BENDEN 15 YAŞ BÜYÜK İŞ ARKADASIM BANA AŞIK OLDU

Müge kendi 51 yaşındaymış, kendi yapmıyor gibi laflara bak. İnsan köylü, fakir falan olunca sevişmeyi bile yakıştırmıyorlar
yok zengın parasıyla fakir karısıyla oynarmıs aahahahah ben de neler yazıyorum ya fakir daha cok sevısıyor dıye bı cıkarım yaptım

Ya ben şey okudum menopoza girince iş bitiyor falan kim diyor ya bunları bugün muge anlıda e 40 sın 50 de bu işler biter dedi dedim neee
Valla daha ateşli oluyormuş bir ablam var hiç durmadık hatta daha rahatız çocuk olacak korkusu yok diyor

Asıl o zaman rahata ericez yapma
Sana inanıyorum bibicim adam yanımdan geçtikçe üstüne atlayasim var ama her odadan bir çocuk çıkıyor bizde uzaktan bakışıyoruz Eskiden aramızda kodlasir anlasirdik.Esek sıpalari uyanık çıktı , şimdi kardeş kardeş oturuyoruz kocayla

Anladım hakkında hayırlısı olsun

Normalde yaş farkına çok takılmam ama aynı iş yerinde kendinden 15 yaş küçük genç kadına da yan gözle bakmazsın yani. Ben mi tutucuyum bilmiyorum ama bana etik gelmiyor. Yaşı yaşına uygun olsa neyse. Kart horoz gibi geliyor bana böyle tipler

Geç olgunlaşır da kastettikleri 5-7 yaş civarı.

bir çok acıdan uyusamassınız ki. siz mesela anne olmak isteyebilirsiniz ama onun enerjisi kalmamış olacak buna vs vs. kusak farkı gibi sorunlar olacak

Ama yaşça büyük erkekler de kadınları şımarttı. kadınların yaşıtı erkekler daha iş ararken beş kuruş para kazanamamışken, bütün kızlar bana hasta havasında gezerken bu adamlar gezdirdi, yedirdi, içirdi, hediye aldı, sahiplendi, el üstünde tuttu… bunlar da hoşa giden şeyler muhakkak. Tasvip etmiyorum ama sebepleri anlamak zor değil

Sen neyden kurtulmak istiyorsun tam olarak?
Libidodan.hiçbir zaman yeteri kadar seks yapmış gibi hissetmiyorum.olağanüstü durumlarda birkaç gün falan imkan olmamışsa moralim çok bozuk oluyor, çok mutsuz oluyorum, resmen intiharı falan düşünüyorum.sürekli bir mücadele ihtiyaçlarımı karşılayacağım diye.erkek arkadaşlardan ayrı kalamadiğim için memlekete bile senede 1 kere gidiyorum.uğraş dur.bıktım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…