Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar, 98,99 yıllarında benettonun parfümünü kullandım muhteşem bir kokuydu ve kalıcıydı tam adınıda hatırlamıyorum şişesini görsem tanırım ama bulamıyorum herhalde piyasadan kalktı bu konuda bilgisi olan varmı?
Ben tribünün hayranıydım daha şişe bitmeden 2.sini alırdımmmmmmm...Sonra kaldırıldı, yabancı ülkelerde varmış ama türkiyeye getirmiyorlarmış. Bulsam şimdi alırım...
Merhaba bende sizler gibi trıbü parfümünü çok seviyorum. Bende Türkiye de bulamadım Abd den arkadaşa sipariş verdim sağolsun bana gönderdi. hemde fiyatı çok uygun 12.5 Dolar 100 ml 2 tanesi 25 Dolar çok uygun fiyatı. Hatta bu hafta içinde bana 2 tane daha göndericek. :))) Çok şanslıyım çoookk.
ben açık parfümden almıştım benetton.Ama hangisi bilmiyorum.bendeki ağır ve kadınsı bir kokuydu.ama beğeniliyordu.yarısı hala duruyor.acaba sizin de bahsettiğiniz kokusumu? ağır ama bekleyince güzel oluyor....
benetton hot ı sürekkli mi kullanıyorsun? çevreden gelen tepkiler nasıl? özellikle erkeklerden.
ben bu gün aldım ama umduğumu bulamadım hot deyince kadınsı bişi bekledim, meğersem vana başlıklı tasarımından da anlaşılacağı gibi ferahlatıcı bi kokuymuş. umarım zamanla alışırım.