Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıllık evlıyım kzıım var 15 aylık ve ılişkiden korkuyorum oluyor ama tam degıl hemen canım yanıyo doktora gidemıyorum sigortam yok malesef esım asker ve ordan bıle ben gelınceye bu sorunu hallet dıyo ne yapmam lazımkı
3 yıllık evlıyım kzıım var 15 aylık ve ılişkiden korkuyorum oluyor ama tam degıl hemen canım yanıyo doktora gidemıyorum sigortam yok malesef esım asker ve ordan bıle ben gelınceye bu sorunu hallet dıyo ne yapmam lazımkı
Canım benim çok üzüldüm eminim yenmesi zor bir durumdur seninki ancak egzersizleri mevcut.. 2 tip egzersiz çeşidi var bir kegel
egzersizi diğeri ise parmak.. bana sorarsan parmak egzersizi daha işe yarar bir durum... öncelikle her 10 kadından 3'ü bu psikolojik korku durumlarından muzdarip kesinlikle üzülme.. ama eşinin tepkisi seni üzmek istemem ama pek hoş değil.. seninki kasılmaya bağlı bir durum bana kalırsa çok yakın bir arkadaşım yaşadı bu durumu.. onlar ilk geceden itibaren 1 yıl boyunca ilişkiye giremediler senin yinede az da olsa deneyimin var ve Allah bağışlasın bir bebeğin olmuş.. parmak egzersizinde eşininde sana yardımcı olması gerek normal şartlar altında ama istersen biraz bahsedeyim...yeneceğine inan
isterim tabıkı lütfen anlatır mısın nasıl olacagını