yok bu kadar olduğunu bilmiyordum ben hatta aldatma harici birşey görmemişim bide sinirini bilirdim okadar aldatma bile aslında yeterli ama işte hata yaptım.bu adam hem sinirli , hem aldatıyo , hem ilgisiz , hem aile düşkünü ...
birde evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü nasıl evlendin bilerek
yok bu kadar olduğunu bilmiyordum ben hatta aldatma harici birşey görmemişim bide sinirini bilirdim okadar aldatma bile aslında yeterli ama işte hata yaptım.
ewet aslında düşmanım da kadın.birilerinin desteğine ihtiyacım var benim kimseye anlatmadım çünkü o yüzden de paylaşmak istedim.çok kötü ki ne yapacağımı bilemiyorum ve içim sızlıyorbu konuya gercketen cok uzuldum yine yazamadan edemicem nedir bu kadinlarinda derdi? tamam yasamistir biisler bitmis gitmis ne diye evli adam pesinde hala kadinlar var yahu? hic mi Allah korkusu yok... adam evli hala niye gorusmeyi kabul ediyoki.... insan askindan olse boyle bisey yapmamali.. bu insanlarin oncelikle kendilerine saygilari yok.. yuva yikanin yuvasi olurmu? hadi onu bunu birak bunun hesabi ahirette nasil verilir ya?uf iyice sinir oldum boyle tipleri bogasim var...............
şuan ne yapacağımı bilemiyorum bir çare arıyorum sağlıklı düşünemiyorum o yüzden yardım istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum boşanmak hiç te kolay gelmiyor gözüme beni de anlayın ne olur.ne yapacağımı bilemiyorum
güzel konuşuyosun ama insan çok üzülüyor dayanamaıyorum yani düşünmesi bile beni incitiyor ama herşeyi düşünüyorum ailemde en büyük etken nasıl anlatıcam.bu olay psikolojimi de çok etkiledi kendimi toparlayamıyorum.adam evlenmeden aldatmış seni.. daha ne bekliyodun seni bi güzel dövmesini mi ??
evlendiğin sabah kızın telefonu ile uyanıyosun bu ne kadar gurur kırıcı bişey farkında mısın ?? sen daha neyin çıkmazındasın ???:26:
boşanamıyorsan o zaman en azından bir süre ayrı kal, kafanı toparla, sonra gerekeni yaparsın, en azından boşanma fikrine alışırsın
Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi ? Affedip devam mı edeceksin yoksa mıçına tekmeyi atıp ne halin varsa gör mü diyeceksin ??
Daha doğrusu seni aldatan bu adam için hala çok seviyorum mu diyorsun ???:44:
güzel konuşuyosun ama insan çok üzülüyor dayanamaıyorum yani düşünmesi bile beni incitiyor ama herşeyi düşünüyorum ailemde en büyük etken nasıl anlatıcam.bu olay psikolojimi de çok etkiledi kendimi toparlayamıyorum.
güzel konuşuyosun ama insan çok üzülüyor dayanamaıyorum yani düşünmesi bile beni incitiyor ama herşeyi düşünüyorum ailemde en büyük etken nasıl anlatıcam.bu olay psikolojimi de çok etkiledi kendimi toparlayamıyorum.
önce gecmis olsun diyeyim de (malum bazi konu sahipleri demeyince güceniyoda)
istesende istemesende bitmis evliligin baslamadan
zamanla sende kabullenirsin simdi yeni oldugu icin inanamiyorsun
buna bende şaşırıyorum ama hala seviyorum evet çok sevdim ondan ama yapacak birşeyim kalmıyor kimseyle konuşamadığım için paylaştım çok ta iyi yaptım sanırım şuan biraz daha iyiyim konuşmaya ihtiyacım var zaten bi doktora da gidicem
insan olanın başına herşey gelir ailen bunu anlayışla karşılayacakır 1 gun kızar 2 gün kızar ayrıca kızacak birşey yok senin suçun deil hem belki aileleri dahiil ettiğinde böyle bir soruna eşin belkı düzelecektir çekinip belki daha iyi olacaktır.Kaç yıllık evlilikler sonlanıyor kaç çocukla ne kadınlar ayakta kalıyor. yol yakınken dahada pişman olmadan yap yapacaklarını ne düşünüyorsan. üzülmemek elde deil bizler su anda sana üzülüyoruz deilki sen yaşayansın ama artık destek alırsın psikolojık ve emin ol kurtulduğuna sevinirsin. o kimki en güzel zamanlarını üzüntüyle onn için harab edeceksin o senin için kendini yıpratıyormu? .... çok büyük bir sınavdan geçmişsin ve geçiyorsun rabbim yardımcın olsun
bilemiyorum aslında sağlıklı düşünemiyorum şuan tek hissettiğim büyük bi acı.önce bi toparlan ucunda ölüm yok herşeyin bi çaresi vardır ölüm dışında.. çocuk yoksa senin için daha kolay olur bu dönemi atlatmak .. ama boşanmıcamda diyosun ne yapıcaksın pekiii ? bile bile çekecek misin ??
Hayırlısı hakkınızda.......
bilemiyorum aslında sağlıklı düşünemiyorum şuan tek hissettiğim büyük bi acı.
Allah korusun ama yerinde olsam hiçbirşey demeden çıkar giderim arasın aransın bu kadın nerede desın sorumluluğun onda sonuçta cebinide acma aileni arar muhtemel onlarda kızıma hakkettiklerini yaşatacaksan gel al desinler sen hiç muhattap olma derim çirkinleşme ona fırsat verme "bana bunu dedi kızınız" diyecek yüzü olmasın. bu acılarının mükafatını birgün alacaksındır hiç bir acı yerini mutluluga bırakmadan gitmez...bilemiyorum aslında sağlıklı düşünemiyorum şuan tek hissettiğim büyük bi acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?