Benden önde giden göbek

Yağsız pilav makarnada yenmez beee boğaza takılır

su 2 numara benim tum diyet spor hayatimin ozetidir.

her sey guzel, plana uygun yapiyorum,
sonra hop regl geliyor, battaniye + tv + cikolata ucgeninde yasiyorum 2 gun, sonra oradan donmesi cok zor oluyor.
Halbuki ayda 2 gun telafi edilebilir bir durumdur ama insanin motivasyonunu kaybetmemesi onemli.

Acınızı paylasiyorum ben pandemide evde kilo almayayim diye baslayip hızımı alamadim 10 kilo verdim. Ben de sizin gibi hem yapar hem yerim. Unlu tatlilardan ziyade sütlü yaptım ve şekerini de tariflerdekinden azaltip azaltip koydum. Haftada 4 gun Leslie'nin 3 millik yürümesini yaptim. 3 gun de direnc egzersizleri yaptim. Bunun icin Tugce Irtem'in videolarindan calistim. Baslangic ve ileri seviyeler icin 6 şar haftalık egzersiz programlari vardı onları yaptim

Ne güzel yaa.
Bende pandemi ve ramazan sonrasında çok aldım.
7 kilo

Motive edici bir yorum daha
Teşekkür ederim

Ne güzel yaa.
Bende pandemi ve ramazan sonrasında çok aldım.
7 kilo
Verirsiniz vaktiniz varsa uyaninca hic kafanizda bir sey kurmadan spora girisin. Baslayinca bitiyor. Ben cok usenirim ama o gunku gorevi yapmanin verdigi mutlulukla insan hem devam ediyor hem de emeginize aciyip dikkat ediyorsunuz yerken

Verirsiniz vaktiniz varsa uyaninca hic kafanizda bir sey kurmadan spora girisin. Baslayinca bitiyor. Ben cok usenirim ama o gunku gorevi yapmanin verdigi mutlulukla insan hem devam ediyor hem de emeginize aciyip dikkat ediyorsunuz yerken

Sorun orada canım.
Vaktim yok.
İşten 7de çıkıyorum eve git yemek ye duş al saat 9 oluyor
Ondan veremiyorum kilomu.

Sorun orada canım.
Vaktim yok.
İşten 7de çıkıyorum eve git yemek ye duş al saat 9 oluyor
Ondan veremiyorum kilomu.
Mecburen aksam yemeginiz de gec saate kaliyor tabi ki. Aksamlari saglikli seyler yemek icin hafta sonundan ön hazirlik yapabilirsiniz belki bir yemek plani yapip. Ben ac olunca ne bulsam ona saldiriyorum. O yuzden bir yemek plani yapip ona uyunca daha dengeli yiyorum. Spora vaktiniz yoksa beslenmenize dikkat ederek de fazlaliklarin gitmesini kolaylastirabilirsiniz

Evet pazardan bir kaç çeşit yemek yaparım hafta içine.
İşten gelince de yanına pilav makarna.
Ama bazen halim olmuyor pizza hamburger falan söylemek zorunda kalıyorum ne yapayım
Bazen öğlen yemeği kötü geliyor bu sefer akşama çok acıkmış oluyorum eve gidince yemeğe abanıyorum.
İşin kötüsü kilo kalıyor

Haklisiniz yorgun argin yemek yapmak cok zor. Yaninizda saglikli atistirmaliklar bulunsaniz aksamki agir acligi yasamazsiniz

Porsiyon kontrolü yapın. Kek mi pasta mı ince bir dilim kurabiye mi bir tane her şeyin aşırısı zarar ben de öyleydim 68 kiloyu bile gördüm şuan 62yim kendimi yönetmeyi hala öğreniyorum :)

evet 2 gün yedikleriniz hemen top top et olarak dönmüyor ki ertesi gün bile dengeleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…