Benden önde giden göbek

Okuyunca bir vov dedim.
Karbonhidrat yağ ilişkisini bilmiyordum.
Biraz karışık geldi ama uyguladikça oturur herhalde.
Şu kısımda benim için biraz zor olur yemek düzenini komple değiştirmek ama kendimi tutmayı becerir düzenimi biraz değiştirmeyi başarırsam bu yazdıklarınızı uygularım mutlaka çok teşekkür ederim.
Azminiz için de çok tebrik ederim
Hatta tebrik etmekle kalmıyor helal olsun diyorum

Homini gırtlaga son vermeden kilo verilmiyor bacim, tecrubeyle sabit. Spor sıkılasmayi sagliyor, kilo vermeye yardimci ama beslenmeyi halletmeden kilo verimi cok saglikli ve kolay olmuyor. 3 aydir aralikli oruc uyguluyorum toplam 6 kilo verdim. Spor yapamiyorum lanet olasica spora kendimi alistiramadim, onu da halledebilirsem sıkılasmam lazim.
Youtubeda guzel icerikler var herhangi biriyle basla ama en onemlisi karbonhidrat ve seker hic yok gibi beslenmek. Tamamen kesmek de dogru degil onuda soyleyeyim karbonhidrati ama kaliteli karbonhidrat tuketmeye alistir kendini. Şekere de elveda demen gerekiyor uzgunum.

Şuan indiriyorum.
Çok sağolun.
Yukarıda bir üye yazmış da karbonhidrat-yağ dengesini falan. Uygulamada onu da görebiliyosunuz zaten gün içinde ne kadar yağ- karbonhidrat ve protein tükettiğinizi özetliyo, böylece karışık gelmez belki sizin yerinize o hesaplıyo zaten. Bir de başlarda hesabı tutturmak zor olabiliyo, alışkanlıklar birden değişmiyo. Pes etmeyin tutturana kadar devam edin

Hiç mi yemeyeceğim
Onu denersen benim gibi içinde günden güne artan hevesle en sonunda dayanamayıp bayılana kadar yersin Azalt sadece diyetisyenler hep der ya porsiyonları küçült falan filannn
göbüşün varsa da her hareketi yapamazsın april han izle hem zor hareketleri yanda yeni başlayanlar için kolayını bile gösteriyor başlangıç için süper
bu üçlü my life

Anlatış tarzına bayıldım çok tatlısın

Bi an patates diye okudum dedim patates sen neymissin

Bir şeyler yapacağım artık şart oldu.
Beni zor günler bekliyor

Çok iyi o zaman.
Zaten hiçbir şey bir anda olmuyor ama bu aralar pes etmeyerek birçok şeyi değiştirdim hayatımda.
Bunun da üstesinden gelirim belki
Çoook teşekkürler

Zaten bir anda kesmek gerçekten kolay olmuyor.
Birde kendimi de az çok biliyorum birazcık dikkat etsem hemen etki gösterecektir vücudum. Elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Eğlenceli güzel öneriler gelir diye umuyordum oldu da
teşekkür ederim size de inceleyeceğim videoları.
Hazırlanıp yürüyüşe çıkacağım da

Her ne kadar şu an göbekli olsam da, bir kaç ay önce güzel kilo verip göbeğimi büyük oranda eritmiştim. Ben de arkadaşlar gibi leslie yi önereceğim. Bunun yanında you tubede Latin dance zumba videosu var yaklaşık 50 dk sürüyor, ben çok faydasını gördüm. Bittiğinde acayip terliyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Tavsiye ederim.

Ben de birkaç tavsiyeyle geldim. Daha çok motivasyonla ilgili:

1-Bir alışkanlığın yerleşmesi için 15 gün şart diyorlar. Ben sizin yerinizde olsam şu an büyük kararlar almak yerine küçük hedeflerle başlarım.Her ne olursa olsun 15 gün boyunca yürüyüş yapacağım veya 15 gün bıyunca beyaz ekmek yemeyeceğim gibi. Sonra zaten alışkanlıklar yerleşir. Biraz sıkılaşınca o makarnayı zaten yemek istemeyecksiniz motive olup. Veya o gün spor yapmazsanız suçluluk hissedeceksiniz vs.

2- En önemlisi YA HEP YA HİÇ düşüncesini hayatınızdan çıkarın. Mesela 1 dilim pasta yediniz. Artık olan oldu kaldığınız yerden hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksiniz. Şunu yapmayın mesela, nasılsa yedim pastayı diyet miyet kalmadı bozuldu, şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim gibi. Kısa vade yerine hayat tarzınızı değiştirmeye çalışın. Ondan küçük kaçamaklar sizi amacınızdan saptırmaz, başarısız olduğunuz anlamına gelmez. Hayatım boyunca pasta yemeyeceğim gibi hedefler gerçekçi olmadığı gibi insanı bıktırır, uzun ömürlü olmaz.İyi şanslar

Chloe Ting sayesinde 2 haftada tam 7 cm incelmişti belim hayatımda ilk kez karın kasım bile çıkmıştı. Youtube’a “Chloe Ting Results” yazarsanız bir sürü kadın vücudundaki gelişmelerin videosunu çekmiş. İzlerken baya gaza getiriyor

Mart ayındaki pandemi döneminde ben de yapmıştım. Gerçekten etkisi anında görülüyor. Ama bana kısa vadeli gibi geldi mesela şu an geriye bir kas falan kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…