• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden 7 8 yaş büyük lütfen akıl verin

incirreceli22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
2
-2
1
22
Öncelikle selam şimdi size karışık bi durumdan bahsedicem annemle birlikte annemin eskiden çalıştığı yerden tanıştığı 30 yasında birinin yanına geldik tekrar çalışmak için (ben 23 yaşındayım konyadan antalyaya geldik) yanına geldiğimiz kişi başından beri bana farklı davranıyor yani kötü değil abim diyor hep ama iş için numaramı falan almıştı sürekli konuşma içerisindeyiz (2 aydır falan yanındayız) ilgisi falan çok hoş oluyo giydiklerime karışmaları falan sürekli gözü üstümde ama abicim diyor bakışları farklı asla kötü niyetli değil filmler önermeye başladı bana bugün incir reçeli diye bi film izlettirdi kendisi gece çalışıyor bugün benim izinli günümdü filmi izlerken de ara ara mesaj attı sevdin mi işte gelince özetini alıcam falan diye ben bu durumdan önerdiği filmlerden bi anlam çıkartmalımıyım aynı yerde çalışıyoruz bi kokoreççide o paketçi ben garsonum orda da böyle bazen kıskançlıklarını görebiliyorum ama belli etmemeye çalışıyor hep acaba ben mi yanlış sezgiliyorum kafam allak bullak gelip arada uğraşır benim saçlarım uzun saçlarımla oynar yemek yerken falan durup saçımı toplar bu gibi şeyler yaşıyoruz ne zaman baksam gözü hep gözlerimin içine bakıyor falan sürekli gülümsüyor benle birlikte çocuklaşıyor falan çok değişik izinli günlerimiz denk gelirse günü hep benimle gezdiriyor dışardakiler bizi sevgili sanıyor birinden fotoğraf çekmesi için rica ettik çekti bizi çekerkende sevgilimisiniz Allah ayırmasın çok yakısıyosunuz dedi o hiç bişey demedi gülümsedi bende yok değiliz dedim falan bu şekildeyiz sürekli napıcam bilmiyorum

“abim, abicim” mi diyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin “bu kızdan hoşlanıyorum”

ama bana geçmedi bu aşk :( koca adamdan beklenmeyecek tavırlar ne o öyle

Yaşına uygun davranmıyor gibi, hiç bir şeye anlam yükleyip kendinizi kaptırmayın gerçekten anlam yükleyeceğibiz bir şey olursa o zaman ne ala

Back