• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendemi sorun var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Slm arkadaslar bugun esimle 3.evlilik yildonumumuz:( esim isten geldi bugun evde ispanak vardi bu bitmeden vaska bisey yemez diye yemek yapmadim..ve bugun hava sicakti ciktim kizimla gezdim!!iyi geldi buurasi cok ama cok soguk gunesliyken tadini cikardim..neyse esim geldi cok ac oldugunu soyledi..ispanak yemem yemege gidelim dedi ..farketmez dedim.gittik..italyan restorantina direk sürdü bana sormdan bu okdarda onemli bisey degil italyan yemeklerini bende severim! Sonra oturduk menuden yemek sectim bana ;olmaz kusura bakma baska birsey ye dedi... Zoruma gitti..ekonomik durumumuz 3 aydir iyi degil ama yeterince paramiz var ve bugun ozel bir gun..sonra noldu neden suratin dusuk dedi..terbiyesizlik yapiyosun dedim birakta bir seyin onemi kalsin dedim..sonra sustu..ozel bir gunde vana ispanak yediren sensin dedi cevap vermedim degmezdi kendi soyledigini vastirdi..pizza yedim kalktik..kendimi tuaf hissediyorum..dogru duzgun birsey yaptigimiz yok zaten bugunde para sorun olmasa nolutdu sanki...cok uzgunum suan ben mi abartim..dun de affiniza siginarak anlatcam bunu : esim bi haftadir izinliydi sex bir kere oldu..bol bol uyudu gec saatlere kadar oturdu yanima hic gelmedi..dun ven yorgunluktan olmüs sekilde uyudum aksam veni uyandiriyor uykudan lutfen birak uyuyayim dedim..kendi istedi ya gelir ..co bencilce geldi bana..suan istedim simdi olsun gibi bir gaftadir izinlisin tik yok gelmis son gun istiyor..ven mi abartiyorum..ondan birsey isteyesim soyleyesim kunusmak tartismak kavga etmek hic birsey istedigim yok icimden gelmiyor buna venzer dusunmeden soyledikleri icin..sogudum mu ne?? Benmi abartiyorum

Parasal durmumuz iyi degil okadar ama ven zaten ondan beklenti icinde degildim ki..sonrada sectigim yemek pahali diye yememi istemedi:(

Esin bellıkı ıspanak yerıne ozel gecenız ıcın ozel hazırlık beklemiş. Sonra sızı Italyan restorantına götürmüş. Kusura bakmayın ama bencillik yaptığınız. Nedense hep erkeklerden bekliyoruz. Esınıze uyup gitmek yerıne hayatım bu ozel aksamımızı evde kutlayalım cok aşırıya kaçmadan dışarıdan söyleyelim evimizde kutlayalım dıyıp bir muzik açıp dans fılan daha guzel olabilirdi. Herşey maddiyat degıl para yasamınızı îdame ettirmek ıcın gerekli ama mutluluk ıcın degıl. Bu benım naçizane fikrim ..

Esin bellıkı ıspanak yerıne ozel gecenız ıcın ozel hazırlık beklemiş. Sonra sızı Italyan restorantına götürmüş. Kusura bakmayın ama bencillik yaptığınız. Nedense hep erkeklerden bekliyoruz. Esınıze uyup gitmek yerıne hayatım bu ozel aksamımızı evde kutlayalım cok aşırıya kaçmadan dışarıdan söyleyelim evimizde kutlayalım dıyıp bir muzik açıp dans fılan daha guzel olabilirdi. Herşey maddiyat degıl para yasamınızı îdame ettirmek ıcın gerekli ama mutluluk ıcın degıl. Bu benım naçizane fikrim ..

Kizim bugun sabah bana hic bisey yaptirmadi agladi sicak havayid kacirmak istemedim..yemek yapmak icin evde dogru duzgun pek bisey yoktuda ...aklima geldi yoksa ama malesef ben ondan yemek falan beklemedim ki bir plan konusmada yapmadik..ne onceden ne sonra...ayrica yemege evlilik yildonumumuz icin gitmedi kendi ac oldugu evdeki yemegide vegenmedigi icin..bana dese burseyler hazirlarmisin tabiki derdim..ama o masada bana kusura bakma onu siparis edemezsin demesi beni kirdi..yemege tek gitse kirilmazdim..gecenlerdede kizimin istedigi iki 2roluk kolye icin ven esek gibi calisim siz boyle yapin dedi kizimin kiyafetleri eski benimde birsey aldigim yok ama alabiliriz istesek kasada veni rezil etti..bir cikolata kolye icin kasaya gitmeden birakin dese birakirdim

Kimse yok mu???

Siz özel gününüzü ıspanak yaparak ne kadar önemsiyorsaniz esinizde o kadar onemsemis. Ozel gunleri guzel yapan insanlardir bence. Ispanaga pizzaya bu kadar takilmayin. Nasıl o sizin bütün gun fırsat bulup yapamadığinizi dusunemediyse belki de bu duruma canı sıkıldığını da siz düşünemediniz. Ufak şeyler bence bunlar abartmaya gerek yok. O da siz de boşuna alinganlik yapmışsiniz gibi.

eşinizde belki sizden bir beklentisi vardı neden herşeyi erkeklerden bekliyoruz ki hem ha ıspanak ha pizza ne önemi var ? o akşam ıspanağı yemeyip size başka bir yemekte yaptırabilrdi.. eşinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorum o akşamı karşılıklı olarak daha özel hale getirebilrdiniz..

Doğruyu söylemek gerekirse özel günümde bende ıspanak yemek istemezdim ama ıspanagı fırından alacağınız 2 adet hamur ile güzel bir börek yapabilirdiniz 2 adet hamurun sizi maddi olarak zorlamaz sonuçta tanesi 50 kuruş olan bir gıda maddesi eşiniz bu konuda haklı, gittiğiniz restoran çok mu pahalı bilmiyorum maddi durumunuz kötüyse bütçenize göre olan yemekleri seçmeniz gerekti.

Bence ikinizde özel günü pek takmamissiniz hani kutlayalim vs.
Sende umursamamissin oda..
Ama maddi durumum iyi degilken restorant gitsem,
esim demeden ben en uygun olani tercih ederdim,
yada sorardim bunu alayimmi diye alma dersede dokunmazdi,
cunku yok olsa oda kismaz bence.. :34:

Slm arkadaslar bugun esimle 3.evlilik yildonumumuz:( esim isten geldi bugun evde ispanak vardi bu bitmeden vaska bisey yemez diye yemek yapmadim..ve bugun hava sicakti ciktim kizimla gezdim!!iyi geldi buurasi cok ama cok soguk gunesliyken tadini cikardim..neyse esim geldi cok ac oldugunu soyledi..ispanak yemem yemege gidelim dedi ..farketmez dedim.gittik..italyan restorantina direk sürdü bana sormdan bu okdarda onemli bisey degil italyan yemeklerini bende severim! Sonra oturduk menuden yemek sectim bana ;olmaz kusura bakma baska birsey ye dedi... Zoruma gitti..ekonomik durumumuz 3 aydir iyi degil ama yeterince paramiz var ve bugun ozel bir gun..sonra noldu neden suratin dusuk dedi..terbiyesizlik yapiyosun dedim birakta bir seyin onemi kalsin dedim..sonra sustu..ozel bir gunde vana ispanak yediren sensin dedi cevap vermedim degmezdi kendi soyledigini vastirdi..pizza yedim kalktik..kendimi tuaf hissediyorum..dogru duzgun birsey yaptigimiz yok zaten bugunde para sorun olmasa nolutdu sanki...cok uzgunum suan ben mi abartim..dun de affiniza siginarak anlatcam bunu : esim bi haftadir izinliydi sex bir kere oldu..bol bol uyudu gec saatlere kadar oturdu yanima hic gelmedi..dun ven yorgunluktan olmüs sekilde uyudum aksam veni uyandiriyor uykudan lutfen birak uyuyayim dedim..kendi istedi ya gelir ..co bencilce geldi bana..suan istedim simdi olsun gibi bir gaftadir izinlisin tik yok gelmis son gun istiyor..ven mi abartiyorum..ondan birsey isteyesim soyleyesim kunusmak tartismak kavga etmek hic birsey istedigim yok icimden gelmiyor buna venzer dusunmeden soyledikleri icin..sogudum mu ne?? Benmi abartiyorum

Ben sizi hakli buluyorum. Her ne olursa olsun siparis etmek istediginiz yemegi geri cevirmemeliydi ayip. Ama sizde durumunuza gore daha normal bi yemek secseydinizde iyi.. Bosuna alinganlik yapmissiniz ikinizde.. Ortada buyututulecek bi sorun yok bence. Kendi fikrimce

sizin bile özen gostermediginiz birseye eşinizin özen gostermesini bekliyorsunuz.... dikkat edin, onem vermemek degil, yoksa kırılmazdınız.

restorana ıspanagı sevmedigi icin karnını doyurmak icin gitmis olabilir gercekten, peki yıldonumune dair hicbir konusma da gecmedi mi aranızda? o cimri de olsa yemege goturmus, siz ne yaptınız?

bu arada kasadaki olay hos degil haklısınız, ama nasıl ki sizin kırılacagınızı dusunmeden yemekte lambur lumbur konustuysa aynı seyi kasada da yapmıs. boyle dusunmesinin onune gecemezsiniz belki ama daha duzgun ve uygun bir anda soylemesini isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
valla bu konu bana komik geldi arkadaşım darılma gücenme okulda bi geyik yaparlardı eskiden """"biz fakirken havyarı elle yerdik çatalımız yoktu """"" bilmem ne salak bi laf ederlerdi anlamı şuymuş hani havyar almaya paran var çatal almayamı yok gibiymiş. sizinkide o misal arkadaşım eşin bi garip yani maddi durumu iyi olmayan adam restoran falan düşünemez arkadaş oturur evinde 2 yumurta kırar zeytin ekmek yer olmadı makarna yer bulur yani bişey anlamsız geldi bana

Adam evde hazırlık göremeyince değişiklik yapmak istemiş parasal durumunuz çerçevesinde pahalı sayılabilecek bir mekana gitmişsiniz. Belli bir bütçe belirlemiş. Onun dışına çıkamayacaktı demek ki. İsyanınız eşinize mi ekonomik duruma mı anlamadım. Kadınlar hep böyle memnuniyetsiz işte anacım. Doymuyoruz. Hep daha fazlası daha fazlası. Siz süslenseydiniz güzel bir sofra hazırlasaydınız mumlar koysadınız ne olurdu :)

erkekler maddi sorunları dışarıya yansıtıp,derdini anlatamıyorlar..
Bence eşinize çokta kızmayın,adamcağız düşünmüş genede sizi yemeğe götürmüş,
birazcık alttan almakta değil de (huyuna gitseniz) + sadece hersey para degildir..
Romantizm parayla değil.önce güzellikle oturup konuşsanız,sonra da biraz eşinle mesgul ol cnm..
Bence eşin sıkıntıda fakat size anlatamıyor .. Allah yar ve yardımcınız olsun ...

Siz evlilik yıldonumuzu zaten umursamamışsınız bir kadın olarak.. bütün gün evde olduğunuz halde kalmış yemeği koymuşsunuz eşinizin önüne o da aslında içten içe bir şeyler beklemiş ama beklentisi karşılanmayınca restoranta gitmek istemiş ve bence bilerek size bir tavır olarak istediğiniz menuyu seçtirmemiş ki hak etmişsiniz.. ne bileyim genelde bayanlar yoktan var eder özel günler için ufak tefek süprizler yapar siz de tam tersi olmuş ama yine de kırılan ve tepkı veren siz olmuşsunuz ayrıca eşinize '' terbiyesizlik yapma '' demeniz de hiç hoş değil ağır laf yani bu

ikiniz de özel günleri pek sallamıyorsunuz anlaşılan. erkeklerden zaten çok özen beklemiyoruz bu konularda artık bunu tekrarlamaya gerek yok, hepsi düz mantık.. olay kadında bitiyor. adam calısıyormus sizin bütün gün işiniz yokmuş en azından basit bir iki yemek yapabilirdiniz, ayrıca özel gün pat diye gelmedi ya günler öncesinden bilmiyor musunuz bugün evlilik yıl dönümünüz olduğunu? bütcenizi ve planınızı önceden yapmalıydınız bi kadın olarak..

bence eşiniz evde bi yemek bile yapmayıp orada pahalı bi sey secmenize bozulmuş, biraz da abartmış belki ama ben olsam sahsen ne gerek var hayatım masraf yapmayalım derdim, bunu söylediğinizde zaten o size bugün bizim yıldönümümüz seç istediğini diyebilirdi.. o rahatlığınız belki adamın canını sıkmıştır..

ayrıca kendiniz diyosunuz özel gün için değil karnı aç olduğu için oraya götürdü, burası daha önemli bence..

Sen fırsat bulamamış bişey yapamamışsın.. Yapmak zorunda değilsin zaten, canında istemediyse fırsatın da yoksa..
Eşinde yemek istememiş, haklıdır..

Hata,
Eşin madem karışacak neden pahalı yere götürüyo?
Ve sen neden pahalı bi yemek seçiyorsun?

İkinizde de hata var.. Özel gün diye sınırları zorlamanın manası yok bence.. Maddi durum müsait değilse bide..
Bizim de 2 gün önce 2. yıl dönümümüzdü para da yok oturduk evde akşama kadar birbirimize baktık :1: Çıkıp parasız dolaştık sonra eşim dedi gel girelim biyere bişiler yiyelim die ama gerek yok boşver dedim.. Öyle bitirdik günü..
Tabii ki kimse istemez yıl dönümünü böyle geçirmeyi ama malesef durum böyle :)

Yanlış anlamayın lütfen ancak sizde DE sorun var. Evli değilim ve büyük konuşmak istemem ancak 4-5 yıllık ilişkilerim oldu ve bence ilişkiyi ilk günkü gibi sıcacık tutmak sizin de elinizde. Maddi durumumuz çok iyi değil ama yinede kötü değil demişsiniz. Bir şatobiryen yapmasanız bile, 10 lira civarı bir paraya güzel görünümlü bir tavuk yemeği, yanına püre, pilav, salata v.b. şeylerle güzel bir masa ayarlayabilirdiniz. (10 liraya 3-4 günlük yemek yapılır biliyorum ancak yine de erkeğinizin kalbini hoş ederdiniz, değil mi?) Veya o eve gelmeden önce en şık kıyafetlerinizi giyip, azcık süslenip-püslenip, kızınıza bakacak birini ayarlayıp (kaç yaşında bilmiyorum kızınız gerçi.) "Kocacım, çok pahalı bir yere gitmek zorunda değiliz ama dışarı çıkalım mı bugün :)" deseydiniz bence hoş olurdu.

Cinsellik konusundaysa, istiyorsanız siz söyleyin? Cilvelenin kur yapın? Bizim burdaki pazarda bile (Fındıkzade pazarı) 6 liraya çok güzel saten gecelikle satıyorlar süprizler yapın. :) Neyse, bu konu daha özel bir konu tabii ne desem yalan olur.

Ha bu arada demiyorum ki eşinizin yanlışları yok. Tabiiki de var. Ama erkeği yöneten, şekillendiren kadındır bence. Önce annesi, daha sonra eşi, ve belki de ileride kızı. Eğer siz yeterli ilgiyi/özeni gösterdiğinizde hala davranışları değişmemişse sonuna kadar haklı olurdunuz. Ancak şuan iki taraf da haksız konumda.

İspanak yerine pizza yemissiniz :) bence ikinizde onemsememissiniz. Size sorsak esiniz hatali, esinize sorsak ben eve gelince ispanak istemezdim ozel gunde der.e yemek yapmaya firsatiniz olmadi siz esiniz gelmeden disardan soyleseydiniz.bi kac mum yakaydiniz muzik acaydiniz.e esinizde eve geldiginde normal bi gun havasi gorunce oda disari cikip karnini doyurmus sadece.O yuzden cok abartmayin derim. En azindan ogrenmis oldunuz.seneye guzel gecer insallah :)

Back