Herkese merhaba! Çoook uzun süredir girmiyorum siteye ama en son gelişmeleri paylaşmak istedim :)
Unicorn uterus teşhisinin üstünden herhalde 3 sene geçti. Daha sonra yetersiz yumurtalık sendromu diye bişeyim olduğu öğrendim. Bir başarısız tüp denemesinden sonra bir ay bekleyip ikinciyi denedik. Çok şükür 29 haftalık hamileyim!!!
Şimdiye kadar çok rahat geçti hamileliğim, inşallah sonuna kadar da böyle devam eder... Normal doğum şansım olduğunu söylüyor doktor, umarım öyle olur çünkü dikişlerin iyileşmesini beklemek istemiyorum tekrar hamile kalmak için. Daha beni bekleyen iki embriyom var çok şükür
Yani kaç zamandır doktorların beni o kadar strese sokmasını, yok olmaz, çok zor, düşük yaparsın, taşıyamazsın, yumurtaların yetersiz hamile kalamazsın vs laflarını dinledikten sonra, imkansız diye birşey olmadığını, yeterince isteyip kötü laflara kulak tıkamanın ne kadar önemli olduğunu, duanın en güzel ilaç olduğunu anladım.
Umarım bu durumdaki arkadaşlar kendilerine çok yüklenmezler ve kendilerini üzmezler. Stres çok şeye engel.. Dileyen herkese gebelik nasip olur inşallah..