- 8 Haziran 2021
- 64
- 14
- 22
-
- Konu Sahibi Prensesmuzeyyen
sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettimSöylediğiniz yalana bağlı, eğer büyük bir yalansa bende güvenemezdim ayrılırdım.
Belli ki adam dengesiz, bana yalan söylense unuturum umuduyla gidip karşımdakiyle barışmam üstüne hakaret edip ayrılmam.
Öte yandan anasının babasının katlanamadığına siz neden katlanıyorsunuz, ömrünüz bu dengesize paspas edecek kadar değersiz mi?
haklı olabilrisiniz lafını yemesi yeter artık ben o zaman ne düşüncede olurum bilemiyorumO lafları yiyor yemesine ama iş işten geçmiş oluyor. Umrunuzda olmuyor. İyi ki ayrılık olmuş diye oturup sukrediyorsunuz hatta. Yaşınız küçük o yüzden böyle birine sağlıksız bir sevgi besliyorsunuz ve acı çekiyorsunuz. Biraz zaman geçince kendinize kizacaksiniz böyle biri için düşündüğüm bir dakikaya bile yazıkmis diyeceksiniz.
neyi nasıl yazdığımı bilmiyorum kafam çok kötü“Kendime mektup”olmuş bu konu biraz,anlaşılmıyor
Bu mudur yalan???sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
evet ayrılmaya değmeyecek bir şeydi bundan sonra uzun bir süre ilişkim olacağını düşünmüyorum ama eğer olursa kendimden daha da ödün vermemEski konunuzu hatırlıyorum bence gereksiz bi yalandı ama ayrılmaya da değmezdi.
Briaz bahane etmiş ayrılmak için.
Ayrıca her şeyini sineye çeken, sürekli alttan alanların kıymeti bilinmiyor bundan sonraki ilişkinde ilk önceliğin kendin olsun
Hah bak, bu çocuk senin olgun olmadığını söylüyordu. Komik, değil mi? Bence komik.sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
tutarsız birisiniz sanırım o kadar bekle ilişki kurma sonra karşıma çıkan kişiyle böyle böyle oldu demişsiniz :) söylediğiniz yalan daha önce bir ilişkiniz olduğu. bu her insan için farklıdır yalan konuşulmaması gerektiğini düşünürüm ve o insana güvenemem gerçekten.sadece eski sevgilimin adını farklı söylediğim için oldu ve ben yalan söylediğimi pişman olduğumu gerçek adını soyadını itiraf ettim
19 yaşında gecmisin gecmiste kaldigini ona cok defa söyledim ki normalde oldukca olgun bir insan boyle bir nedenden dolayi ayrilmasi zaten apayri uzduBu mudur yalan???
Sevgilinizin yaşı kaç - 5 mi?
Bunun için güveni kırılıp ayrılınır mı? Tamam çocukluk etmişsiniz, saçma bir yalan olmuş ama buna yalan bile denmez, kaldı ki eski sevgilinin adını sorgulaması bile sorun bana göre. Geçmişte kalmış, geçmiş gitmiş. Sanki ikinizi aynı anda idare ediyormuşsun gibi davranmış ergen.