buluşmaya çalışırmısın? öpüşüp koklaşırmısın? yapabilir misin?
hayır dimi?
hah seven insan davranışı budur işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?