bendende 1-2 resim

baharadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
187
4
118
Adana
kızlar şimdilik bu kadar çok uğraştım boyut büyük oluyor çoğu yeri ekleyemedim.resimler karanlık oldu ama evim çok aydınlık ve mobilyalarda koyu değil. salondaki bordo koltuklar seneye inşallah değiştireceğim. şimdilik böyle. aksesuar eksiğim var önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
güle güle otur canım tertemiz bir evin var dresuarına ve aynana bayıldım çok güzelmiş .mor koltuğun çok hoş

canım evin çok güzel güle güle otur evin girişindeki aynanın altındakini nerden ve kaça aldığını yazabilirmisin bende öyle birşey arıyorum

canım evin çok güzel güle güle otur evin girişindeki aynanın altındakini nerden ve kaça aldığını yazabilirmisin bende öyle birşey arıyorum

tşk. ederim begenmenize sevindim. dresuarı ve aynayı özel yaptırdım yaklaşık 400 tl mal oldu. oturma odasındaki mor koltuklar, salondaki tv ünitesi, masa sandalye ve orta sehbayla beraber aldım dresuarıda.

dresuar kullanılan nadir evlerden biri, ben beğendim yakışmış aynayla girişinize.

fotolar yeni heralde yerlerde halı yok görenler şaşıracaktır ben söyleyeyim adana'da yazın halıları kaldırırız biz o yüzden şaşırmayın :))

benim gözümü rahatsız eden tek şey mor koltuk takımın tekli koltuklarının yanyana olması odayı tam olarak alan bir foto olmadığı için bilemiyorum başka alternatifleri var mı koltuk diziliminin ama yanyana olmasından farklı bi şekilde koyabiliyorsanız koyun bence.

güle güle oturun mutlulukla inşallah evinizde

şuan için başka şansım yok çünkü oda biraz küçük tv ünitesininde yerini değiştiremiyorum uydu kablosu o duvarda. kışın belki balkon kapısı felan kapanınca değiştiririm. daha eksikleri var ama dayanamadım bende. berjerlerin kırlentleri var beyaz lila mor çiçekli onlar da gelirse daha iyi olur sanırım. burası adana halı şuan serilmez. nerdeyse 50 derece.

canım evin çok güzel ama gerçekten renk katmak için biraz aksesuara ihtiyacın var.... yeni alacağın koltuklara da uyumlu bişeyler düşünmelisin..çünkü kaba mobilyalar sadece boşlukları doldurur, ama aksesuarlar evin şıklığını tamamlar.... o dresuarın üzerine hoş bişeyler almalısın çok boş kalmış.... örneğin yapay orkide çiçeğinin tek dal olanını ince bir vazo içerisine koyabilirsin...çok şık oluyor...yolluklarını görmeyince rengini bilemedim ama sen yolluklarına uygun renkte bir yapay orkide alabilirsin...benim dresuarım olsa kesin alırdım...çok beğeniyorum..

evet bende çok begeniyorum ama beyaz bişeymi yoksa kırmızı tonlarında bişeymi koyayım bilemedim vestiyer bordoya yakın kırmızı beyaz, şuan halı yok kışın sereriz onu da almadım eskiden halıflexdi. bakıyorum onada aslında ne renk alıyım sizce?

orkideyi kırmızı renkte bulamazsınız sanırım ama sade beyaz bi orkide de çok şık durur tahminimce.. zaten halıyıda kırmızı tonlarında alırsanız çiçekde kırmızı olursa herşey kırmızı olmaz bu sefer... ben size bi kaç yolluk modeli bulup koyayım resmini..

evet burası da adana:)) öyle yazmıştım ben de mesajda zaten :)

o kadar emek verdim fotog.için bakıp geçiyorsunuz aşkolsun

eviniz çok güzel görünüyor koltuklşarı değiştirmek isabetli bir karar olmuş:)
koridorunuzun tam karşısındaki duvara ya bir çerçeve ya da güzel bir boy ayna asın derim ben
özellikle boy aynası daha da uzun gösterir koridorunuzu .
güle güle kullanın herşeyinizş

canim gule gule oturun,
ben cok anlamam ev dizaynindan, dresuar filan ne demek onu bile bilmiyorum. giristeki kucuk masa galiba.
sanirim turkiyede bu sekilde doseniyor evler hem salona hem oturma odasina plazma ve tv konsolu.
ilginc geldi. benim duvarlarimda oyle buyuk aynalar yok, o da yeni moda olabilir?
bana salondaki yemek masasinin arkasindaki ayna cok buyuk geldi mesela duvari baya kaplamis,
bi de yemek yerken insanlarin kendilerini gorunce bi garip olur mu olmaz mi bilemedim.
bizde mesela yemek masasinin ordaki duvarda esmaul husnanin yazdigi cok buyuk olmayan suslu bi tablo var. duvari ortaliyor, hem de biraz susluyor.
kayinvalidemin evinde de aynali bi sey var salonda ama onunde yemek masasi yok, boyle genis ama kisa boylu bi dolap var sanirim yemek takimlarini koyuyor icine.
ustune de boyle vazo gibi entel dantel bi seyler koymus.
bilmiyorum dedim bi suru bi sey yazdim yine :)
sen bana bakma canim gonlunce otur sen nasil seviyorsan oyle guzeldir inss

çok tşk. ederim bu kadar uzun yazdığınız için. salonum büyük olduğu için ayna düşündüm evet biraz büyük ama genelde masa boyunda oluyormuş. oturuncada göremiyorsun kendini zaten. çocuk olunca salonu pek kullanamıyoruz. bu yüzden oturma odasında da tv ihtiyaç oluyor bu yüzden 2 adet. tv ünitesinide daha önceden almıştık. ama salondaki yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…