:( bende vajinusmusum

sedaey

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
8
0
16
Erzurum
3 yıllık evlıyım kzıım var 15 aylık ve ılişkiden korkuyorum oluyor ama tam degıl hemen canım yanıyo doktora gidemıyorum sigortam yok malesef esım asker ve ordan bıle ben gelınceye bu sorunu hallet dıyo ne yapmam lazımkı

canım nasıl bir davranış biçimi bence senin ki psikolojik. gelince beraber çözeriz sen kafana takma rahat ol diyeceğine ben gelene kadar hallet diyor. sonradan mı? oldu yoksa daha öncelerdede belirtileri varmıydı

Bakırköy mazhar zamandan oya güçlü psikiyatri bölümünden randevu al canım sorununu anlat muhtemelen cinsel ilişki bozukluğu olduğu için seni nöro hastalıklar birimine gönderecek orda tedavisi mümkün hastalığının umarım yararı olur verdiğim bilginin çok geçmiş olsun

canım sitedeki ilgili başlıkları okumanı tavsiye ederim. egzersizleri var. eşin gelene kadar onları uygula.

çocuğunuz olmuş ne güzel..
inş. korkularınızda geçer.

benim durumum daha kötü

Canım benim çok üzüldüm eminim yenmesi zor bir durumdur seninki ancak egzersizleri mevcut.. 2 tip egzersiz çeşidi var bir kegel
egzersizi diğeri ise parmak.. bana sorarsan parmak egzersizi daha işe yarar bir durum... öncelikle her 10 kadından 3'ü bu psikolojik korku durumlarından muzdarip kesinlikle üzülme.. ama eşinin tepkisi seni üzmek istemem ama pek hoş değil.. seninki kasılmaya bağlı bir durum bana kalırsa çok yakın bir arkadaşım yaşadı bu durumu.. onlar ilk geceden itibaren 1 yıl boyunca ilişkiye giremediler senin yinede az da olsa deneyimin var ve Allah bağışlasın bir bebeğin olmuş.. parmak egzersizinde eşininde sana yardımcı olması gerek normal şartlar altında ama istersen biraz bahsedeyim...yeneceğine inan

isterim tabıkı lütfen anlatır mısın nasıl olacagını

isterim tabıkı lütfen anlatır mısın nasıl olacagını

canım kusura bakma yeni gördüm mesajını.. öncelikle parmak egzersizi için bebek yağına ihtiyacın olucak hemde bol bol 2 kutu stokla..
ikincisi günlük tutacaksın; kasılma oluyor mu? (10 üzerinden puan vereceksin) Korku oluyor mu? (10 üzerinden puan vereceksin) hergün 1 saatini kendin ve evliliğin için harcayacaksın .. günlüğe bu vajinusmus ile alakalı herşeyi yaz,uyguladıkça her gün biraz daha eksilecek satırların bak gör:) ilk gün işaret parmağının ilk boğumunu vajina içine sokuyorsun... daha doğrusu ilk terapi diyelim bu 1 hafta kadar gidiyor.. 100e kadar ileri-geri biçiminde yapacaksın bunu yalnız.. kaç tane yapabiliyorsan o kadar ama hızlandırmaya çalış bunu yani durup durup değil hızlı bir şekilde yapacaksın... devamını hemen anlatmam bununla başla:) hem o bölgeye hem de parmağıına bebek yağı bulamayı unutma:) korkuyorsun ve kasılıyorsn bunlar çoook normal ama unutma;bunu senden başka kimse yenemez..arkadaşım bu durumu atlattıktan sonra 1 sene boyunca yaşadıklarıma yazık dedi.. bir sinek ısırığını ölüm sanmışım diye makara yaptı düşün:))

canım geçmiş olsun.canım ben birşey soracaktım nasıl hamile kaldın canım tam birleşme yapmış olman lazım sen aşmışsın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…