Benden önde giden göbek

Istedigin kadar spor yap glikoz aliyosan durmadan bi 5 seneye tip2 diyabet olursun. Daha yaşın kac ki simdiden bel cevren kalinlasio. Acikcasi bu iradesi yokmus gibi hamura sekere yuklenen insanlarin karakterlerini de hic begenmem cunku dış görünüşten ziyade aslında anlik mutluluk ariyosun. Beyinde dopaminin fazlaligi kendi basina hiçbir ise yaramaz dopamin reseptorlerinin coklugu onemlidir. Çünkü onlar ne kadar coksa var olan dopamin o kadar iyi absorbe edilir. Ama azsa istedigin kadar dopamin yolla mutlu olamazsin. O yuzden sürekli kolaya kacan yollarla mutlu olmaya calisan insanlarin davranislari da nanaylasir. Sen zaten surekli yedigin icin canin onlari istio. Ben mesela pastayi en son gecen sene dogum gunumde yarim dilim yemişimdir hic de canim istemez o ici arap sabununa benzeyen ovaleks dolu şeyi. Çikolata desen markette sagliklisi yok onun yerine ham kakao parcaciklari ye. Hurma ye kayisi incir ye.

Aslında hiç zor değil ;

karbonhidrat yeniyorsa; yağ yenmeyecek.
Yiyeceğiniz herşey yağsız olacak . (Yağsız pilav -yağsız makarna gibi gibi )

karbonhidrat yemeyecekseniz ;(balık -tavuk -et gibi) yağ yiyebilirsiniz

Tatliyi hamuru kesseniz yeterli. Protein agirlikli beslenin, kahvaltida bile ekmem yemem ben yillardir,cok sukur saglikliyim.

Sporu hayatımızın parçası yapmıyoruz.sadece zayıflamak istediğimizde spor yapıyoruz.birde herşeyi yiyebiliriz ama abarttığımız için kilo alıyoruz..2 parça baklava yerine yarım kilo yersek, 3 kaşık pilav yerine duymadım diye 2 tabak yersek sonuç kilo oluyor..

Benim menüm bir dönem şöyleydi bakın:

-Sabah: 2 orta boy pizza +2 elma dilim patates, sufle
- Oglen:6 Subway kurabiyesi, sütlü kahve
- Akşam: hamburger, patates
- Bir saat sonra: kaşarlı pide
- İki saat sonra: yarım kavanoz nutella

Bu dediklerimde hiç abartı yok. Zaten 40 kilo almıştım. Yedikçe acıkıyordum, kendimi tanıyamaz hale gelmiştim.

İşte hem psikolojik (majör depresyon hastasıydım) hem de karbonhidrat ve şeker cidden BAĞIMLILIK yapıyor. Yedikçe acıkıyorsun.

Ama işin güzel tarafı: yemeyince de bir süre sonra CANIN İSTEMİYOR arkadaşım. Cidden mucize gibi geliyor kulağa ama gerçek :)

Mesela dün yediklerimi yazayım size:

- 10:30da beyaz peynir, domates, ceviz, yeşil biber
- 13:30da bir kap zeytinyağlı fasulye yemegi
-19:00'da 2 yumurtalı menemen, salata

Çok spor yapamadım ama yürüdüm, aktif bir gündü.

Ne acıktım, ne canım tatlı çekti ne de bişey. Çünkü bir yerden sonra en karbonhidrat bağımlı insan bile lowcarba alışıyor. Tabi arada görünce canın çekince yiyorsun ama sanki bağımlılıktan kurtuluyorsun öyle diyeyim. Enerji seviyem de çok yükseldi. Her neyse özetle tavsiye ediyorum.

kiloya yorum yapamıyorum zira yuvarlanmak üzereyim

ocaklar zaman içinde tıkanabiliyor

benimki 7 yıldan sonra tıkandı başka şey için gelen servise çalışanına bu iyi yanmıyor dedim bir aleti var içindeki parçayı söktü, abla bir iğne getir dedi, açtı ve artık canavar gibi

ama yine de kurulamanı ve çok aşındırıcı deterjan kullanmamanı tavsiye derim

benim yardımcım ne bulursa basar ama 7 yıl gitti

Tatlım günün kutlu olsun ve diğer saygıdeğer Öğretmenlerimizin
Bana da yardımcı olun ne zamanım var ne yapmak için cesaretim
Üst bölgem 38 ama alt bölgem 42 ye gidiyor
Çok teşekkür ederim

Ben 2 öğüncülükle kazanıyorum bu işi ancak.
Diğer türlü ama ne zaman bıraksam ve yesem küçük bir patates oluyorum

Çok teşekkür ederim

Ben 2 öğüncülükle kazanıyorum bu işi ancak.
Diğer türlü ama ne zaman bıraksam ve yesem küçük bir patates oluyorum

Bende 3 öğün yiyorum.
Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği.
Tatlı çok nadir yerim ekmek çok az makarna pilav hiç yemiyorum ama gel gelelim kilo alıyorum.
Çünkü hareket olayım hiç yok

Ah tatlım keske bu saydıklarının hepsını yesek yesek hiç kilo alsamak normal kıloda kalsak. Ah çok istiyorum bu dediğimi. Benimde 7,8 kılo fazlam var sıksam dişimi 2 ayda veririm. Ama yok olmuyor asla. Başlıyorum diyete sonra ertesi gün bitmiş diyet. Ciddi irade istiyor

Bende 3 öğün yiyorum.
Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği.
Tatlı çok nadir yerim ekmek çok az makarna pilav hiç yemiyorum ama gel gelelim kilo alıyorum.
Çünkü hareket olayım hiç yok
Daha gençken 3 öğünle veriyordum ben de ama artık veremiyorum.
2 öğün çok işime yaramıştı. Spor da yapmadığım bir yıldı üstelik. Öncesine sporla 3 öğünü aylarca denedim tık yok

Nasıl zayıflayacağız ya

her gün ama her gün açın mezdeke oynayın. çok işe yarıyor evde dururken, diş fırçalarken, ütü yaparken sürekli dans edin. ben sürekli bir eşya taşıyacağım zaman parça parça götürüyorum git gel git gel yapıyorum yürüyüş olsun diye. mesela sofrada sürekli kalkmaya çalışın yeme isteğiniz gider. bi de regl günlerine yakın tatlı çekerse canınız hurma ya da kuru üzüm,kayısı yemeğe çalışın. çikolatayı kesmeye çalışıyorum bünye sürekli istiyor ciddi anlamda zorlanıyorum. egeli olduğumuz için kuru üzüme takmış bulunmaktayım. ben size böyle tavsiyeler verebilirim

Herkese çok teşekkür ederim çok kıymetli bilgiler verdiniz.
Herkesi tek tek alıntılayamadım ama ufak ufak da olsa başlamaya kararlıyım.
Sağolun

Akşam 17den sonra yeme bari ben faydasını görmüştüm bel kısmım ciddi anlamda incelmişti..

Ben kendi tecrubemi aktarayım.
Bundan 4 5 sene önce porsiyonlari kucuktup ekmeği azaltip akşam 6dan sonra yemeyi kesip;
Mustakil bir evin önce etrafında 3 5 tur atıp isindiktan sonra bacaklarim agriyana kadar merdivenlerini inip cikip bacaklarim agridiktan sonra bacaklarim gevseyene kadar tekrar evin etrafinda yürümüştüm. Sadece ve sadece 20 25 günde istediğim kiloya ulaşmıştım.
Ben bu dediklerimi akşam 8 9 dan sonra yapiyordum 1 saat 1.5 saat depar atiyordum bu sekilde sonra yoruldugum için bi düş alip yatiyordum inanirmisiniz gece yatmadan önce tartiliyirdum birde sabah minumum 400 gr vermis oluyordum bazı günler 600 700 gr bile eriyirdu hemde spor yapip yattigim için uyurken zayiflamisim diyordum
Öyle bir sikilasmistimki aynı zamanda taş gibi kalcalarim olmustu hatta eşim sen bunlarla ceviz bile kirarsin diyirdu o derece
Ve ben o kiloyu 3 4 sene sonra yavaş yavaş geri aldım. Diyeti bırakır bırakmaz almadım. Bunu da sporo bagliyirum baya tempoluydu çünkü.
Şimdi öyle bir imkanim yok play storeden bacak inceltici göbek inceltici programlari indir zaten en populer olani en çok indirelen anlarsiniz zaten. Bol şu için akşam 6 dan sonra yemeyi kesin.
O programlari kuzenim yapiyor diyet ve o programlar birde kür yapıp iciyormus 1 ayda 13 kilo verdi. Gerçi onun ikizler var çok yaramaz onunda katkisi vardir.
Arkadasim leslie yapıyordu burada da yazmislar zaten.
Onun disinda ip atla arada yani güncel 100 defa filan. Eglenceli oluyor. Tv izlerken step tahtasi olabilir.
Ha birde benim kuzen musamba gibi termal tayt atlet almis o hareketleri yaparken onu giyip acaip terliyorum diyor. Tabi bol şu icmelesin.
Aklıma gelenler bunlar.
Yeni birşey olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…