BENDEN 15 YAŞ BÜYÜK İŞ ARKADASIM BANA AŞIK OLDU

Hayırlısı olsun hakkınızda . İlişki için hazırsanız o sizin bilecegınız iş

Biliyor muymuş koskoca 1 yılda ne yaşanacak? Hiç hayat tecrübesi falan yok mu? Dediği şey çocuksu geldi bana.

2 ci evliligin 4 ay önce boşandınız galiba? Duygusal olarak dinlenmeye bıraksanız kendinizi?

Bu erkeklerin pohpohlana pohpohlana her şeyi kendilerine hak görmesi beni çileden çıkartıyor. Yıllarca erkeğin yakışıklısı olmaz efendisi iti kopuğu olur denile denile bunlar kendilerinde yakışıklılık, kişisel bakım, iyi giyim vb. kriterleri tamamen sallayıp "eve ekmek getiriyom yeaa, yeterli" deyip bir de utanmadan kadınlarla ilgili milyon tane kriter belirlemeyi, seçilmeyi değil de seçmeyi kendilerine hak gördüler. Yıllardır süren bu erkekler geç olgunlaşır geyiğinden de kendilerini genç kadınlara layık gördüler mi? Oldu mu sana haddini bilmez bir erkek güruhu. Konu mankeni beyimiz kendinden 15 yaş küçük 35'lik konu sahibini evlenmek için ikna etmeye bakar ama kendinden 15 yaş büyük 65 yaşında bir hanım versek istemez. Bilmem anlatabildim mi...

Erkekler kadınlardan yüz buluyor ama. Kendinden 15, 20 yaş büyük adamlar birlikte olan on binlerce kadın var. Genç kadınlar tarafından tercih edilirken neden bakmasınlar ki.

Erkekler geç olgunlaşır lafı sürekli genç kızlara yavşamak isteyen sübyancı erkeklerin uydurması bence. Ayrıca bu sübyancılar çok şekilci de oluyor. Sitede kaç tane konu okudum kendisinden 15 yaş civarı büyük kocası tarafından dış görünüşü nedeniyle zorbalanıyor kadınlar. Hatta bir tane böyle konu geçen hafta açılmıştı. 40 yaşında adamın 25 yaşında karısı var. Kadına senin fiziğin neden ester exposito gibi değil diyordu yaşına başına bakmadan kadın da hala kocasını savunuyordu 40 yaşında ama yaşlı durmuyor diye. Kocası onu şu an dünyanın en gözde kadınlarından biriyle kıyaslıyor, kadın o yaşlı diiiğiiil diyor. Sen de desene henry cavill de 40 yaşında ama sen de ona benzemiyorsun diye.

Erkekler kadınlardan yüz buluyor ama. Kendinden 15, 20 yaş büyük adamlar birlikte olan on binlerce kadın var. Genç kadınlar tarafından tercih edilirken neden bakmasınlar ki.
E yukarıda söylediğim erkekte yakışıklılık aranmaz evine ekmek getirsin yeter, erkekler geç olgunlaşır yaşça büyük erkek iyidir söylemlerini de çoğunlukla kadınlardan duydum zaten. Kadınlar tarafından şımartıldı bunlar bu kadar. Erkekler hem ultra güzel, bakımlı, iyi vücutlu, kendilerinden genç, ev işlerinde iyi vs vs kadın aradıkları gibi artık bir de çalışan kadın olmasını tercih ediyorlar. Hem çalışsın, hem evin işini yapsın, çocuğa baksın, güzel olsun vs vs. Kadınların beklentileri ne kadar düşük, üzücü.

İki evlilik yapmış 1 çocuk annesi kadının bu kadar süre içinde gönül macerasına dalması bana saçma geliyor İki kere evlenip erkeklerden kazık yedikten sonra kendime ve çocuğuma odaklanırım .Bana boş ,gereksiz geliyor illa hayatınızda koştur koştur bir erkek olmasına gerek yok,hadi kabul ettiniz adam rahat durmayacak öpüşmek , sevişmek isteyecek ergen gibi parklarda el ele gezeceginizi düşünmüyorsunuz umarım..

Gerçekten dediğin gibi erkekler geç olgunlaşır lafına aşırı ifrit oluyorum. Sanki 10, 15 yaş geç olgunlaşiyorlar. Ve dikkat ettiyseniz yaşlı erkeklerle birlikte olan kadınların hepsi birlikte oldukları adamlara 'ama coook genç gösteriyor' demeseler asla olmaz. Geçen bir konu açılmıştı 34 yaşında 60 yaşındaki adamdan hamile kalan biri vardı 60 yaşındaki adama bile genç gösteriyor diyebildi.

Son düzenleme:
konularına baktım . mayıs ayında gebelık planlıyorum spirali cıkardım yazmıssın. sonra agustosta esımle bırlıktelık oldu ella ıctım hamıle kalmaktan korkuyorum yazmıssın. ekim ayında 1.5 yıllık evlılık 4 yıllık ılıskı bıttı bosandık hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz kıskandırm sevgilsiini falan konu acmıssın. 2 ay surse bosanma..?eskı esını kıskandırmak ıcın ılıskı ıstıyor olabılır mısın acaba? cok cabuk karar degıstıryorsun gıbı geldı konu sıklıgına bakınca.. ya da onemlı kararları pat dıye alan bırı de olabılırsn. sevgılısız kocasız duruver bı kac yıl.. yuz verme kımseye. 35 yasında evde kalınmıyor malum.

Gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…