- 1 Ocak 2022
- 4.115
- 14.997
- 158
Henüz o yaşta değilim 6 sene sonra o iş bitiyor mu bitmiyor mu yazar güncelleme yaparım , bekleyin azıcıkYa ben şey okudum menopoza girince iş bitiyor falan kim diyor ya bunlarıbugün muge anlıda e 40 sın 50 de bu işler biter dedi dedim neee
Müge kendi 51 yaşındaymış, kendi yapmıyor gibi laflara bak. İnsan köylü, fakir falan olunca sevişmeyi bile yakıştırmıyorlarYa ben şey okudum menopoza girince iş bitiyor falan kim diyor ya bunlarıbugün muge anlıda e 40 sın 50 de bu işler biter dedi dedim neee
yok zengın parasıyla fakir karısıyla oynarmısMüge kendi 51 yaşındaymış, kendi yapmıyor gibi laflara bak. İnsan köylü, fakir falan olunca sevişmeyi bile yakıştırmıyorlar
Valla daha ateşli oluyormuşYa ben şey okudum menopoza girince iş bitiyor falan kim diyor ya bunlarıbugün muge anlıda e 40 sın 50 de bu işler biter dedi dedim neee
6 seneye benim bu libido birden puff olacak demek hadi bakalım bekliyoruzMüge kendi 51 yaşındaymış, kendi yapmıyor gibi laflara bak. İnsan köylü, fakir falan olunca sevişmeyi bile yakıştırmıyorlar
Valla bi ara benimkine diyordum ki menepoza gireyim oyle ben bu hamile kalma korkusuyla uğrasamamValla daha ateşli oluyormuşbir ablam var hiç durmadık hatta daha rahatız çocuk olacak korkusu yok diyor
Fakirsen bırak zaten bu işleri, neyine. Zenginsen kadinligin zirvesindesin o zaman her şey mubah6 seneye benim bu libido birden puff olacak demek hadi bakalım bekliyoruz
Libidosu düşük kadınların kuşu otmeyen erkeklerin bahanesi menepozValla bi ara benimkine diyordum ki menepoza gireyim oyle ben bu hamile kalma korkusuyla uğrasamam
Birlikte el ele yaparız belli ki kk da ölene kadar olucaz en azindan ben :)Henüz o yaşta değilim 6 sene sonra o iş bitiyor mu bitmiyor mu yazar güncelleme yaparım , bekleyin azıcık
Bibicim senin hormonların karşısında hürmetle egilirim ,ustamsin.50 de unu eleyip eleyi asma ihtimalim var ama seni görünce bir umitlenip coşasım var......Birlikte el ele yaparım belli ki kk da ölene kadar olucaz en azindan ben :)
Asıl o zaman rahata ericez yapmaBibicim senin hormonların karşısında hürmetle egilirim ,ustamsin.50 de unu eleyip eleyi asma ihtimalim var ama seni görünce bir umitlenip coşasım var......
Sana inanıyorum bibicim adam yanımdan geçtikçe üstüne atlayasim var ama her odadan bir çocuk çıkıyor bizde uzaktan bakışıyoruz Eskiden aramızda kodlasir anlasirdik.Esek sıpalari uyanık çıktı , şimdi kardeş kardeş oturuyoruz kocaylaAsıl o zaman rahata ericez yapma
Anladım hakkında hayırlısı olsunya şunu bır duzelteyım evlılık ıcın sans verım mı dıye soru sormadım . adam hayatıma gırmek ıstıo nıyetının cıddıyetını soyluyor . gorusmek ıcın sans vermelımıyım anlamında sormustum . herkes yanlıs anlamış ben zaten evlılık dusuncesıne suan cok uzagım . o adamda bana 1 yıl fln gorusuruz olursa evlenırız dıo yanı
Geç olgunlaşır da kastettikleri 5-7 yaş civarı.Erkekler geç olgunlaşır lafı sürekli genç kızlara yavşamak isteyen sübyancı erkeklerin uydurması bence. Ayrıca bu sübyancılar çok şekilci de oluyor. Sitede kaç tane konu okudum kendisinden 15 yaş civarı büyük kocası tarafından dış görünüşü nedeniyle zorbalanıyor kadınlar. Hatta bir tane böyle konu geçen hafta açılmıştı. 40 yaşında adamın 25 yaşında karısı var. Kadına senin fiziğin neden ester exposito gibi değil diyordu yaşına başına bakmadankadın da hala kocasını savunuyordu 40 yaşında ama yaşlı durmuyor diye. Kocası onu şu an dünyanın en gözde kadınlarından biriyle kıyaslıyor, kadın o yaşlı diiiğiiil diyor. Sen de desene henry cavill de 40 yaşında ama sen de ona benzemiyorsun diye.
Ayy 50 yaşında da mı kurtuluş yokmuş?Ya ben şey okudum menopoza girince iş bitiyor falan kim diyor ya bunlarıbugün muge anlıda e 40 sın 50 de bu işler biter dedi dedim neee
Sen neyden kurtulmak istiyorsun tam olarak?Ayy 50 yaşında da mı kurtuluş yokmuş?
Ama yaşça büyük erkekler de kadınları şımarttı. kadınların yaşıtı erkekler daha iş ararken beş kuruş para kazanamamışken, bütün kızlar bana hasta havasında gezerken bu adamlar gezdirdi, yedirdi, içirdi, hediye aldı, sahiplendi, el üstünde tuttu… bunlar da hoşa giden şeyler muhakkak. Tasvip etmiyorum ama sebepleri anlamak zor değilE yukarıda söylediğim erkekte yakışıklılık aranmaz evine ekmek getirsin yeter, erkekler geç olgunlaşır yaşça büyük erkek iyidir söylemlerini de çoğunlukla kadınlardan duydum zaten. Kadınlar tarafından şımartıldı bunlar bu kadar. Erkekler hem ultra güzel, bakımlı, iyi vücutlu, kendilerinden genç, ev işlerinde iyi vs vs kadın aradıkları gibi artık bir de çalışan kadın olmasını tercih ediyorlar. Hem çalışsın, hem evin işini yapsın, çocuğa baksın, güzel olsun vs vs. Kadınların beklentileri ne kadar düşük, üzücü.
Libidodan.hiçbir zaman yeteri kadar seks yapmış gibi hissetmiyorum.olağanüstü durumlarda birkaç gün falan imkan olmamışsa moralim çok bozuk oluyor, çok mutsuz oluyorum, resmen intiharı falan düşünüyorum.sürekli bir mücadele ihtiyaçlarımı karşılayacağım diye.erkek arkadaşlardan ayrı kalamadiğim için memlekete bile senede 1 kere gidiyorum.uğraş dur.bıktım valla.Sen neyden kurtulmak istiyorsun tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?