- 8 Haziran 2021
- 64
- 14
- 22
-
- Konu Sahibi Prensesmuzeyyen
kendi hayatıma bakacağım artık. gerçekten sevseydi her engeli aşardık.Dunyanin sonu deil ya hic bir erkek icin degmez kndnize gelin tamam uzuldunuz ama gururunzu bu kadr ayaklar altina almyin ya allah belami versin mis.. demek bu adam zaten son sozu solemis yani kosma birak bakalim 1 hafta demez yapisir gene zaten cok istedigin bisey inadina olmaz. Bi sakinlesin yani burda ne kocalar gitti coluklu cocuklu
1 ne yalanı soyledın ?bugün hatta daha az önce benden ayrıldı. ne kadar üzgün olduğumu tarif dahi edemem. boğazım düğümleniyor. sadece bir kere yalan söylememin cezasını çekiyorum. Allah benim belamı vermesin. keşke söylemeseydim. bir şeyden korktuğum da yok niye gizliyorsun ki aptal kafam. o kadar yıl kimseye güvenme bir ilişkiden uzak dur. yeni biri çıksın karşına kimseye güvenmediğin kadar sebepsiz güven sev ama sonu böyle olsun. yine kırıldı güvenim,hayallerim, kalbim. daha geçen hafta barışmıştık. elinde gül ile pişman olduğunu söyleyerek gelmişti. söylediğim yalanı itiraf etmiş rahatlamıştım. korkacak bir şeyim olsa ben bunu itiraf eder miydim? daha da zaten aynı hataya düşecek bir insan değilim. konuştuk ve devam etmeye karar verdik bana güvenmek istediğini ve benim çabalamam gerektiğini söyledi. nasıl çabalayacağımı bilmiyordum ama elimden geldikçe bir şeyler yapmaya çalışıyordum. onu gerçekten çok seviyorum. hiçbir şeyini ne üzüntüsünü ne sevincini ne derdini ne de herhangi bir şeyini paylaşmayan ben anneme anlattım onu böyle böyle diye. ilk defa anlattım böyle bir şeyi. annem de kabul etti sevdi. her şeyden sonra olacak şey miydi bu ayrılık. benim çabalamadığımı, onu sevmediğimi fakat sevmeye çabaladığımı, bana güvenmediğini, nankör olduğumu söyledi. mesajlarımızı fotoğraflarımızı sil dedi. elim gitmiyor silmeye. beni hayatından çıkart dedi. ilk önce hayatımın ta kendisi olan insan şimdi hayatından çıkart diyor. hayatımı nasıl çıkartırım. ağlamamamı üzülmememi istiyor. bu nasıl mümkün olacak. nasıl yeni bir yol çizeceğim kendime? önce hayaller kurdurup neden bunu yapar bir insan. tamam onun da dört dörtlük hayatı yok. zaten kimin var ki? benim de çok mükemmel bir hayatım yok. ama ben hiçbir şeyi ona yansıtmamaya çalıştım. kendi gözümden bile sakınıp onu kaybetmek istemedim. yine kaybettim. daha ben insanlara nasıl güveneceğim? kendisi de biliyor ona benim kadar kimse katlanmaz. bunu annesi babası daa yüzüne karşı söylediler. kimse onun sözlerine benim kadar susmaz. ister haklı olsun ister haksız kimse o sözleri yutmaz. aramiz bozulmasın diye hep sustum. sizce pişman olur mu ? nasıl bir yol izlemeliyim? kendimi nasıl avutmalıyım? insanlara bir daha nasıl güveneceğim? ne yapmalıyım? ne yaparsam pişman olur? bir de en son olarak şey dedim belki şimdi değişmedim ama bir gün gerçekten dört dörtlük bir insan olurum belki Allah bizim yollarımızı tekrar birleştirir hayırlısı olsun bizim için dedim. o da bana istersen kusursuz ol ama benim gözümde herkes gibisin dedi. bu lafını yer mı bir gün ne dersiniz?
bir günde 10 yaş yaşlandım zaten. neden farklı söyledim iinanın bilmiyorum bir sebep de yoktu oysaki salaklık işte. zaten daha da bu kadar taviz vermem19 yaşa bu kadar drama sığmaz, içiniz şişer, saçlarınız erken beyazlar haberiniz olsun. Bu arada eski sevgilinizin adını neden farklı söyleme ihtiyacı duydunuz? İsmi ahmet olsa ne değişiyordu mehmet olunca ne değişti? Siz zaten acı bir şekilde tecrübe etmişsiniz ama ben de tekrar edeyim ilişkilerinizde kendinizden bu kadar taviz vermeyin, alttan alan taraf olmayın. Gerçekten suistimal ediyorlar.
eski sevgilimin adını farklı söyledim1 ne yalanı soyledın ?
2 niye onun laflarını yutuosun .
3 kendını boyle eziklersen sana 1000 kez donup 1000 kez ayrılır .
4 nıye guvenemıcekmıssın ki kimseye anladıgım kadarıyla yasın küçük .İnsanlara deger verırsrn ilk işi sana kazık atmak olur .
Yaş kaç acaba? Böyle şeyler yazan bi insan bence yolun başındadır. Nasibinizdeki o değildir belki bu şekilde dua etmeyin.bugün hatta daha az önce benden ayrıldı. ne kadar üzgün olduğumu tarif dahi edemem. boğazım düğümleniyor. sadece bir kere yalan söylememin cezasını çekiyorum. Allah benim belamı vermesin. keşke söylemeseydim. bir şeyden korktuğum da yok niye gizliyorsun ki aptal kafam. o kadar yıl kimseye güvenme bir ilişkiden uzak dur. yeni biri çıksın karşına kimseye güvenmediğin kadar sebepsiz güven sev ama sonu böyle olsun. yine kırıldı güvenim,hayallerim, kalbim. daha geçen hafta barışmıştık. elinde gül ile pişman olduğunu söyleyerek gelmişti. söylediğim yalanı itiraf etmiş rahatlamıştım. korkacak bir şeyim olsa ben bunu itiraf eder miydim? daha da zaten aynı hataya düşecek bir insan değilim. konuştuk ve devam etmeye karar verdik bana güvenmek istediğini ve benim çabalamam gerektiğini söyledi. nasıl çabalayacağımı bilmiyordum ama elimden geldikçe bir şeyler yapmaya çalışıyordum. onu gerçekten çok seviyorum. hiçbir şeyini ne üzüntüsünü ne sevincini ne derdini ne de herhangi bir şeyini paylaşmayan ben anneme anlattım onu böyle böyle diye. ilk defa anlattım böyle bir şeyi. annem de kabul etti sevdi. her şeyden sonra olacak şey miydi bu ayrılık. benim çabalamadığımı, onu sevmediğimi fakat sevmeye çabaladığımı, bana güvenmediğini, nankör olduğumu söyledi. mesajlarımızı fotoğraflarımızı sil dedi. elim gitmiyor silmeye. beni hayatından çıkart dedi. ilk önce hayatımın ta kendisi olan insan şimdi hayatından çıkart diyor. hayatımı nasıl çıkartırım. ağlamamamı üzülmememi istiyor. bu nasıl mümkün olacak. nasıl yeni bir yol çizeceğim kendime? önce hayaller kurdurup neden bunu yapar bir insan. tamam onun da dört dörtlük hayatı yok. zaten kimin var ki? benim de çok mükemmel bir hayatım yok. ama ben hiçbir şeyi ona yansıtmamaya çalıştım. kendi gözümden bile sakınıp onu kaybetmek istemedim. yine kaybettim. daha ben insanlara nasıl güveneceğim? kendisi de biliyor ona benim kadar kimse katlanmaz. bunu annesi babası daa yüzüne karşı söylediler. kimse onun sözlerine benim kadar susmaz. ister haklı olsun ister haksız kimse o sözleri yutmaz. aramiz bozulmasın diye hep sustum. sizce pişman olur mu ? nasıl bir yol izlemeliyim? kendimi nasıl avutmalıyım? insanlara bir daha nasıl güveneceğim? ne yapmalıyım? ne yaparsam pişman olur? bir de en son olarak şey dedim belki şimdi değişmedim ama bir gün gerçekten dört dörtlük bir insan olurum belki Allah bizim yollarımızı tekrar birleştirir hayırlısı olsun bizim için dedim. o da bana istersen kusursuz ol ama benim gözümde herkes gibisin dedi. bu lafını yer mı bir gün ne dersiniz?
19 yaşındayım evet demekki nasibimdeki o değilmiş. böyle şeyler yaşamamak için ilişkilerden uzak duruyordum. maalesef yine kötü bittiYaş kaç acaba? Böyle şeyler yazan bi insan bence yolun başındadır. Nasibinizdeki o değildir belki bu şekilde dua etmeyin.
bencede bahane oldu biraz. kkendimi suçlamayı bırakıp hayatımı yaşayacağım.Bahanesi olmuş bu olay, boş yere "ben yalan söylediğim için bitti" deyip kendini suçlama ablacığım.
sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
19 yaşındayım evet demekki nasibimdeki o değilmiş. böyle şeyler yaşamamak için ilişkilerden uzak duruyordum. maalesef yine kötü bitti
nasibin ne zaman geleceği belli olur mu?19 yaşında ne nasibi ya.
nasibin ne zaman geleceği belli olur mu?
tabiki acelem yok ama ben böyle düşünmüyorum. Allah'ın bize yazdığını yaşıyoruz. hiçbir şey kesin değildir.Evet olur. Okulunuzu bitirip kendi ayaklarınız üzerinde durmadan gelmez.
iyide bu ayrılık sebebi değil ki ayrılmak için bahane arıyormuş zaten bırakın gidenin ardından ağlayıp sizlanmayi önünüze bakın kendinizi üzmeye bilr değmez eski eskide kalmış adından sanindan ona ne bence sevinin böyle birinden kurtuldugunuz içinsadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
tabiki acelem yok ama ben böyle düşünmüyorum. Allah'ın bize yazdığını yaşıyoruz. hiçbir şey kesin değildir.
ben cahil bir insan değilim bunu düşünmek de asla ama asla cehalet değildir. sizin adınıza üzüldüm çünkü sizin cehaletiniz gerçekten baki kalacak!Çok yazık! Cehalet bakî işte
bencede bir ayrılık sebebi değildi. geçmişim onu çok ilgilendirirmiş. ben bilmiyor muydum onun geçmişiyle ilgilenmeyi ama ilgilenmedim zaten adı üstünde geçmiş. bir şey olmasa bile kurcalamak gerçekten çok gereksiz.iyide bu ayrılık sebebi değil ki ayrılmak için bahane arıyormuş zaten bırakın gidenin ardından ağlayıp sizlanmayi önünüze bakın kendinizi üzmeye bilr değmez eski eskide kalmış adından sanindan ona ne bence sevinin böyle birinden kurtuldugunuz için
her insanın yaşanmışlıkları vardır bu kimseyi ilgilendirmez erkek içinde aynı kadın içinde önemli olan gelecekse oraya odaklanmak geçmişi irdelemenin kimseye fayda saglamaz boş ver bak kendi de geçmişte kaldıbencede bir ayrılık sebebi değildi. geçmişim onu çok ilgilendirirmiş. ben bilmiyor muydum onun geçmişiyle ilgilenmeyi ama ilgilenmedim zaten adı üstünde geçmiş. bir şey olmasa bile kurcalamak gerçekten çok gereksiz.
19 yaşında tek hayalim görünmez olmaktı benim yaaaaeski sevgilimin adını farklı söyledim
çünkü sorun çıksın aramız bozulsun istemedim
kendimi nasıl eziklemem?
insanlar kurdurdukları hayalleri suya düşürüyorlar niye inanıp güveneyim ki?