benden ayrıldı çok kötüyüm akıl ve destek verin

kendi hayatıma bakacağım artık. gerçekten sevseydi her engeli aşardık.

19 yaşa bu kadar drama sığmaz, içiniz şişer, saçlarınız erken beyazlar haberiniz olsun. Bu arada eski sevgilinizin adını neden farklı söyleme ihtiyacı duydunuz? İsmi ahmet olsa ne değişiyordu mehmet olunca ne değişti? Siz zaten acı bir şekilde tecrübe etmişsiniz ama ben de tekrar edeyim ilişkilerinizde kendinizden bu kadar taviz vermeyin, alttan alan taraf olmayın. Gerçekten suistimal ediyorlar.

1 ne yalanı soyledın ?
2 niye onun laflarını yutuosun .
3 kendını boyle eziklersen sana 1000 kez donup 1000 kez ayrılır .
4 nıye guvenemıcekmıssın ki kimseye anladıgım kadarıyla yasın küçük .İnsanlara deger verırsrn ilk işi sana kazık atmak olur .

bir günde 10 yaş yaşlandım zaten. neden farklı söyledim iinanın bilmiyorum bir sebep de yoktu oysaki salaklık işte. zaten daha da bu kadar taviz vermem

eski sevgilimin adını farklı söyledim
çünkü sorun çıksın aramız bozulsun istemedim
kendimi nasıl eziklemem?
insanlar kurdurdukları hayalleri suya düşürüyorlar niye inanıp güveneyim ki?

Yaş kaç acaba? Böyle şeyler yazan bi insan bence yolun başındadır. Nasibinizdeki o değildir belki bu şekilde dua etmeyin.

Bahanesi olmuş bu olay, boş yere "ben yalan söylediğim için bitti" deyip kendini suçlama ablacığım.

sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim

Ya öf, madem bi yalan söylüyorsunuz, sonra gidip neden itiraf ediyorsunuz?

Şu erkeklerden hiçbir şey öğrenmediyseniz, sonuna kdr inkar etmeyi öğrenseydiniz. inanmak isteyen zaten inanıyor.

sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
iyide bu ayrılık sebebi değil ki ayrılmak için bahane arıyormuş zaten bırakın gidenin ardından ağlayıp sizlanmayi önünüze bakın kendinizi üzmeye bilr değmez eski eskide kalmış adından sanindan ona ne bence sevinin böyle birinden kurtuldugunuz için

bencede bir ayrılık sebebi değildi. geçmişim onu çok ilgilendirirmiş. ben bilmiyor muydum onun geçmişiyle ilgilenmeyi ama ilgilenmedim zaten adı üstünde geçmiş. bir şey olmasa bile kurcalamak gerçekten çok gereksiz.

her insanın yaşanmışlıkları vardır bu kimseyi ilgilendirmez erkek içinde aynı kadın içinde önemli olan gelecekse oraya odaklanmak geçmişi irdelemenin kimseye fayda saglamaz boş ver bak kendi de geçmişte kaldı kendini ezdirme üzme hayatına bak gözünde çok büyütme erkekleri

eski sevgilimin adını farklı söyledim
çünkü sorun çıksın aramız bozulsun istemedim
kendimi nasıl eziklemem?
insanlar kurdurdukları hayalleri suya düşürüyorlar niye inanıp güveneyim ki?
19 yaşında tek hayalim görünmez olmaktı benim yaaaa Artik ne kafadaysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…