Benden hoşlanıyor mu?

Evet muhabbetimiz de saçma ilerliyor farkındayım Çocuk net olmuyor, konuşmaları arkadaşça ama bir arkadaşa göre fazla ilgili. Daha önce hiç sevgilisi olmamış fakat arkadaşlığın bir tık üstüne taşıdığı ilişkileri olmuş ama sevgililik boyutuna gelmeden bitmiş. Emin olun ben de sizin kadar şaşkınım anlayamıyorum durumu yani :) Senden hoşlanıyorum demeyi düşünmüyorum da bana karşı arkadaşça mı farklı şekilde mi yaklaşıyorsun tarzı bir şey soracağım bugün. Alacağım cevapla da ben de adımlarımı kestireceğim ona göre.

Bu adam kaç yaşında?

Bence hiç sevgilisi olmaması çok garip! Ve düşündürücü... iyi düşün derim.
Ya yalan söylüyor yada bi sıkıntı olabilir

Öyle sormada “bizim hakkımızda ne düşünüyorsun? Seni anlamakta zorlanıyorum, düşüncelerini paylaşırsan ikimizin kafasıda net olur” vs gibi bişey söyleyebilirsin.
Aaa darlandırmasın adamı öylemi böylemi diye yaa

Bence sen bir şey deme doğrudan. Tanımaya çalışıyor belliki. Tecrübesi de yoksa.

Bence sen bir şey deme doğrudan. Tanımaya çalışıyor belliki. Tecrübesi de yoksa.

Dedim valla. Sadece şunu dedim, senin bizimle ilgili aklında bi şeyler mi var veya yok mu? dedim. Sadece bu kadar. Başka bir şey sormayacağım hoşlanıyor musun vs gibi. Buna vereceği cevaba göre yolumu çizeceğim. Çünkü sizin dediğiniz gibi olmama ihtimali de var. Yani aklında bir şey varmış gibi yazıp yazıp sonra susabilir de. Bu arada ben de var mı yok mu bilemediğim ve ister istemez ona bir şeyler hissettiğim için ortada kalabilirim o hislerle.

Şunu söyledim, bizimle ilgili aklında bir şeyler mi var dedim. Çok üstüne gitmeyeceğim bunun dışında bir şey sormayı düşünmüyorum. Aynen dediğiniz gibi var mı yok mu diye diye aşık olacağım sonunda. Üzülmek istemiyorum. Üzüleceksem şimdi üzüleyim, daha çok bağlanmadan.

Özgüveni de düşük olabilir söylediklerine göre. Neyse hayırlısı. Ama bence acele ediyorsun

Özgüveni de düşük olabilir söylediklerine göre. Neyse hayırlısı. Ama bence acele ediyorsun

Acele etme sebebim şu: farklı şehirlerdeyiz. Görüşerek ilerletme seçeneğimiz yok ve üç kez görüştük şimdiye kadar. İkisi uzun görüşmelerdi. Yani demem o ki, ben oturup bu adamdan mesaj bekleyeceğim. Başka yapabileceğim hiçbir şey yok. Kendim de zaten durup dururken çok mesaj atabilen biri değilim. Ona karşı boş olmadığım için de oturup mesaj beklemek o kadar zor ki. Aklında bizle ilgili bir şeyler var mı dedim, öylesine konuşmuyorum tabii ki olabilir mi diye düşünüyorum dedi. Karara varabildin mi dedim, zaman gösterecek dedi şimdi.

DUYGULARINDAN NET OLMAYAN ADAMDAN UZAK DUR . Zaman geçtikce ona bağlanırsın ve hala o kararsız kalırsa sana karşı uzulen sen olursun.Bunu ben yaşadım uzun süre.Hoşlanıyor gibi davranıyor ben söylüyorum ona davranışların arkdaşca degıl falan dedım . Kararsız kalıyorum.Hislerimden emin olamıyorum ZAMANLA anlarız hoşlanıp hoşlanmadıgımızı dedi .Uzun süre böyle devam etti. Olan bana oldu tabi :) Arkadaş olduğum için seninle mutluyum diyor ama arkdaşca davranmadı bana. Bol bol acı çektim ağladım işte şimdi toparlanıyorum . Sen de zamanla ona bağlanıp böyle net olmayan adamdan dolayı daha fazla acı cekmenı istemem .Kararı bir erkeğe bırakmamak lazım sanırm.Kararsız kalıyorum emın olamıyoruma falan bağlıyorlar belkide .Yol ver gitsin...

Daha hala düşünüyor olması içine sinmemesinden bence sen de düşün onun kadar hemen sevgili moduna girme duygularınla hareket etme olmuyorsa olmuyordur zorlama ile olmaz

Kendi biliiirr demelisinizz :) o yazmıyorsa siz de yazmayın. Özgüven eksikliği var diye siz dit dit mesaj atmak zorunda değilsiniz. Siz zaten ondan bir adım beklediğinizi açık açık söylemişsiniz.. Daha ne yapacaksınız. Kendi haline bırakın. Diğer kız arkadaşlarıyla samimiyetine de aynı şekilde devam ediyormuş. Hem ekmeğim olsun hem pastam dursun diye düşünüp böyle belirsiz cool adamı oynuyor olabilir.. Çok var böyle tipler. Ağzı açık mesaj atmasını bekleyen kızlar da çok malesef. Onlardan biri olmamanıza sevindim.
Bekleyin. Size döndüğünde bu konular açılır size sorular sorarsa da uzun cümleler kurup, doyuru cevaplar verin ki aklında soru işareti kalmasın..

Sürekli onu onunla ilgilendiğinize ikna etmenizi bekliyor gibi böyle sorular sorması ve geri çekmesi öyle gösteriyor veya özgüveni Yok duyguları yoğun değil ya mesafenize devam edip sonunda konuşmadan adım bekleyerek bitmek yada siz üzerine gittikçe kendini geri çekip Arada baya baya size adım atarak kafanızı karıştıran bi ilişki içinde kalabilirsiniz

Benim konuştuğum çocuk OĞLAK dı Belirsizdi bana karşı. Bilmiyordum bu burçlardan böyle sorunlar çıktığını
Aşırı mantık insanı oldukları için efe püfe takılıyor hemen bunlar, saçma sapan şeyleri dert ettiği kesin kendine.
Benim de başıma geldi oğlak, boyu devrilesice demeden geçmem :)

Aşırı mantık insanı oldukları için efe püfe takılıyor hemen bunlar, saçma sapan şeyleri dert ettiği kesin kendine.
Benim de başıma geldi oğlak, boyu devrilesice demeden geçmem :)
Aynen ya En son bir olay yaşadım.Saçma bir nedenden dolayı arkadaşlıgını bitirdi . Sebebi ise neden şaka yapmaya çalışma gereksinimi duydun diye cevap vermiştim bundan dolayı ınstagramdan falan beni çıkardı beyefendi.Oğlak erkeklerine karşı daha temkinli olım en iyisi artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…