- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Slm arkadaslar bugun esimle 3.evlilik yildonumumuz esim isten geldi bugun evde ispanak vardi bu bitmeden vaska bisey yemez diye yemek yapmadim..ve bugun hava sicakti ciktim kizimla gezdim!!iyi geldi buurasi cok ama cok soguk gunesliyken tadini cikardim..neyse esim geldi cok ac oldugunu soyledi..ispanak yemem yemege gidelim dedi ..farketmez dedim.gittik..italyan restorantina direk sürdü bana sormdan bu okdarda onemli bisey degil italyan yemeklerini bende severim! Sonra oturduk menuden yemek sectim bana ;olmaz kusura bakma baska birsey ye dedi... Zoruma gitti..ekonomik durumumuz 3 aydir iyi degil ama yeterince paramiz var ve bugun ozel bir gun..sonra noldu neden suratin dusuk dedi..terbiyesizlik yapiyosun dedim birakta bir seyin onemi kalsin dedim..sonra sustu..ozel bir gunde vana ispanak yediren sensin dedi cevap vermedim degmezdi kendi soyledigini vastirdi..pizza yedim kalktik..kendimi tuaf hissediyorum..dogru duzgun birsey yaptigimiz yok zaten bugunde para sorun olmasa nolutdu sanki...cok uzgunum suan ben mi abartim..dun de affiniza siginarak anlatcam bunu : esim bi haftadir izinliydi sex bir kere oldu..bol bol uyudu gec saatlere kadar oturdu yanima hic gelmedi..dun ven yorgunluktan olmüs sekilde uyudum aksam veni uyandiriyor uykudan lutfen birak uyuyayim dedim..kendi istedi ya gelir ..co bencilce geldi bana..suan istedim simdi olsun gibi bir gaftadir izinlisin tik yok gelmis son gun istiyor..ven mi abartiyorum..ondan birsey isteyesim soyleyesim kunusmak tartismak kavga etmek hic birsey istedigim yok icimden gelmiyor buna venzer dusunmeden soyledikleri icin..sogudum mu ne?? Benmi abartiyorum