• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benetton örgü battaniye???

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar benetton orgu battaniye kullanan var mi aranizda, kalitesi tac ve yatasa gore nasil acaba?Bir de ceyizevi.com sitesinden hic alisveris yapan var mi aranizda???
Yardim lutfen..kaydirigubbakcemile5

Canım ben kullanmadım almadım da ama alıpta iyi olduğunu söyleyenleri duydum.sonuçta benetton iyidir diye düşünüyorum.

Canım ben kullanmadım almadım da ama alıpta iyi olduğunu söyleyenleri duydum.sonuçta benetton iyidir diye düşünüyorum.

hmm aslinda benim de aklimdan hi gecmedi canim almak ama bi sitede indirime girmis 150 tl cift kisilik 200 den dusmus..Ben de iyidir diye dusunuyorum aslina bakarsan..
sagol yorumun icin..opuyorumnanaktan

canım ben aldım tek kişiliğini days in colours dan nişanlıma.(evtekstilibul.com'dan )Dün kullandı ilk defa.Gece çok üşümüş.Diğer peluş battaniyelerin yerini tutmuyormuş.Normal Battaniye'de alacaktı.
bak burada da uygun fiyatlar,Üstelik yeni üye olupta 200 tl üzeri alışverişe 20 tl indirim çeki kazanıyorsun kargo ücretsiz...
http://www.evtekstilibul.com/kategori.asp?kategori_id=102&kategori=Orgu+Battaniye

Son düzenleme:
canım ben aldım tek kişiliğini days in colours dan nişanlıma.(evtekstilibul.com'dan )Dün kullandı ilk defa.Gece çok üşümüş.Diğer peluş battaniyelerin yerini tutmuyormuş.Normal Battaniye'de alacaktı.
bak burada da uygun fiyatlar,Üstelik yeni üye olupta 200 tl üzeri alışverişe 20 tl indirim çeki kazanıyorsun kargo ücretsiz...
Orgu Battaniye | evtekstilibul.com

Ciddi mi, o zaman baharda falan kullanirim insallah 1 tane heves ettim aliim bari..Dedigin siteye de bakiyorum hemen sagol canim..

resimlu.jpg

bunu begenmistim..

bende days in colours un yeşil olanını almak istiyorum en aşagı 199 heryerde onun detayları daha çok hoşuma gidiyor yani yastığı falan..ama bu da hoşmuş canım

çeyiz evinden alışveriş yaptım 2 yıl önce, kargo 2 gün içinde geldi, içinde hediye havlular da vardı ayrıca:)
izmirden geliyor, hiç bir sorun yaşamadık, istersen geri iade edebiliyorsun ama benim aldığım ürün gerçekten çok güzeldi iade etmek aklımın ucundan bile geçmedi:)
bu arada days in colours un örgü battaniyeleri gerçekten çok ince, ben beğenmedim ama benetton güzeldir diye tahmin ediyormm
sevgiler

çeyiz evinden alışveriş yaptım 2 yıl önce, kargo 2 gün içinde geldi, içinde hediye havlular da vardı ayrıca:)
izmirden geliyor, hiç bir sorun yaşamadık, istersen geri iade edebiliyorsun ama benim aldığım ürün gerçekten çok güzeldi iade etmek aklımın ucundan bile geçmedi:)
bu arada days in colours un örgü battaniyeleri gerçekten çok ince, ben beğenmedim ama benetton güzeldir diye tahmin ediyormm
sevgiler

Benim magazada gidip inceleme firsatim olmadi canim, bakalim daha almadim..Dusunuyorum sadece..

Bu arada Sam_Yeli diger modeller de guzel canim dedigin gibi ve piyasada 199 civari..Burda biraz ucuzlayinca aklima takildi..ben de farklilik olsun die bu modele baktim..

sagolun kizlar..

Son düzenleme:
canım ben ne zamandır evtekstilibul.comdan alısverıs yapıorum sana ordan almanı onerırım aldıgın urun ertesı gun hemen kapında ustelık ındırım cekı verıyolar .... denemende fayda var derım gir bi bak :lepi:

canım ben ne zamandır evtekstilibul.comdan alısverıs yapıorum sana ordan almanı onerırım aldıgın urun ertesı gun hemen kapında ustelık ındırım cekı verıyolar .... denemende fayda var derım gir bi bak... ;))

canım ben ne zamandır evtekstilibul.comdan alısverıs yapıorum sana ordan almanı onerırım aldıgın urun ertesı gun hemen kapında ustelık ındırım cekı verıyolar .... denemende fayda var derım gir bi bak...

canım ben ne zamandır evtekstilibul.comdan alısverıs yapıorum sana ordan almanı onerırım aldıgın urun ertesı gun hemen kapında ustelık ındırım cekı verıyolar .... denemende fayda var derım gir bi bak...
olumunekankayizsmilesagol canim aklimda olsun ama bu urunu bi indrim sitesinden daha uyguna aldim cok sukur..

ben de cesaret edemiyorum pek netten alışverişe.şans işi heralde biraz.ama güvenilir sitelerde sorun yaşanmıyormuş diye duydum.kolay gelsin

bende sarevin battaniyelerini beğendim %80 pamukmuş. kullanan var mı acaba ? ben daha hiç sarev marka ürün almadım ne diyorsunuz ??

Eklentiler

• $1480-Fabian-v1-v3_kucuk.webp
    $1480-Fabian-v1-v3_kucuk.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 69
Back
X