Nerede yaşıyorsunuz acaba?Yazin seyahate cikacagimiz icin aldigimiz ve bir ay kadar kullandigimiz kizimin Yatarli baston arabasini satiyoruz. Garantisi devam ediyor. Aldigimiz fiyatin yarisi fiyatina 100 tl ye vericem Eki Görüntüle 1779658 Eki Görüntüle 1779659 Eki Görüntüle 1779662
Mrb. Profilinizden istanbulda yasadiginizi gördüm. Istanbulda degilim. Ozelden mesaj gonderilmiyor size. Bulunduğum sehri ozelden yazacaktim ama mesaj gonderilrmedi. Antep taraflarindayim.Elden alma imkanımız olur mu?
Tamam,teşekkür ederimMrb. Profilinizden istanbulda yasadiginizi gördüm. Istanbulda degilim. Ozelden mesaj gonderilmiyor size. Bulunduğum sehri ozelden yazacaktim ama mesaj gonderilrmedi. Antep taraflarindayim.
Eşim maraşlı.sik sik gider esim oraya Sizin hatriniza maraşa da getiririz elden teslim yaparizfiyat son mu? maraştayım bende ama antepliyim.
Beneto 125 renna lux galibabenettonun hangi modeli bu?
Ben de kilisteyim.esim maraşlı benim de. Hemşehri sayiliriz. Vallaa arabamiz bu. Benim de normal bebek arabam var ama bunu yazin seyahate cikacagimizda aldik pratik olsun diye. Bir ay falan kullandim. Ama ben baston bebek arabasi sevmiyorum. Seyahat için aldim pratik olsun diye.seyahatten sonra da kullanmak istemedim. Eski arabamiza aliskinim buna isinamadim ne yalan söyleyimbenimde eşim maraşlı. burda oturuyoruz. annemler antebin ilçesinde.
anladım. son fiyat 100 mü diyorsunuz?Ben de kilisteyim.esim maraşlı benim de. Hemşehri sayiliriz. Vallaa arabamiz bu. Benim de normal bebek arabam var ama bunu yazin seyahate cikacagimizda aldik pratik olsun diye. Bir ay falan kullandim. Ama ben baston bebek arabasi sevmiyorum. Seyahat için aldim pratik olsun diye.seyahatten sonra da kullanmak istemedim. Eski arabamiza aliskinim buna isinamadim ne yalan söyleyim
Evet malesef. Iki katı fiyata aldim ben de çünküanladım. son fiyat 100 mü diyorsunuz?
Tabi olur.alsaniz da almasaniz da memnun oldum tanıştığımapeki. eşime sorayım. tmm derse dönerim size.
tşk ederim. bende çok memnun oldum.Tabi olur.alsaniz da almasaniz da memnun oldum tanıştığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?