- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 18
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
Arkadaşlar dün konu acmistim matematik hocamla ilgili istismara uğradığımi soyledigimi fln bugün gittim bir tane kız vardı onun saçını okşadı canim ya dedi öptü sonra delirdim çok kötü oldum sonra diğer ders testlerinin getirin dedi ben de bu son ders hocam dedim baktı cevap vermedi önümde bir kız vardı sakalasiyoduk kıza başka yere geç çabuk dedi benden nefret ediyor gerçekten benden nefret ediyor ben ona naptim onu çok sevmekten başka hayatına devam ediyor ben ise bütün gün onu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim kurs çıkışı restorana gittim iş bulurum belki kafam dağılır diye iş yok dediler moralim çok bozuldu içimden nefret ediyo benden nefret ediyo diye diye eve geldim ne istahim var ne uykum gözüme gram uyku girmiyo benden nefret ediyo beni görmezden geliyo sanki ben orda yokmusum gibi çıkışta arabanin arkasina
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi