Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende zayıflamaya karar verdim.Hadi hayırlsı:)
- Konu Sahibi nilsu31
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba arkadaşlar :) görüşmeyeli 62 kg oldum.Kilomu biraz yavaş kaybediyorum ama emin adımlarla gidiyorum.Sabahları sirkeli ballı su içmeye başladım iki gündür.Kahvaltıda sütlü tam tahıllı gevreklerden yiyorum,aralarda meyve yiyorum.Öğle yemeğinde baklagiller yemeği,makarna ya da köfte yiyorum 1 bardakda ayran içiyorum 1 dilimde kepek ekmeği yiyorum.Akşam yemeğinde de öğle yemeğine göre dengelemeye çalışıyorum.Haftada 2-3 keze yürüyüş yapıyorum.Tabi arada bir kaçamaklarda oluyor
- 6 Ağustos 2010
- 39.396
- 69.847
- 798
Merhaba arkadaşlar burda yazılanları okuyunca motivasyonum arttı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye karar vedim.Ben2.5 sene öncesine kadar 56 kilo idim.1 ay içinde kullandığım bir ilaç nedeniyle 13 kilo aldım.Kabus gibiydi hiç bir kıyafetime giremmiyordum Geçen sene 4 kilo kadar verdim.Yürüyüş yaparak.1 haftadır yeniden kilo vermeye karar veridim ama diyet yaparak değil yeme alışkanlıklarımı değitirerek:)Şu an 64.5 kg. Hedefi 10 temmuza kadar 10 kg vermek inşallah başarırım.
kolaylıklar dilerim ama olmayacak şey değil yeterki isteyelim ve hedefe odaklanalım
- 6 Ağustos 2010
- 39.396
- 69.847
- 798
Merhaba arkadaşlar burda yazılanları okuyunca motivasyonum arttı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye karar vedim.Ben2.5 sene öncesine kadar 56 kilo idim.1 ay içinde kullandığım bir ilaç nedeniyle 13 kilo aldım.Kabus gibiydi hiç bir kıyafetime giremmiyordum Geçen sene 4 kilo kadar verdim.Yürüyüş yaparak.1 haftadır yeniden kilo vermeye karar veridim ama diyet yaparak değil yeme alışkanlıklarımı değitirerek:)Şu an 64.5 kg. Hedefi 10 temmuza kadar 10 kg vermek inşallah başarırım.
kolaylıklar dilerim ama olmayacak şey değil yeterki isteyelim ve hedefe odaklanalım
- 6 Ağustos 2010
- 39.396
- 69.847
- 798
tşk. ederim farmasi :) kilo vermek zor bir süreç ama vermeye başlayınca çok keyifli:)
mrb arkadaşlar nasıl gidiyor kilo verme işleri:)ben şu regl olduğum için kilo verip vermediğimi anlayamadım.Ama şişilik hissetmedim bu sefer:) sabah kalktım elma sirkeli ballı suyumu içtim,sonra domates,peynir kepek ekmeği ve çaydan oluşan bi kahvaltı yaptım arada 1lt su içtim :) öğle yemeğinde makarna yedim ama aslında salata yedim :) makarnayı haşladım ,maydanoz ,tere doğradım biraz beyaz beynir doğradım içine bolca pul biber attım birazda taze bezelye haşladım salata şeklinde yaptım ve yedim.Hem çok makarna yememiş oldum hem de salatamı yemiş oldum.Tavsiye ederim tadı güzel oluyor içine yağda koymadım.
yeniden merhaba :) öğle yemeğinden 2 saat sonra 1 porsiyon kiraz yedim,saat 3.30 gibi canım tatlı çekti :) bende nesfit çikolatalıdan küçük bir kase sütsüz olarak yedim.Akşam yemeğinde de 2 tane kabağı karabiberli suda haşladım 1 kase yoğurda dere otu ,nane ve pul biber ekledim.Kabağın üstüne döktüm 1 dilim kepekli ekmekle yedim tadı güzel oluyor.Akşamda bir porsiyon meyve yiyeceğim.Hatta babam kadayıf dolması almış akşma için yemedim hakkımı sabah kullanacağım yakmam daha kolay olur.
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor incelme işleri :) benim ağır ağır ama güzel gidiyor.Sabah kalktım sirkeli ballı suyumu içtim.Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,beyaz peynir,zeytin,iki dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim.Öğle yemeğinde de yoğurtlu soğuk çorba içtim çorbada haşlanmı yarma,nohut ve mercimek vardı.Çorbama bolca nanen ve pul biber attım:) malum acı metebolizmyı hızlandırıyormuş.Bu arada öğlene kadar 2lt suyumu içtim :)
canım 1 kilo vermem 1 hafta sürüyor günde 100 gr 200gr vere vere haftada 1 kilo ediyor :) ama acelem yok ben yağdan yakarak vermek istiyorum.Öyle aşırı bir çabada göstermiyorum günde 6 öğün ,bol su içiyorum ve kalorili yiyecekler canım çektiğimde gündüz saatlerinde ve az yiyorum.Ben yaklaşık iki yıldır uğraşıyorum 5,5 -6 kilo verdim.Yazın biraz daha ciddiye alarak yapacağım kışın çalıştığım için düzenli beslenemiyorum, şimdi beslenme düzenimi kendime göre ayarlayabiliyorum.Senin nasıl gidiyor incelem işleri?