Bende zayıflamaya karar verdim.Hadi hayırlsı:)

nilsu31

şans meleğim
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
138
0
46
Kırşehir
Merhaba arkadaşlar burda yazılanları okuyunca motivasyonum arttı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye karar vedim.Ben2.5 sene öncesine kadar 56 kilo idim.1 ay içinde kullandığım bir ilaç nedeniyle 13 kilo aldım.Kabus gibiydi hiç bir kıyafetime giremmiyordum Geçen sene 4 kilo kadar verdim.Yürüyüş yaparak.1 haftadır yeniden kilo vermeye karar veridim ama diyet yaparak değil yeme alışkanlıklarımı değitirerek:)Şu an 64.5 kg. Hedefi 10 temmuza kadar 10 kg vermek inşallah başarırım.

1 saatlik yürüyüşümü yaptım :) sabah kahvaltımda unsuz omlet,peynir,çay ve kepek ekmeği yedim.Öğlen alabalık ve salata ve bir dilim kepek ekmeği yedim.Akşamda 4 kayısı ve sütsüz mısır gevreği yedim :) tartıya hiç çıkmadım daha 1 hafta sonra tartılcam.Gazem mübarek olsun :)

Tebrik ediyorum seni :) Cok guzel gidiyorsun...

tşk.ederim ossge :) zayıflarken motivasyon çok önemli.1 saatlik yüryüşümü yaptım ve çok rahatladım.

tşk.ederim ossge :) zayıflarken motivasyon çok önemli.1 saatlik yüryüşümü yaptım ve çok rahatladım.

Kesinlikle haklisin, motivasyonunu kaybedince icinden rejim falan yapmak gelmiyor... Ben su siralar motivasyonunu kaybedenlerdenim mesela :S Sporunu ihmal etmemen super! azmin daim olsun ins..

yavaş yavaş inceldiğimi hissediyorum:) henüz tartıya çıkmadım ama aynada fark ediyorum.Sabah kahvaltıda 1 dilim börek yedim ,biraz peynir yedim şekerisiz çay içtim.öğlen 1 dolma ve yoğurt yedim.Ara öğünlerde acıktıkça beyaz leblebi atıştırıyorum.canım tatlı çekti ve bugün yarım dilim revani yedim :) akşam yemeğinde 2 tane kabak haşladım üstüne dere otlu yoğurt döktüm 1 dilim kepek ekmeği ile yedim.Artık akşamları su hariç hiç birşey yemiyorum.Arkadaşlarım zayıfldın mı sen ? diye soruyorlar çok hoşuma gidiyor

mrb :) bugün kendime m beden dar kesim bir eşofman aldım ve benim için her zaman problem olan bacaklarımın biraz inceldiğini farke ettim.Eşofmanımın içine rahatlıkla sığdım yaşasın insan başardıkça daha çok motive oluyor

tekrar merhaba 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.15-20 dk civarında da karın ve bacak sıkılaştırıcı egzersizler yaptım.Sabah kahvaltıda 1 yumurtadan yapyığım omlet,biraz beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek ve az şekerli çay.Öğlen iki dolma ,yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.Arada 3 adet kuru kayısı yedim.Akşam yemeğinde suyla pişirdiğim domatesli bol baharatlı ve peynirli makarna yedim.Akşam 8 gibi de 1 bardak az yağlı süt içip günü kapatırım artık :)

Tebrikler... Çok iyi gidiyorsun.. Seninle aslında kilo çıkışlarımız aynı. 28 yaşındayım, üniv'de 56-57 arası, evlenince yavaş yavaş geldiğim kilo 64,5 Dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başlıcam ben de, sen beni motive ettin, teşekkürler...

tşk. ederim canım bu sitedeki yazılar insanı çok motive ediyor gerçekten.Ben de seni motive edebildiysem ne mutlu:) inşallah istediğimiz kilolara kısa sürede ulaşırız

merhaba arkadaşlar 3-4 gündür benim bütün yeme düzenim bozuldu iştahım feci halde açıldı akşamları kendimi kontrol edemiyorum iki gündür çok yiyorum.Sİzce napmalıyım

Günaydın arkadaşlar :) bu sabah erkenden kalktım 40 dk egzersiz yaptım kendimi çok iyi hissediyorum:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…