• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDEN 15 YAŞ BÜYÜK İŞ ARKADASIM BANA AŞIK OLDU

Libidodan.hiçbir zaman yeteri kadar seks yapmış gibi hissetmiyorum.olağanüstü durumlarda birkaç gün falan imkan olmamışsa moralim çok bozuk oluyor, çok mutsuz oluyorum, resmen intiharı falan düşünüyorum.sürekli bir mücadele ihtiyaçlarımı karşılayacağım diye.erkek arkadaşlardan ayrı kalamadiğim için memlekete bile senede 1 kere gidiyorum.uğraş dur.bıktım valla.

Seninki hastalık tedavi olman lazım. Memlekette erkek yok mu😬 tövbe. İmana gel bacım imana.

Bence 15 yas cok buyuk.kusak farki var.daha cok gencsin lutfen acele etme.

Libidodan.hiçbir zaman yeteri kadar seks yapmış gibi hissetmiyorum.olağanüstü durumlarda birkaç gün falan imkan olmamışsa moralim çok bozuk oluyor, çok mutsuz oluyorum, resmen intiharı falan düşünüyorum.sürekli bir mücadele ihtiyaçlarımı karşılayacağım diye.erkek arkadaşlardan ayrı kalamadiğim için memlekete bile senede 1 kere gidiyorum.uğraş dur.bıktım valla.
Doktorla konustun mu, benim yeme bagimliligima benziyor, ben de bir ogun atlasam olecek gibi hissediyorum 😞

Sokaktan adam mı çevirsin? Genç adam tanışma teklif etmiyorsa ne yapsın? Bazen yorumlarınız farklı bir evrende yaşıyormuş gibi haa.dünyada derdini olan mı kalırdı sizin dediğiniz gibi olsa? Ne konular okuyoruz kadınlar başka koca bulamam diye nelere katlanıyor? Kolay mı o işler o kadar?
Bu hatun 3.yü alacak onun için kolay gibi 😂

Back