- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Merhaba.
İyice kilo aldım kilo üstüne kilo aldım yüzüm bile değişti.
50 kilo arkadaşım var sabah öğlen akşam ne yediğini sordum sabah simit börek vs öğlen pide pizza vs akşamda annemin yaptığı et tavuk makarna vs. Çay yanına tatlı dedi ben şook.
Kız sporda yapmıyor ama çok zayıf boyuda 170 filan.
Ben haftada bir yerim simit börek vs diğer günler yumurta bi dilim ekmek peynir zeytin domates öğlen tavuk köfte vs.akşamda nohut kuru fasulye taze fasulye çorba tavuk et gibi şeyler yerim
Pilav varsa o gün hiç ekmek yemem yoksada yarım dilim anca yerim.
Hamburger vs sevmem kızartmada çok yemem hamur işi de çok yemem. Cips de ayda bi anca yerim.
Tek sıkıntı çikolata ama onu da arrtık eve sokmuyorum sadece çay yanında kurabiye vs. Ama artık onu da kısıcam.
Neden böyleyim ben. Gerçkten çok ymk yemiyorum ekmk hiç yemiyorum.
Tek sorunum çikolata tatlı onu da çok yemiyorum ama gittikçe kilo aldım.
Spor bi yapıyorum bi yapmıyorum.
Mesela ablam hayatında hiç diyet yapmamıştır spor da ypmadı. Doğum yaptı 68 kilo. Bn ççk da yok spor da ypıyorum kilo 85 e dayandı boy 176 ama arrtk kısa grünmeye bşladım . Vlla deliricm hormonlar herşwy bakıldı tiroid filsn normal.
Bünye meselesiyse nasıl bi bünyem varsa bıktırdı
İyice kilo aldım kilo üstüne kilo aldım yüzüm bile değişti.
50 kilo arkadaşım var sabah öğlen akşam ne yediğini sordum sabah simit börek vs öğlen pide pizza vs akşamda annemin yaptığı et tavuk makarna vs. Çay yanına tatlı dedi ben şook.
Kız sporda yapmıyor ama çok zayıf boyuda 170 filan.
Ben haftada bir yerim simit börek vs diğer günler yumurta bi dilim ekmek peynir zeytin domates öğlen tavuk köfte vs.akşamda nohut kuru fasulye taze fasulye çorba tavuk et gibi şeyler yerim
Pilav varsa o gün hiç ekmek yemem yoksada yarım dilim anca yerim.
Hamburger vs sevmem kızartmada çok yemem hamur işi de çok yemem. Cips de ayda bi anca yerim.
Tek sıkıntı çikolata ama onu da arrtık eve sokmuyorum sadece çay yanında kurabiye vs. Ama artık onu da kısıcam.
Neden böyleyim ben. Gerçkten çok ymk yemiyorum ekmk hiç yemiyorum.
Tek sorunum çikolata tatlı onu da çok yemiyorum ama gittikçe kilo aldım.
Spor bi yapıyorum bi yapmıyorum.
Mesela ablam hayatında hiç diyet yapmamıştır spor da ypmadı. Doğum yaptı 68 kilo. Bn ççk da yok spor da ypıyorum kilo 85 e dayandı boy 176 ama arrtk kısa grünmeye bşladım . Vlla deliricm hormonlar herşwy bakıldı tiroid filsn normal.
Bünye meselesiyse nasıl bi bünyem varsa bıktırdı