Bendeki sen tutkusu

delbin

"kafamı dinlemek değil, susturmak istiyorum."
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.112
645
53
Sarılmak,tüm duyguların en güzel anlatılma şeklidir.

Aklımın bir köşesinde değil her köşesindesin.

Dudağının kıyısından öpüyorum seni.

Yüreğime iyi gelen bir yanin var,en büyük armağanimsin sen benim.

Bizim ikimizden başka gidecek yerimiz yok.

Boynumdan eksiltmediğin nefesin için her gün daha çok seviyorum seni

Sen benimle olduktan sonra, kaybettiklerimin ne önemi var

Sakallarının omzuma batmasını sevdim ben

boynunun kıyısında nefes almak diye bir şey var,işte o anlar huzurun ta kendisi.

Seni nasıl seviyorum biliyormusun tüm dünya karşımda dursa bile ellerini sıkı sıkı tutacak kadar.

parmaklarım sakallarında,
parmakların saçlarımda.
işte bu dünyanın en güzel şeyi.

Bence, hayattaki en büyük şans yüreği güzel bir kadına rastlamak, en güzel hediye de yüreği güzel bir kadının sevdiği adam olmak.

Birinin sizinle mutlu olduğunu hissetmek, mutlu hissetmekten yüzlerce adım ötede.

"Sevdiği kadının üzüldüğünü gördüğünde onunla beraber üzülen adamlar ihaneti bilmez, yarı yolda bırakmaz."

Yağmurda yürüyün, kitap okuyun, uyuyun, gezin eğlenin ama kimsenin kalbini kırmayın.

Şimdi ben sana dünyada ki en güçlü duygunun sen olduğunu nasıl anlatayım.

"Bir çiçekle güler kadın, bir küçük lafla hüzün."

"Birinin mutluluğundan mutlu olan insanların kalplerinden öpesim geliyor, mükemmel insanlar hâlâ var"

''İnsan aşık olunca mahalle esnafına selam vermeye başlıyor niyeyse. Bu insanın içerisinden taşmaya başlayan sevginin, boşa gitmesin diye insanlara dağıtılmaya başlaması sanırım.''

Gerçekten sevilirseniz bunu bilirsiniz. Kafanızdaki sorulara cevap aramaya, değerli olduğunuzu düşünmek için ayrıntılara bakmaya, başınıza bir şey geldiğinde merak edilmeye ihtiyaç duymadan bilirsiniz.

Sınanmadığınız acı üstünden ahkâm kesmeyin.

Hayatımın kısa bir özeti: bütün evin yıkılmış ama sen çerçeveli fotoğrafın kırılmasına üzülmüşsün.

Bana hiç kullanılmamış bir dünya gerek.

Insanlara nekadar muhtaç olursam.onlardan kaçma isteğim okadar artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…