Benden hoşlanıyor mu?

bitmesinyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
55
50
3
34
Kafamı kurcalayan bu soruya cevap bulmama yardım etmenizi rica ediyorum hanımlar. Bir çocukluk arkadaşım var, kendisiyle sosyal medyada ekli olmamıza rağmen hiç konuşmuşluğumuz yoktu. Ta ki benim bir arkadaşım bu çocuğu aklıma düşürene kadar :) Çocuğun ailesiyle ailem tanışıyor ve araları çok iyi. Arkadaşımın bana söylediğine göre çocuğun ailesi oğullarına beni çok uygun görmüş, erkek arkadaşım olup olmadığını soruşturuyormuş. Bunun üzerine ben de neden olmasın diye biraz düşünüp çocuğa sadece nasılsın napıyorsun konulu bir mesaj attım :) Şaşırdı ve mesaj atmam hoşuna gitmiş gibi geldi. Sonraki mesajı da o attı ne yapıyorsun diye. 1,5-2 ay hiç yazmadı. O ara ben unuttum tabi bunu. 1,5-2 ay sonra tekrar mesaj attı. 1 hafta boyunca bu şekilde sürekli konuştuk nerdeyse, ilk mesajları çoğunlukla o attı.

Daha sonra ben iş sebebiyle çocuğun bulunduğu şehre gittim ve onla ilgili bir şey paylaştım. Hemen mesaj attı. Ama buluşma teklifi yok. Yani açık açık görüşelim mi demedi. Ben laf arasında görüşebiliriz dedim vs derken bir şekilde buluştuk. Buluştuğumuzun ertesi günü bir yemek yedik onun teklifiyle. Bu arada mesajlaşmaya devam ediyoruz ve mesajlaşmalar arkadaşça ilerliyor. Derken, bana ikimizle ilgili düşüncelerin neler, tamamen arkadaşça mı diye bir soru sordu. Neden sordun, sadece meraktan mı dedim hayır sadece meraktan değil dedi. Ben de senden bir adım gelmediği sürece arkadaşça bakıyorum ilişkimize dedim. Adım gelirse diye sordu, ben de adım gelirse olabilir dedim. Bunun akabinde mesaj atmaya devam etti bana, konuşmalarımızda bu konuşmaya dair bir şey geçmedi tekrar. Bir gün sohbet esnasında, sen güzel bir kızsın, bense senin kadar iyi olduğumu düşünmüyorum fiziksel açıdan, bu sorun mu senin için dedi. Hayır sorun olmaz dedim ben de. Bir süre önce kendisi işi sebebiyle benim bulunduğum şehre geldi, oturduk sohbet ettik ve beni eve bıraktı. Eve bıraktıktan sonra ilgilenmeye devam etti mesajla ama mesajlaşmanın ortasında ne iyi geceler ne bi şey demeden pat diye uyudu, mesajımı da sabah cevapladı. Ben de bir şey demedim ve 2 gündür yazmıyor. Sizce bu işin sonu nedir hanımlar, hoşlanıyor mu bu adam hoşlanmıyor mu benden? Bu arada benden önceki konuştuğu kızlara karşı net olamama gibi bi tavrının olduğunu öğrendim bir arkadaşından. Bana karşı da net değil ve sebebini anlayamıyorum. Anlayabilen? Okuduğunuz ve yorumlarınız için çok teşekkürler. Her türlü yoruma fikre açığım :)

Henüz sizinle ilgili aklında net bir şey yok bence düşünüyor. Sinir oluyorum kendini olumlu ya da olumsuz olsun açık bir şekilde belli etmeyen erkeklere. Ben de benzer bi durum yaşadığım için sizin yerinize 1 kere daha gıcık oldum. :)

Biraz zorlama görüşüyor sanki.
Yaşı geldi, ailesinin beklentisi bu yönde, tanımaya, ısınmaya çalışıyor da netleştiremiyor gibi.
Biraz daha üzerinize düşmeden bir adım ileriye götürmeyin.

Açıkça sormayı düşünüyorum, bana karşı tavrın arkadaşça mı farklı bir şey diye mi şeklinde. Yeterince bekledik zaman geçirdik 3 kez görüştük yani. Az çok belli olması lazım ben de ona göre davranayım. Bekle bekle belki 1 ay bekleyeceğim bunun net olmasını.

Net bir şey olana kadar kuzu kuzu mesajlaşmaya devam mı edeceğim, benim duygularım ne olacak? Ben de aynen sizin gibi sinirden kuduruyorum.

Oğlak burcu olmasın:) uyuyakalmıştır belki ama tabi sonrasında iki gün yazmaması ilginç. Sen neden yazmadın peki belki adama bi şe oldu? Merak etmedin mi?

Az önce ben yazdım, saçma bir şey yazdım cevap verdi. Onun cevabına da sessiz kaldım. Şimdi tekrar mesaj atmış. Hiç anlayamadım hiç.

Çok tecrübesiz bir çocuk gibi. Sevgilisi olmamış ama konuştuğu kızlar olmuş. Yaşlarımız da 24 bu arada, küçük değil.

Bana muhabbetlerinizde bi saçma ilerliyor gibi geldi.

Bana karşı ne hissediyorsun?
Senden bir adım gelmedikçe arkadaşça!
Ya gelirse?
O zaman değişir!

Ne demekki bu? Ben anlamadım.
Ayrıca başka kızlarada net olmamış diyosun, sonra hiç sevgilisi olmamış diyosun
Benim bile kafam karıştı.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence siz hoşlanıyorsanız açıkça konuşabilirsiniz. Bazen bazı adamlarıiteklemek gerekebiliyor.
Ailelerde tanışıyorsa çekinebilir. Bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…