- 6 Mart 2024
- 2.839
- 2.898
- 48
Hayırlısı olsun hakkınızda . İlişki için hazırsanız o sizin bilecegınız işya şunu bır duzelteyım evlılık ıcın sans verım mı dıye soru sormadım . adam hayatıma gırmek ıstıo nıyetının cıddıyetını soyluyor . gorusmek ıcın sans vermelımıyım anlamında sormustum . herkes yanlıs anlamış ben zaten evlılık dusuncesıne suan cok uzagım . o adamda bana 1 yıl fln gorusuruz olursa evlenırız dıo yanı
ınanın sızı hıc ılgılendırdıgını sanmıyorum bu durumun :)Sokaktan adam cevirmesin de. Ulan ben platonik askimdan ayrılsam bı sene ağlarım. Evlilikten sonra yani 4 5 ay önce bosansam aşk meşk peşinde koşmam diye düşünüyorum. Bı de olursa bu üçüncü olacak. Biraz yavaş da.
kışı kendınden bılır işi demiş atalarımız , bosuna dedmemıslerAra verince motor bozuluyor
Biliyor muymuş koskoca 1 yılda ne yaşanacak? Hiç hayat tecrübesi falan yok mu? Dediği şey çocuksu geldi bana.ya şunu bır duzelteyım evlılık ıcın sans verım mı dıye soru sormadım . adam hayatıma gırmek ıstıo nıyetının cıddıyetını soyluyor . gorusmek ıcın sans vermelımıyım anlamında sormustum . herkes yanlıs anlamış ben zaten evlılık dusuncesıne suan cok uzagım . o adamda bana 1 yıl fln gorusuruz olursa evlenırız dıo yanı
Bana şimdide yaşlı diyorlar bebem hafta da bir kaç gün burda teyze diyorlar50 yaşına gelince sana da yaşlı derler bak
2 ci evliligin 4 ay önce boşandınız galiba? Duygusal olarak dinlenmeye bıraksanız kendinizi?benden 15 yaş buyuk ve 3 yıldır aynı yerde (ama uzak lokasyon da) olan bır arkadasımla çıkan bır sorun netıcesınde konusma fırsatı bulduk . nasıp mıdır bu bılmıyorum ama adam cok ıyı nıyetlı ve merhametlı . ısın garıbı ben bosanmıs bır bayanım oda oyleymıs , oglu var benım oglumla 2 yas araları var .cıddı oldugunu ve temız nıyetle devam etmek ıstedıgını soyluyor .o kadar ustume dusuyorkı sureklı arıyor soruyor reddedıyorum tiiye alıyorum yıne gıtmıyor . ona sans verıp vermeme konusunda yaşı cok aklıma takılıyor ?
Bu erkeklerin pohpohlana pohpohlana her şeyi kendilerine hak görmesi beni çileden çıkartıyor. Yıllarca erkeğin yakışıklısı olmaz efendisi iti kopuğu olur denile denile bunlar kendilerinde yakışıklılık, kişisel bakım, iyi giyim vb. kriterleri tamamen sallayıp "eve ekmek getiriyom yeaa, yeterli" deyip bir de utanmadan kadınlarla ilgili milyon tane kriter belirlemeyi, seçilmeyi değil de seçmeyi kendilerine hak gördüler. Yıllardır süren bu erkekler geç olgunlaşır geyiğinden de kendilerini genç kadınlara layık gördüler mi? Oldu mu sana haddini bilmez bir erkek güruhu. Konu mankeni beyimiz kendinden 15 yaş küçük 35'lik konu sahibini evlenmek için ikna etmeye bakar ama kendinden 15 yaş büyük 65 yaşında bir hanım versek istemez. Bilmem anlatabildim mi...
Erkekler geç olgunlaşır lafı sürekli genç kızlara yavşamak isteyen sübyancı erkeklerin uydurması bence. Ayrıca bu sübyancılar çok şekilci de oluyor. Sitede kaç tane konu okudum kendisinden 15 yaş civarı büyük kocası tarafından dış görünüşü nedeniyle zorbalanıyor kadınlar. Hatta bir tane böyle konu geçen hafta açılmıştı. 40 yaşında adamın 25 yaşında karısı var. Kadına senin fiziğin neden ester exposito gibi değil diyordu yaşına başına bakmadanBu erkeklerin pohpohlana pohpohlana her şeyi kendilerine hak görmesi beni çileden çıkartıyor. Yıllarca erkeğin yakışıklısı olmaz efendisi iti kopuğu olur denile denile bunlar kendilerinde yakışıklılık, kişisel bakım, iyi giyim vb. kriterleri tamamen sallayıp "eve ekmek getiriyom yeaa, yeterli" deyip bir de utanmadan kadınlarla ilgili milyon tane kriter belirlemeyi, seçilmeyi değil de seçmeyi kendilerine hak gördüler. Yıllardır süren bu erkekler geç olgunlaşır geyiğinden de kendilerini genç kadınlara layık gördüler mi? Oldu mu sana haddini bilmez bir erkek güruhu. Konu mankeni beyimiz kendinden 15 yaş küçük 35'lik konu sahibini evlenmek için ikna etmeye bakar ama kendinden 15 yaş büyük 65 yaşında bir hanım versek istemez. Bilmem anlatabildim mi...
E yukarıda söylediğim erkekte yakışıklılık aranmaz evine ekmek getirsin yeter, erkekler geç olgunlaşır yaşça büyük erkek iyidir söylemlerini de çoğunlukla kadınlardan duydum zaten. Kadınlar tarafından şımartıldı bunlar bu kadar. Erkekler hem ultra güzel, bakımlı, iyi vücutlu, kendilerinden genç, ev işlerinde iyi vs vs kadın aradıkları gibi artık bir de çalışan kadın olmasını tercih ediyorlar. Hem çalışsın, hem evin işini yapsın, çocuğa baksın, güzel olsun vs vs. Kadınların beklentileri ne kadar düşük, üzücü.Erkekler kadınlardan yüz buluyor ama. Kendinden 15, 20 yaş büyük adamlar birlikte olan on binlerce kadın var. Genç kadınlar tarafından tercih edilirken neden bakmasınlar ki.
Kim uydurduysa işe yaramış görünüyor. Yıllardır ekmeğini yiye yiye bitiremediler.Erkekler geç olgunlaşır lafı sürekli genç kızlara yavşamak isteyen sübyancı erkeklerin uydurması bence.
Bize bu sitede menopozlu dendiBana şimdide yaşlı diyorlar bebem hafta da bir kaç gün burda teyze diyorlarama 50 yaşında da 60 yasında adami begenmicem sağol sana bıraktım onları
E yukarıda söylediğim erkekte yakışıklılık aranmaz evine ekmek getirsin yeter, erkekler geç olgunlaşır yaşça büyük erkek iyidir söylemlerini de çoğunlukla kadınlardan duydum zaten. Kadınlar tarafından şımartıldı bunlar bu kadar. Erkekler hem ultra güzel, bakımlı, iyi vücutlu, kendilerinden genç, ev işlerinde iyi vs vs kadın aradıkları gibi artık bir de çalışan kadın olmasını tercih ediyorlar. Hem çalışsın, hem evin işini yapsın, çocuğa baksın, güzel olsun vs vs. Kadınların beklentileri ne kadar düşük, üzücü.
Ya ben şey okudum menopoza girince iş bitiyor falan kim diyor ya bunlarıBize bu sitede menopozlu dendi
Gerek yok.benden 15 yaş buyuk ve 3 yıldır aynı yerde (ama uzak lokasyon da) olan bır arkadasımla çıkan bır sorun netıcesınde konusma fırsatı bulduk . nasıp mıdır bu bılmıyorum ama adam cok ıyı nıyetlı ve merhametlı . ısın garıbı ben bosanmıs bır bayanım oda oyleymıs , oglu var benım oglumla 2 yas araları var .cıddı oldugunu ve temız nıyetle devam etmek ıstedıgını soyluyor .o kadar ustume dusuyorkı sureklı arıyor soruyor reddedıyorum tiiye alıyorum yıne gıtmıyor . ona sans verıp vermeme konusunda yaşı cok aklıma takılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?