• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme beni ailesiyle tanıştıracak yardııımm

7esra4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
149
13
118
mutluluk insnaa hep böle aniden mi gelir bilmiyorum cok mutluyum ve bi o kadar heyecanlıyım sadece 3 aylık bir ilişkim var sanki birbirimzi beklemişiz şimdiye kadar herşey kendiliginden oluşuyo babamdan allah razı olsun cok anlayışlı bahsettim hiç karşı cıkmadı ve erkek arkadaşım cumartesi günü bize geldi yemek yedik cay içtik anlaştılar babamla ne cok muhatap ne cok mesafeli tam tadındaydı herşey ve şimdi o beni ailesiyle tanışmaya götürmek istiyo ama ben onun kadar rahat olamıorum cok kasıcam kendmi nası davranmam gerektigini bilmiorum acaip bişekilde stres oluorum düşüncesile bile sizce ilk girdigimde,otururken,konuşurken nasıl olmalıyım tmm kendm gibi olucam ama nasıl davranmak gerek biraz ipucuuuuuuu

Öncelikle şık ama rahat giysiler giyin. içinde kasılacağınız kıyafetler giyerseniz stresiniz daha da artar :12:

Elini öpeceksin merhaba nasılsın diye giden bir havadan sudan muhabbetin içinde bulacaksın kendini. Genelde çok sıkıştırmazlar kızları.

Korkma bu kadar yahu :9:

valla dimi bu kadar korkacak ne var anlamadm diorum bnmkine sakinleştirici yaptıralım öle gidelim die o derece yani :9:
bilmiorum nasıl atlatırım şık bi etek ve bluz giymeyi düşünüorum gittigimde yemek yenir büyük ihtimal yardım edilir dimi yani ilk defa gidicem damdan düşer gibide mutfaga girilirmi hemen bilemiomki ayıp mı olur iyimi olur hadi kaldırırken yedigini kaldıracan tabi bi şekilde ay ne bilim böle işte :ssz:

valla dimi bu kadar korkacak ne var anlamadm diorum bnmkine sakinleştirici yaptıralım öle gidelim die o derece yani :9:
bilmiorum nasıl atlatırım şık bi etek ve bluz giymeyi düşünüorum gittigimde yemek yenir büyük ihtimal yardım edilir dimi yani ilk defa gidicem damdan düşer gibide mutfaga girilirmi hemen bilemiomki ayıp mı olur iyimi olur hadi kaldırırken yedigini kaldıracan tabi bi şekilde ay ne bilim böle işte :ssz:

Sofra hazırlanırken yardım edeyim mi ihtiyaç var mı falan diye sor nezaketen. Bazı insanlar işine karışılmasını istemez.:34: Verilen cevaba göre hareket edersin ilk günden peşlerinde koşmana gerek yok:21: Hem nabız yoklarsın işte :34: sofrayı kaldırırken götürürsün tabakları falan

canım hayırlı olsun, akıp gidecek sende anlamıcaksın akışına bırak:34:
bende taze kayınvalide olarak bişiler diyim:21:
gelinimi ben tanıyordum gerçi fakat babamızla tanıştırdık evimize de ilk defa gelmişti(aynı şehirde değiliz ben O'nu okulun mezuniyetinde görmüştüm öyle tanışmıştım)oda senin gibi kasılmasın diye ben yemeği dışarıda yemeği uygun bulmuştum.büyük ihtimal siz onlar da yersiniz sanırım,sadece doğal ol,zaten biz kaynanalar :10: yapmacığı da doğallığı da anlayacak özel güçlere sahibiz:37: şaka şaka kasma sakın kendini içinden geldiği gibi davran.bir de tiyo özellikle babasından çekinme babalar gelinlere her zaman daha yakındırlar özel bir çaba sarfetmene gerek yok o seni direk sevicek zaten:34:

bizde müstakbel gelinimin evine ailecek tanışmaya gidicez 10gün sonra,hadi bakalım sende bana tiyo ver:9:

Erkek arkadaşımın annesiyle tanışmaya gittiğimde kot pantolon ve üzerine bir bluz giymiştim (Daha öğrenciyiz ve yaşımdan da büyük görünmeyeyim diye abartmadım). Kapıdan girince elini öpmek için uzandım ama kadın bana sarıldı öptü şaşırdım kaldım. Yemek hazırlamış oturduk masaya ben de yardım edeyim dedim gerekmez dedi. Yemekten sonra biraz daha oturduk sohbet ettik öyle yani heyecanlanıyor insan önce ama evden içeri girip sıcak karşılanınca hiçbir heyecan kalmıyor :1:

gelinimi ben tanıyordum gerçi fakat babamızla tanıştırdık evimize de ilk defa gelmişti(aynı şehirde değiliz ben O'nu okulun mezuniyetinde görmüştüm öyle tanışmıştım)oda senin gibi kasılmasın diye ben yemeği dışarıda yemeği uygun bulmuştum.büyük ihtimal siz onlar da yersiniz sanırım,sadece doğal ol,zaten biz kaynanalar :10: yapmacığı da doğallığı da anlayacak özel güçlere sahibiz:37: şaka şaka kasma sakın kendini içinden geldiği gibi davran.bir de tiyo özellikle babasından çekinme babalar gelinlere her zaman daha yakındırlar özel bir çaba sarfetmene gerek yok o seni direk sevicek zaten:34:

bizde müstakbel gelinimin evine ailecek tanışmaya gidicez 10gün sonra,hadi bakalım sende bana tiyo ver:9:

biz de geçen kurban bayramında tanıştırdık ailelerimizi erkek arkadaşımla :) aileler bızden daha heycanlıydı Allahtan ailelerimiz çok uyuyordu sorun olmadı anlaştılar :nazar: sizin de inşallah çok güzel geçer teyzecim :))

7esra4 öncelikle hayırlı uğurlu olsun inş sende mutlu olursun :) ben de ilk gittiğimde okadar heycanlıydım ki ölücektim heycandan yanlış bişey sölemekten davranmaktan falan çok korkuyordum ama herşey yolunda gitmişti havadan sudan aileler ne iş yapar falan onlardan konuşulur muhabbet edilir kendin ol yeter:) bide ilk kez gidiceksin elin boş gitme :) şans seninle olsun canım :)

:1:cok şekersiniz gercekten :1: ben nasıl bi tüyo verebilirim düşünüorum gercekten insanın kendi gibi olmasından başka yapabilecegi yok heralde inş.. cok kolay ve anlaşılır bi biçimde gecer ziyaretniz heyecanımdan aklıma başka biş gelmedi gercekten cok tşşk ederm :nazar:

biz de geçen kurban bayramında tanıştırdık ailelerimizi erkek arkadaşımla :) aileler bızden daha heycanlıydı Allahtan ailelerimiz çok uyuyordu sorun olmadı anlaştılar :nazar: sizin de inşallah çok güzel geçer teyzecim :))

7esra4 öncelikle hayırlı uğurlu olsun inş sende mutlu olursun :) ben de ilk gittiğimde okadar heycanlıydım ki ölücektim heycandan yanlış bişey sölemekten davranmaktan falan çok korkuyordum ama herşey yolunda gitmişti havadan sudan aileler ne iş yapar falan onlardan konuşulur muhabbet edilir kendin ol yeter:) bide ilk kez gidiceksin elin boş gitme :) şans seninle olsun canım :)

:1:bnde aynen anlattıgınız gibi umuyorum inş. öyle güzel gecer bnde öle heyecanlıyımki engelleyemiorum kendimi bakkalım bi pot kırmadan atlatırım inş. :17:

Erkek arkadaşımın annesiyle tanışmaya gittiğimde kot pantolon ve üzerine bir bluz giymiştim (Daha öğrenciyiz ve yaşımdan da büyük görünmeyeyim diye abartmadım). Kapıdan girince elini öpmek için uzandım ama kadın bana sarıldı öptü şaşırdım kaldım. Yemek hazırlamış oturduk masaya ben de yardım edeyim dedim gerekmez dedi. Yemekten sonra biraz daha oturduk sohbet ettik öyle yani heyecanlanıyor insan önce ama evden içeri girip sıcak karşılanınca hiçbir heyecan kalmıyor :1:

bana ellerini öptüreceklerini tahmin ediorum ah nasıl öpücem onu hayal edemiorumm :1: içerdeki sıcaklıgı görünce heyecanım biraz dinebilir yani deilmi :ssz:

ayrıca dün gece noldu tahmin edemezsiniz erkek arkadaşımla konuşurken tlfna birden annesini verdi neseki güzel güzel konuştuk sonra bnm adımı sordu kadın ben söledm esra die sonra oda bnm adımı biliomusun dedi bnde biliorum dedim adı hediye fakat ona direk hediye die hitap edemezdim içimden teyze veya başka bşi die hitap etmekte gelmedi direk adınızı biliorum hediye anne dedim:17: ya cok ayıp etmişmiyim acaba girdim yerin dibine öyle utandımki ilk konuşmada bide bi tlfn konuşmasında kadına anne dedim ne düşünmüştür bilemedm ben ya kötü düşünülmesine sebep olunmazsa bu ilk konuşmada anne deyişim bnm için cokta sıkıntı deil çünkü bugün demesem bigün anne dicektm zaten

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden... İnşallah herşey istediğin gibi gelişir. :nazar: :nazar: :nazar:

Ellerini onlar öptüreceklerdir tabii ki... Ama hiç strese girme.
İnsan düşündükçe midesi ağzına geliyormuş gibi olur, çok iyi bilirim o duyguyu.:27:

Kendin gibi ol, en prezentable halin neyse o şekilde davranmaya çalış.
Oturmana kalkmana biraz daha özen göster, ama kendini kasma.
Mesela asla bacak bacak üstüne atma; Kayınvalide adayları bunlara dikkat eder...
"Siz" diye hitab ederek konuş, fakat samimi güler yüzle...

Zaten bir çok diğer yapman/yapmaman gereken şeyleri arkadaşlar sıralamış.
Bunlar benim aklıma gelenler... :34:

canım, seni anlıyorum.bende erkek arkadaşımın ailesiyle ortak arkadaşımızın düğünnde ilk tanışmıştık.11 ay sonra da eve akşam yemeğine gittim.ama babasından çok utanıyorum diye yavar yakar o olmadığı akşam gittik.annesi bana seviyorum diye su böreği yapmıştı.kızı yok.kızı gibi karşıladı.çok tatklıydı, ben çok çekiniyordum.sevgilim zaten rahatt keyfi yerinde.neyse eve göötüreyim diye bana da ayrı bir tepsi börek yapmıştı, çok mutlu oldum.yani doğal ol, çekinebşilirsin ama bu doğallığından bişey kaybettirmez, utanmak bile güzel, allah tamamına erdirsin, asıl önemli olan etabı geçmişsiniz, sevgiliniz babanızla tanışmış, asıl şimdi rahat olman gerek:)) hayırlısııı :4:

canım inşallah herkesin hayatı her zaman mükemmel devam eder,teşekkür ederim:34: hayırlı olsun şimdiden :46:

:1:cok şekersiniz gercekten :1: ben nasıl bi tüyo verebilirim düşünüorum gercekten insanın kendi gibi olmasından başka yapabilecegi yok heralde inş.. cok kolay ve anlaşılır bi biçimde gecer ziyaretniz heyecanımdan aklıma başka biş gelmedi gercekten cok tşşk ederm :nazar:

teşekkür ederim tatlım,sana ömür boyu mutluluklar:16:

canım, seni anlıyorum.bende erkek arkadaşımın ailesiyle ortak arkadaşımızın düğünnde ilk tanışmıştık.11 ay sonra da eve akşam yemeğine gittim.ama babasından çok utanıyorum diye yavar yakar o olmadığı akşam gittik.annesi bana seviyorum diye su böreği yapmıştı.kızı yok.kızı gibi karşıladı.çok tatklıydı, ben çok çekiniyordum.sevgilim zaten rahatt keyfi yerinde.neyse eve göötüreyim diye bana da ayrı bir tepsi börek yapmıştı, çok mutlu oldum.yani doğal ol, çekinebşilirsin ama bu doğallığından bişey kaybettirmez, utanmak bile güzel, allah tamamına erdirsin, asıl önemli olan etabı geçmişsiniz, sevgiliniz babanızla tanışmış, asıl şimdi rahat olman gerek:)) hayırlısııı :4:

evet o bize geldiginde bnde cok rahattım dün gece annesile konuşmakta biras rahatlattı beni teşekkr ediorum amin canım siznkinide allah tamamına erdirsinn bakalım neler olack :1:

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden... İnşallah herşey istediğin gibi gelişir. :nazar: :nazar: :nazar:

Ellerini onlar öptüreceklerdir tabii ki... Ama hiç strese girme.
İnsan düşündükçe midesi ağzına geliyormuş gibi olur, çok iyi bilirim o duyguyu.:27:

Kendin gibi ol, en prezentable halin neyse o şekilde davranmaya çalış.
Oturmana kalkmana biraz daha özen göster, ama kendini kasma.
Mesela asla bacak bacak üstüne atma; Kayınvalide adayları bunlara dikkat eder...
"Siz" diye hitab ederek konuş, fakat samimi güler yüzle...

Zaten bir çok diğer yapman/yapmaman gereken şeyleri arkadaşlar sıralamış.
Bunlar benim aklıma gelenler... :34:

evet siz die hitap etmek en önmlisi olsa gerek pazar günü gidicez galiba onlara ssabırla bekliorum o günü :3:

Merhaba arkadaşlar,
Ben dev21 yaşındayım ve 1-2 hafta içinde 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımın anne babasıyla tanışıcam. Tanışma evde olcak, sizce ne giymeliyim? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

Back