benden ayrıldı çok kötüyüm akıl ve destek verin

Ne yalanlar gördük , ne yani bu mu yalan ? Açıkçası eski eskide kalır , neden eskileri kurcalıyor oda muamma. Seninle güzel vakit geçirdi ve sıkıldı . Ayrılmak icin bahaneydi sadece. Bir dahaki ilişkilerinde eski ilişkilerinin detaylarına girerek kendini bu kadar aşağılama , herkesin kendine ait bir özel köşesi olmalı bence ...

19 yaşında gecmisin gecmiste kaldigini ona cok defa söyledim ki normalde oldukca olgun bir insan boyle bir nedenden dolayi ayrilmasi zaten apayri uzdu
Allasen 19 yaşında bir insan başından ayağına kadar olgun olsa ne olur yine ergen yine ergen. Büyüyünce güleceksiniz bunlara, kesin bilgi.

Herkesin gecmısınde biri olmus olabilir. Burada sacmalık hayatındaki kişinin isim sorması gecmısındeki kısıleri sorgulaması. Olan olmus biten bitmiş o dönem hayatında sevgilin yoktu sonucta.

Hayatını yaşamaya başla, çok pişman olur :) hiç bir erkek aciz, arkasından ağlayan bir kadından etkilenmez. Gül, eğlen, hayatına bak, gücüne şaşırıp hayran kalacak :)

sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
Niye o kısma takıldı? Arkadaşı mıydı
Ya da tanıdığı biri mıydı eskı sevgili?

Onun sizden farksız bir yalanı yoktur ama işte insan ayrılmaya bahane arasın yeter ki!

Hem eski sevgili konusu neden geçer anlamıyorum! Ne yapacak ismini cismini!

Ahh canim suan kendinizi boşuna paralıyorsunuz.

Adam ayrılmak için bahane arıyordu zaten

Terk etmek ayrı yazılan birleşik kelimedir.
İlk sözcükte ses olayı ( ünlü düşmesi, ünsüz türemesi) varsa etmek, olmak yardımcı fiilleri bitişik yazılır.
İnşallah ukalalik etmemişimdir
Sevgili P Prensesmuzeyyen yalan söylemem diyen yalan söylüyordur. O zaman herkes sevgilisinden ayrılsin. Eski arkadaşınızın ismini saklamak sizin ozeliniz. Sanki yalan isimden çok eski sevgilinizin varlığı onu rahatsız etmiş gibi bu bahaneyle gitmiş. Birkaç gün üzülür sonra unutursunuz inan bak... dönerse de affetme sakın...

sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
Ali olsa ne fark edecek veli olsa ne fark edecek?...madem ali dediniz niye veli diye değiştiniz itiraf mi şimdi bu. Nüfus kayıt memuru mu bu adam. gereksiz dürüstlük mide bulandirmis. Ilk sevgilim sensin demek lazım böyle tiplere.

19 yaşında bir insanın geçmişindeki sevgiliden ne olur yaa, senin geçmiş diyecek kadar ne yaşanmışlığın olabilir? Ayrıca birisi katlanılacak bir karakterdeyse bırak gitsin. Kimseye katlanmak zorunda değilsin. O mükemmel mi ki sen dört dörtlük olacaksın? Ayrılmaya bahane arıyormuş, bulmuş ayrılmış. Ayrıca senin o katlandım dediğin badboy kılıklı özentiler, daha sonra başka sevgililerine süt dökmüş kedi gibi olurlar bunu da aklından çıkarma. Bırak gitsin, kurtulduğuna sevin, umarım karşına senin karakterine uygun, iyi insanlar çıkar. Kadınlar aldatan sevgililerini bile affedecek kadar yüce(!) Gönüllüyken, bu erkeklerin yalan bile sayılmayacak sebepleri bahane etmelerine ayar oluyorum. Eski sevgilinin adının ne önemi var. Çok sinirlendim

Eski sevgilinizi tanıyor mu acaba. Tanımıyorsa ya kafası iyi değil bu ara ya bahaneyi bulmuş ve noktayı koymuş.

19 yaşındasın daha ya. Bu ne? Sanki 100 yıldır ilişkiler yaşamış kimsiyi givinimizdim, kimsiyi sivimizdim. Çok mu muhtaçsın sana kötü davranan bir adamın sunacağı sevgi sadakasına? Yazık yahu.
7 yıllık kocamdan bosandim bu kadar arabeske baglamadim

Kimse onun sözlerine sizin kadar susmasın zaten, siz neden sustunuz ki? Sevgi, tek taraflı katlanmak değildir öncelikle.
Birine bu kadar fedakarlık, sevgi vb. göstermektense önce kendinize bunları gösterseydiniz olay bu kadar dramatik boyutlara ulaşmazdı muhtemelen. Üzülmek normaldir, insanız ama sizin içinde bulunduğunuz durum bana anormal geldi. 19 yaşındaki bir kadının "muhtaçlık" boyutundakini sevgisini görmek de beni üzüyor. Hoş, her yaştan kadının üzüyor ama sizlerin daha bilinçli olmasını bekliyorum herhalde istemsizce.

sevdiğim için sustum. ama akıllandım daha da benden değerlisi olamaz gözümde. herhangi bir çaba da göstermem. beni seven benim için çabalasın. bende artık çaba kalmadı.

ben herhangi birinin her dediğine tamam diyecek biri değilim. burnumu sürtmek isteyen bir daha sürtecek burun bulamaz.

işte geçmiş diyebileceğim bir yaşanmışlığım yok. ben onun için değil kendim iiçin dört dörtlük olacağım. badboy kılıklı özenti değildi ama

Dunyanin sonu deil ya hic bir erkek icin degmez kndnize gelin tamam uzuldunuz ama gururunzu bu kadr ayaklar altina almyin ya allah belami versin mis.. demek bu adam zaten son sozu solemis yani kosma birak bakalim 1 hafta demez yapisir gene zaten cok istedigin bisey inadina olmaz. Bi sakinlesin yani burda ne kocalar gitti coluklu cocuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…