bende voleybol oynamak istiyorum :(

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
lise 3 e gidiyorum. çevremdekii bütün arkadaşlarım voleybol oynuyor ama ben oynayamıyorum daha önce hiç oynamadım.
Topu karşılayamıyorum vuramıyorum top geldiği zaman elimde tutup öyle atasım var öyle oluncada herkes laf söylüyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Bi kere cesaret edip oynamıstım laf etmişlerdi çok ezik hissetmiştm kendimi..
bende oynamayı çok istiyorum herkes voleybol oynayınca tenefüslerde yanlız kalıyorum..
arkadaşlarım hepsi voleybolda ben koskoca okulda tek tek duruyorum sınıfta boş boş oturuyorum. kötü hissediyorum kendimi.
sevdiğim cocuk bile oynuyor arkadaşlarımla çember olusturup tenefüste herkes karışık bi şekilde oynuyor.
girmeye cesaret edemiyorum oyuna.. çok mutsuzumm. girsem sevdiğim cocuk varken birisi laf söylücek oynamamla ilgili diye korkuyorum..
NEeden Topu karşılayamıyorum vuramıyorum top geldiği zaman elimde tutup öyle atasım var bilmiyorum.
:5::5::5::5::5:
napıcam been :5::5::5:

Gel ben senin antrenörün olayım :) Voleybol bi yetenek işi. Sen voleybol oynayamıyosundur belki ama güzel resim yapabiliyosundur. Ben lisanslı voleybolcuyum. çok küçük yaşlarda eğitim alarak başladım. Herhangi bi spor dalında başarılı olabilmek için çok emek vermek verek. Bu saatten sonra kendini geliştirmeye çalışma bence olduğu kadardır. Başka alanlarda başarılı olmayı dene

canımm aynı yaştayız :) eğer bu konuyu çok kafana takıyorsan, al bir top, kardeşinle inin oynayın elin alışsın bir süre sonra o çekingenliğin kalmaz. çember oluşturup oynamak yetenek gerektiren birşey değil ki senin de söylediğin gibi herkes oynayabiliyor. kardeşin yoksa duvarın karşısına geçip oyna tek başına. Ben tam bilmiyorum ama internette videolar vardır mesela manşet nasıl düzgün vurulur parmak pas nasıldır falan diye. :34:

bende oynamayı beceremem topa vuramam toptan korkarım bana gelinca falan ama arkadaşlarım hiç öyle alay etmezler hep birlikte güleriz geçer gider.. şakaya vur sende :) sana laf edenlere kes be hahah falan de işte şakaya vur eğlenmene bakk:1:

oynayabileceğim kimsem yok malesef.
duvarlada oynayınca top hhızlı ve sert geliyor yetişemiyorum olmuyor.
dalgaya vursamda içime dert oluyo rezil olmak istemiyorum :(

Rezil olcak ne var bunda
Tenefüste eğlencesine 10dk. oynuyolar bu kadar büyütmelerine gerek yok
Milli takım antremanı mı ki
Bende hiç beceremem oynamayı ama okulda oynardım kimsede bişey demezdi
Kimene sizin oynayamamanızdan

Son düzenleme:
ben fasulyedenim tutarak aticam de, kendinle dalga gec. hala var mi bilmiyorum bizim zamanimizda oyunlarda fasulyelik diye bisey vardi. genelde kucuk cocuklar fasulyeden oyuna alinirdi. aglamasinlar diye. saklambac oynaniyosa mesela fasulye gorulse bile ebelenmezdi falan. ayricalikli bi durum yani :) ya da hoslandigin cocuk da oynuyo madem ona sor manset nasil atiliyo ya diye:34:

aynen ben de senin durumundayım voleybol oynayamıyorum ama benim derdim beden dersiyle. Onun dışında hiiiç oynamasam da olur ama mecbur derste not alıyoruz. yapmak istemiyorum bide çıkıp herkesin içinde rezil oluyorum :/ hiç kursa gitmekle falan uğraşamam. kendim oynayabileceğim kimsem de yok oynayacak yerim de.. napıcam beeeeen?? :'(

sen kendine güven bence yaparsın.hem sana bişi de diyeyim bizimde okulda oynuyolardı lisedeyken biz 5 kız oynamazdık mesela.kendi aramızda öyle oynardık.diğerleri zıppır zpıır oynardı.hemde onların bilkeleri filan da çok güçlü bence.nasıl vuruyolar o topa acayip.biz daha narin kalıyoduk o yüzden yanaşmıyoduk.yani o voleybol işi biraz sert insanların işi.öyle esprili ne bileyim narin duran insanların işi değil.erkek gibi kızların işi bence.ben sevmem erkek gibi kız olmayı.o ne öyle.erkek erkekliğini kız kızlığın bilecek arkadaş.ama derslerde biz onları geçiyoduk.bu da işin diğer yanı yanii sen düşün.

edit:bilekleri olucaktı.bilekleri güçlü demek istedim

Son düzenleme:
sen kendine güven bence yaparsın.hem sana bişi de diyeyim bizimde okulda oynuyolardı lisedeyken biz 5 kız oynamazdık mesela.kendi aramızda öyle oynardık.diğerleri zıppır zpıır oynardı.hemde onların bilkeleri filan da çok güçlü bence.nasıl vuruyolar o topa acayip.biz daha narin kalıyoduk o yüzden yanaşmıyoduk.yani o voleybol işi biraz sert insanların işi.öyle esprili ne bileyim narin duran insanların işi değil.erkek gibi kızların işi bence.ben sevmem erkek gibi kız olmayı.o ne öyle.erkek erkekliğini kız kızlığın bilecek arkadaş.ama derslerde biz onları geçiyoduk.bu da işin diğer yanı yanii sen düşün.

edit:bilekleri olucaktı.bilekleri güçlü demek istedim

Biliyorum bende erkek gibi kız olmaktan nefret ederim görüntü olarak kötü bişi ama işte herkes oynuyor bütün arkadaslarım tek kalıyorum

Biliyorum bende erkek gibi kız olmaktan nefret ederim görüntü olarak kötü bişi ama işte herkes oynuyor bütün arkadaslarım tek kalıyorum

haklısın aslında.benim gibi oynamayn bir sürü arkadaşım vardı.ama senin yokmuş.o zaman tek çare sende öğrenicen.bu insanlar böyle.işlerine geldiği gibi davranırsan severler seni.yoksa aralarına almazlar

canım şimdiye kadar oynamamışsın hiç, topu karşılayamaman doğal.. hiç yakın arkadaşın yok mu okulda onla beraber ikili oynayın sende öğrenirsin bunda üzülcek bişi yok takmamalısın bu kadar..

ben kimseyi bulamadığımda duvarla oynardım..:31:
orda biraz kendini geliştirip arkadaşlarına
katılabilirsin...:34:

voleybolu çok severim, arkadaşın dediği gibi, narin kişilere göre değil pek.
Bu aralarda kızlar hep futbol oynuyor. futboldada feci sert vurarım.
erkek gibi kız işte.
ama nedense futbol oynayınca erkek kılığındaki kız diyecekler diye de oynamak istemem.
nasıl iş anlamadımm.:1::1:

Bende okuldaki futbol maçlarına katılmam, çekinirim.
başarısız olacağımı düşünürümm ama sokakta gerek arkadaşlarla, gerek annemle soluksuz oynarım futbolu :37:

Son düzenleme:
Back
X