• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanıyor mu?

Aynen ya :KK70: En son bir olay yaşadım.Saçma bir nedenden dolayı arkadaşlıgını bitirdi . Sebebi ise neden şaka yapmaya çalışma gereksinimi duydun diye cevap vermiştim bundan dolayı ınstagramdan falan beni çıkardı beyefendi.Oğlak erkeklerine karşı daha temkinli olım en iyisi artık :)
Deli arkadaşım deli bunlar, bir an da gözleri kararır ağzına geleni sayarlar ne olduğunu anlamazsın. Neye sinirlendiğini bilmezsin. Ama şu yönleri de var sonra fark edip mahcup olup yanaşmaya çalışırlar. Aşırı agresifler, çekilmezler :)

Deli arkadaşım deli bunlar, bir an da gözleri kararır ağzına geleni sayarlar ne olduğunu anlamazsın. Neye sinirlendiğini bilmezsin. Ama şu yönleri de var sonra fark edip mahcup olup yanaşmaya çalışırlar. Aşırı agresifler, çekilmezler :)
Sinirlendiğinde ağzına geleni saymadı hiç bana ama çabuk parlıyorlar sanırım .Zaten burçlarımız pek uyumlu degıl .Anlaşamamız normal diyim en iyisi :)

Diceksin ki "Bu kadar zaman oldu. Hala içinde bir şeyleri netleştiremediysen görüşmeyi kesmek istiyorum" O zaman kafasına dank eder.

Kafamı kurcalayan bu soruya cevap bulmama yardım etmenizi rica ediyorum hanımlar. Bir çocukluk arkadaşım var, kendisiyle sosyal medyada ekli olmamıza rağmen hiç konuşmuşluğumuz yoktu. Ta ki benim bir arkadaşım bu çocuğu aklıma düşürene kadar :) Çocuğun ailesiyle ailem tanışıyor ve araları çok iyi. Arkadaşımın bana söylediğine göre çocuğun ailesi oğullarına beni çok uygun görmüş, erkek arkadaşım olup olmadığını soruşturuyormuş. Bunun üzerine ben de neden olmasın diye biraz düşünüp çocuğa sadece nasılsın napıyorsun konulu bir mesaj attım :) Şaşırdı ve mesaj atmam hoşuna gitmiş gibi geldi. Sonraki mesajı da o attı ne yapıyorsun diye. 1,5-2 ay hiç yazmadı. O ara ben unuttum tabi bunu. 1,5-2 ay sonra tekrar mesaj attı. 1 hafta boyunca bu şekilde sürekli konuştuk nerdeyse, ilk mesajları çoğunlukla o attı.

Daha sonra ben iş sebebiyle çocuğun bulunduğu şehre gittim ve onla ilgili bir şey paylaştım. Hemen mesaj attı. Ama buluşma teklifi yok. Yani açık açık görüşelim mi demedi. Ben laf arasında görüşebiliriz dedim vs derken bir şekilde buluştuk. Buluştuğumuzun ertesi günü bir yemek yedik onun teklifiyle. Bu arada mesajlaşmaya devam ediyoruz ve mesajlaşmalar arkadaşça ilerliyor. Derken, bana ikimizle ilgili düşüncelerin neler, tamamen arkadaşça mı diye bir soru sordu. Neden sordun, sadece meraktan mı dedim hayır sadece meraktan değil dedi. Ben de senden bir adım gelmediği sürece arkadaşça bakıyorum ilişkimize dedim. Adım gelirse diye sordu, ben de adım gelirse olabilir dedim. Bunun akabinde mesaj atmaya devam etti bana, konuşmalarımızda bu konuşmaya dair bir şey geçmedi tekrar. Bir gün sohbet esnasında, sen güzel bir kızsın, bense senin kadar iyi olduğumu düşünmüyorum fiziksel açıdan, bu sorun mu senin için dedi. Hayır sorun olmaz dedim ben de. Bir süre önce kendisi işi sebebiyle benim bulunduğum şehre geldi, oturduk sohbet ettik ve beni eve bıraktı. Eve bıraktıktan sonra ilgilenmeye devam etti mesajla ama mesajlaşmanın ortasında ne iyi geceler ne bi şey demeden pat diye uyudu, mesajımı da sabah cevapladı. Ben de bir şey demedim ve 2 gündür yazmıyor. Sizce bu işin sonu nedir hanımlar, hoşlanıyor mu bu adam hoşlanmıyor mu benden? Bu arada benden önceki konuştuğu kızlara karşı net olamama gibi bi tavrının olduğunu öğrendim bir arkadaşından. Bana karşı da net değil ve sebebini anlayamıyorum. Anlayabilen? Okuduğunuz ve yorumlarınız için çok teşekkürler. Her türlü yoruma fikre açığım :)
son durum ne? merak ettim

Evet, çok önemli, o yüzden astrologlar bile söyler; burç yorumlarında ve günlük burç yorumlarında kendi burcunuzdan sonra yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun diye : )
Bu kadar etkıledıgını bılmıyordum . Benimki akrep ama öyle bakmam özellıklere. Ana burcume etkıler dıye dusunurdum cogunlukla

Böyle bir iliskim oldu, sıkıldım bıraktım . Başka biriyle cikmaya basladım. İlk adımı kadından bekleyen, özgüvensiz erkekleri hic sevmiyorum.

Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bilemem ama net olmayan, dede gibi(mesajlasirken uyumak, bir türlü sadede gelememek gibi şeyleri kastediyorum) bir adam bana fenalıklar getirirdi onu biliyorum.

Yeni gelişmeler:

Merak edenler için yazıyorum yeni gelen mesajları da geç gördüğüm için kusura bakmayın :) Ben en sonunda mesaj attığı bir gün dayanamadım ve senle konuşmak istediklerim var deyip aradım. Ona dedim ki düşünecek bir şey yok aramızda, bu iş çok yavaş ilerliyor aramızda bir şey olsa bu kadar düşünmezdik. Sesi düştü, neden öyle düşündün ki tarzı bir şey söyledi. Bu işin nereye gideceği belli olsun istiyorum artık dedim bu şekilde çok yavaş gidiyor, muhabbetimiz hep ne yapıyorsun nasılsın şeklinde birbirimizi böyle tanıyamayız tarzı şeyler söyledim. Bana hak verdi. Ya tamamen konuşmayı keselim ya da nereye gideceği belli olsun dedim. Hızlandıralım o zaman tamamen kesmeyelim dedi. Kabul ettim ben de bunu. O hafta yaşadığı şehre gittim işim dolayısıyla benimle görüşmek istedi ama müsait olamadım ve görüşemedik. Bu hafta sonu da o benim yaşadığım şehre geldi yarın buluşacağız ama konuşmaları bir soğuklaştı sanki. Yarın bu duruma ya bir nokta koyacağım ya başka şekilde bir yere bağlayacağım gerçekten canıma tak etti. Sonuç olarak asıl durum yarın belli olacak kızlar. Bu adama karşı bir şeyler hissediyorum ve gerçekten deneyip görmek istiyorum bugün zor sabrediyorum yarın için. Ama kesinlikle üstüne düşmeden neticelendireceğim.
Konu bayılmıştı biri ayıltmış ee sonuç nedir var mı bi gelişme? :KK53:

son durum ne? merak ettim

Yeni gelişmeler:

Merak edenler için yazıyorum yeni gelen mesajları da geç gördüğüm için kusura bakmayın :) Ben en sonunda mesaj attığı bir gün dayanamadım ve senle konuşmak istediklerim var deyip aradım. Ona dedim ki düşünecek bir şey yok aramızda, bu iş çok yavaş ilerliyor aramızda bir şey olsa bu kadar düşünmezdik. Sesi düştü, neden öyle düşündün ki tarzı bir şey söyledi. Bu işin nereye gideceği belli olsun istiyorum artık dedim bu şekilde çok yavaş gidiyor, muhabbetimiz hep ne yapıyorsun nasılsın şeklinde birbirimizi böyle tanıyamayız tarzı şeyler söyledim. Bana hak verdi. Ya tamamen konuşmayı keselim ya da nereye gideceği belli olsun dedim. Hızlandıralım o zaman tamamen kesmeyelim dedi. Kabul ettim ben de bunu. O hafta yaşadığı şehre gittim işim dolayısıyla benimle görüşmek istedi ama müsait olamadım ve görüşemedik. Bu hafta sonu da o benim yaşadığım şehre geldi yarın buluşacağız ama konuşmaları bir soğuklaştı sanki. Yarın bu duruma ya bir nokta koyacağım ya başka şekilde bir yere bağlayacağım gerçekten canıma tak etti. Sonuç olarak asıl durum yarın belli olacak kızlar. Bu adama karşı bir şeyler hissediyorum ve gerçekten deneyip görmek istiyorum bugün zor sabrediyorum yarın için. Ama kesinlikle üstüne düşmeden neticelendireceğim.
Ay eşim terazi ve kesinlikle başta çok çekingendi ve beni acaba gerçekten istiyor mu diye kafamdaki saçların gerginlikten kalktığını hissettiğim zamanlar oldu :) ama çok kısa bi süreydi hep kafamı karıştırır yani asla istemiyor dedirtmez bi hoşluk yapardı hala arada çeker kendini ben koşarım peşinden bi süre sonra bırakıveririm gelir kendisi galiba terazilerin olayı bu ama emin olamam tabi size olan tavırlarındaki ayrıntılara kafa yorun biraz bununyaptı ama bunuda yaptı dediğiniz bişey var mı

Ay eşim terazi ve kesinlikle başta çok çekingendi ve beni acaba gerçekten istiyor mu diye kafamdaki saçların gerginlikten kalktığını hissettiğim zamanlar oldu :) ama çok kısa bi süreydi hep kafamı karıştırır yani asla istemiyor dedirtmez bi hoşluk yapardı hala arada çeker kendini ben koşarım peşinden bi süre sonra bırakıveririm gelir kendisi galiba terazilerin olayı bu ama emin olamam tabi size olan tavırlarındaki ayrıntılara kafa yorun biraz bununyaptı ama bunuda yaptı dediğiniz bişey var mı

Hoşlandığı yönünde davranışları var evet. Çoğunlukla konuşmayı onun başlatması, buluşmak istemeleri, ilgili olması hoşlandığını düşündüren şeylerden. Ama dediğim gibi yarın belli olacak ak koyun kara koyun şu saatleri o kadar zor geçiriyorum ki bir an önce yarın olsun istiyorum. Mutlu ayrılmayı çok istiyorum o buluşmadan ama belli olmaz hiç. Güven vermemiş demek ki bana. Vazgeçmiş bile olabilir.

Mesajları yeni görebildiğim için ancak dönebiliyorum kusura bakmayın. Burcu Terazi, sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyorum lütfen es geçmeyin :)
Merhaba, kim ne derse desin terazi erkeğinin duyguları çok değişkendir, net olmakta zorlanır o yüzden. Aşırı eleştirel bir burçtur, her şey hakkında her şeyi söyler ama siz daha bir ilişkiye başlamamışsınız bunu bilmen zor olabilir o yüzden.
Özgüveni yüksektir, aslında çok konuşkan hatta aşırı konuşkan tiplerdir ama ilk bir ortama girildiğinde suskun kalan insanlardır. Zamanla açılırlar, kendini geliştiren, sürekli geliştirmeyi seven tiplerdir.Geneli bilgili olur, her konu hakkında bir fikri olur biraz da çakallığı olur tabi :)
Kibar, merhametli, mütevazı, yardımsever, nezaket sahibi ve hoş sohbetlidir. Öküz öküz hareketleri pek olmaz bunların çok ince düşünürler. Çok kıskançtır, Aşırı gözlemcidir, karşısındaki insanın hareketlerine çok dikkat eder yüzeysel bir ilişki yaşamaz yani sizi ölçer tartar ona göre yönünü tayin eder. Bir ilişkiye başlamaları biraz zor oluyor bunların ama bu arada benim de yükselenim terazi 'hellloooooo' :)
Eğer terazi erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız, bunda biraz onun çabalaması gerekiyor. Kızın çabaladığı ilişki ona göre değil, lafım size değil genel özellikleri anlatıyorum :) Aslında biraz da her erkek gibi kaçan kovalanır mantığı var yani bunlarda, uğruna mücadele ettiği birden olmayıveren şeyleri daha çok severler ve isterler.

Back