• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamaya karar verdim.Hadi hayırlsı:)

canım 1 kilo vermem 1 hafta sürüyor günde 100 gr 200gr vere vere haftada 1 kilo ediyor :) ama acelem yok ben yağdan yakarak vermek istiyorum.Öyle aşırı bir çabada göstermiyorum günde 6 öğün ,bol su içiyorum ve kalorili yiyecekler canım çektiğimde gündüz saatlerinde ve az yiyorum.Ben yaklaşık iki yıldır uğraşıyorum 5,5 -6 kilo verdim.Yazın biraz daha ciddiye alarak yapacağım kışın çalıştığım için düzenli beslenemiyorum, şimdi beslenme düzenimi kendime göre ayarlayabiliyorum.Senin nasıl gidiyor incelem işleri?

eh öyle böyle =) spora başladım ben de.ara öğün yapıyorum falan.boyun kilon kaç merak ettim sakıncası yoksa söyler misin

boyum 159 kilo 61,5 6 kilo daha vermem lazım bakalım.Eylüle kadar vermeyi düşünüyorum ama araya ramazan ayı girecek kilo almadan atlatırsam hedefe ulaşmam kolay olacak.Senin hedefin ne kadar olmak

boyum 159 kilo 61,5 6 kilo daha vermem lazım bakalım.Eylüle kadar vermeyi düşünüyorum ama araya ramazan ayı girecek kilo almadan atlatırsam hedefe ulaşmam kolay olacak.Senin hedefin ne kadar olmak

168e 57yim..55 altına düşsem yeter öyle 0 beden takıntım yok :)
verirsin ya zaten çabuk veriyorsun maşallah

merhaba aynı kılodayız ve hedef kılomuzda aynı sizi takıp edcem bnde dıyete basladım....bol şanslarrr:3:

Back