Benden nefret ediyo

11.siniftayim açık lisedeyim
Anladım, okulda olsaydın sana mutlaka yardımcı olurdu öğretmenlerin. Başka bir dershaneyi düşün bence. Belli ki bu öğretmenin varlığı senin odaklanmana engel olacak. Böyle bir başlangıç yapıp zamanını kendini geliştirmeye ayır. Senden başka herkes çok mutluymuş gibi başkalarını izleyerek yaşama. Kendine dön bir an önce. Hayatını eline al, geçmişi geçmişte bırak. Ve unutma sana bir şey olursa kimse mutlu olmayacak. Kimsenin de hayatı durmayacak. Sen güzel bir gelecekten vazgeçtiğinle kalacaksın.

O ne biçim bir öğretmen ne biçim bir kurum ya dershane bile olsa ergen öğrencilerle bu kadar samimiyet kurulmaz. Hele farklı cinsiyettenle asla. Sarılmak hele yanında sigara içmek asla... Başka kurumda eğitim alma şansınız varsa hiç durmayın orada. Ayrıca ciddi anlamda bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Ruh haliniz çok kötü. Belli ki kötü şeyler yaşamışsınız. İlaç, psikoterapi ne lazımsa almalısınız. Ergenlik egosantrizmini de çok ağır geçiriyorsunuz.

Evet farkındayım muhtemelen oraya gitmicem bir bahane bulup

Evet farkındayım muhtemelen oraya gitmicem bir bahane bulup
Okula yeniden başlama şansınız varsa okula dönün. Rehberlik servisleri okullarda daha aktif olmaya başladı. Bilmiyorum en azından bizim okul bu açıdan çok ilgili öyle diyelim. Devlet okulunda yardımcı olacak birini illaki bulursunuz. Bu şekilde olmaz.

Bak güzel kardeşim yaşın çok küçük henüz buradaki ablaların seni tanımıyor. Bilmeden yorum yapabilirler sana. Biraz sakin ol önce.
Bu kadar sinirli olmanda ki sebep ne?
Bende küçükken seninkine benzer şeyler yaşadım ama kimsenin ilgisini istemedim o süreçte öğretmen de dahil buna
Sen duygusal olarak boşluktasin belli ki öğretmeninin yalandan sevgisi sana iyi gelmeyecek ki. O konuyu anlatmasanda uzaklaşacakti. O bir öğretmen öğrencileri ile bu kadar samimi olması okşamasi da taciz değil mi sana göre
Sen neden onun sanada dokunmasını istiyorsun.
Aklın karışık şu an. Yaşın da küçük bunlar sebebiyle iyi değilsin. Ama doğru kararlar veremiyorsun. Psikolojik destek alman lazım. Ve burda verilen akıllara uy.
Tarih öğretmenine niye anlattin dönüp sen niye hiç yerinde durmuyon kızım ya. Dinle şimdi sözlerimizi kimse ile kavga etme burda onlar senden yaşça çok büyük.

Bana burda bir avukat sana inanmıyorum hukuki bir gecerliligi yok ama ben o zaman 9 yasindaydim

Çocukları uyutuyordum attığında, açıkçası sana bir şey söylemek istemiyorum, incitmek istemiyorum ama geçen gün abini şikayet ettiğinde, babanın abini aklamak için sana rapor çıkarttırdığını söylemiştin değil mi?

Ben belgeleri attım e devlette de bakınca yazıyor dosyaya attım burdski birisine

Tacize uğramana bizim inanmamız hiçbir şey ifade etmez ki? Savcılığa başvurman gerekir, hakkını hukuken aramalısın. Sen intihar edince hak yerine bulacak değil ya canım benim. Bir öğretmene karşı bu kadar takıntılı olmak sağlıklı değil ki... Hepimizin platonik aşkları vardır mesela ben ortaokulda din hocama aşıktım platonik. Ay adamı görünce ne sevinirdim. Ama senin gibi takıntı yapmıyordum. İlerde X hoca gibi biriyle evlenicem derdim. Bunu ne hoca bilirdi ne de ben hocaya belli ederdim ne de birilerine anlatırdım. Basit bi hayranlık sonradan anlıyor insan. İdol olarak gördüğün kişiyi karşı olan hayranlığını aşk sanıyorsun o yaşta. Ama takip etmek vs vs bunlar sağlıklı değil adam bunu fark edince senden uzak durur tabii ki. Sen kendini hocanın yerine koy biri sana saçma sapan takmış kafayı biraz uzak durmaz mısın? Bu yüzden senim psikolojik destek alman lazım burda insanlara saldırmak yerine derin bi nefes alıp yahu ben ne yapıyorum demen gerekir. Bizler sana düşman değiliz ki? Seni üzmek bize maddi manevi bi kazanç sağlamaz aksine hepimiz seninle birlikte üzülürüz. Sen bizim kız kardeşimizsin hep iyi ol isteriz

Evet artık dayanamıyorum ister inanın ister inamayin ben kendimi biliyorum

Haklısın da burdaki kimse böyle düşünmüyor bir kadın seni bulmam çay içmek kadar kolay dedi ona da belge attim

Hayır istemiyorum ister inanin inanmayin arrik umrumda degil ben kendimi biliyorum

Çünkü anlattıklarının önemli bir kısmı yalan.
zaten belli dönemlerde muayene olduğunu düşünüyorum, lütfen tedavini aksatma.

kimseye iftira atma, bu çok günah. Sen değerlisin, insanın değeri, başkalarına kötülük yaptığında düşer. İftira da dahil.

Haklısın da burdaki kimse böyle düşünmüyor bir kadın seni bulmam çay içmek kadar kolay dedi ona da belge attim
Ya seni bulup ne yapabilirler ki sana? Mesela seni buldum ne yapabilirim? Sen burda bizimle kavga etme. Senim sorunların var gel biz buna çözüm bulalım çünkü sen farkında değilsin ama hayatın ellerinin arasından kayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…