Bu Kadar Olumsuz Düşünme Her şeyin Hayirlisi O Arkadaşta Oldu Diye Sende De Olacak Değilya
Bence Bu Işin En önemli Parcalarindan Biri Morel Kendine Güven, Inan Inşallah Allah Emeklerini Boş Cikarmaz Tez Zamanda Aliriz Hayirli Haberlerini
Olumlu Düşün Olumlu Olsun
canım benim bende biliyorum...benkendimi bu konularda çok güçlü zannederdima am olmadı bu beni çok üzdü...
yaaa nerden çıktı bu akıntı şimdi ya transferden sonra bebişlerime zarar verirse ya tutunmasını engellerse.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE
OLMAZ OLMAZ KORKMA DOKTORUN NE DİYOR GÖRÜŞTÜN MÜ ENGEL OLURMUYMUŞ
KENDİ KENDİNE KURUP KURUPTA BEBİŞLERİNİN MEKANINA ZARAR VERME a.s.
canım benim bende biliyorum...benkendimi bu konularda çok güçlü zannederdima am olmadı bu beni çok üzdü...
yaaa nerden çıktı bu akıntı şimdi ya transferden sonra bebişlerime zarar verirse ya tutunmasını engellerse.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE
OLMAZ OLMAZ KORKMA DOKTORUN NE DİYOR GÖRÜŞTÜN MÜ ENGEL OLURMUYMUŞ
KENDİ KENDİNE KURUP KURUPTA BEBİŞLERİNİN MEKANINA ZARAR VERME a.s.
CANIM ONCELIKLE HAYIRLI SEYLER DUSUN. AKLINA KOTU HICBIRSEY GETIRME BOL BOL KITAP OKU BALKONA CIK TEMIZ HAVA AL. SONUCU DUSUNME BILE CUNKU ZATEN OLAN OLUYOR BIZ KAFAMIZDA KURDUGUMUZLA KALIYORUZ. AKINTI ICINDE SEBAMET IN 3,8 pH LI VAGINAL SABUNLARI VAR TEDAVIMIN BASINDAN BERI KULLANIYORUM ANTI BAKTERIYEL TAVSIYE EDERIM. EGER BEBEGININ BU DUNYADA YIYECEK EKMEGI VARSA BUNA HICBIRSEY ENGEL OLAMAZ TAKTIR ALLAHINDIR O EN IYISINI BILIR VE VERIR. KENDINE IYI BAK MORALINI YUKSEK TUT.
CANIM ONCELIKLE HAYIRLI SEYLER DUSUN. AKLINA KOTU HICBIRSEY GETIRME BOL BOL KITAP OKU BALKONA CIK TEMIZ HAVA AL. SONUCU DUSUNME BILE CUNKU ZATEN OLAN OLUYOR BIZ KAFAMIZDA KURDUGUMUZLA KALIYORUZ. AKINTI ICINDE SEBAMET IN 3,8 pH LI VAGINAL SABUNLARI VAR TEDAVIMIN BASINDAN BERI KULLANIYORUM ANTI BAKTERIYEL TAVSIYE EDERIM. EGER BEBEGININ BU DUNYADA YIYECEK EKMEGI VARSA BUNA HICBIRSEY ENGEL OLAMAZ TAKTIR ALLAHINDIR O EN IYISINI BILIR VE VERIR. KENDINE IYI BAK MORALINI YUKSEK TUT.
canım benim çok saol... a.s.
bencede kafaya çok takma hem sen her zaman bize destek olurdun moral verirdin ne oldu bakayım sana ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİRŞEY OLMAZ İNŞALLAH hem dr ters giden bir şeyler görseydi söylerdi her halde boşu boşuna işlem yapcak değilya çok önemli olsa bu ay yumurtalarını toplayıp dondururdu sen hiç canını sıkma lütfen güzel düşün güzel olsun
merhaba yeşbü
uzun zamandır yazamadım
ofis histereskopi yapıldı bana yazını okuyunca kendimi gördüm diyebilirim :)
benim de sağ tüp açık diğeri kapalı ve sol tüpte şişlik var ve açık sarı su gibi akıntım var senin gibi; ben de korkuyorum şansımı azaltacak diye ultrasonda görülmeyen bir şişlikmiş bu nedenle çok engel olmazmış denemeye uygunmuş
doktorum şu an akıntıya rağmen rahim içinin bebeğe uygun olduğunu söyledi
bu rahim içi septum denen perde varmış onu da almışlar onun alınması da şansı arttırıyormuş
iki amelyat olduğum için 3. zarar verirmiş.....
biz de başladık bakalım :)
bugün 2. lucrini yaptım kendim
hep dua ediyorum kendim ve sizler için Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
aslında çok umutlu değilim ben de ama Allahtan umut kesilmez
tabi ilk temennim yumurta gelişimi ve kalitesi iyi olur inşallah
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
az önce doktorumla konuştum kızlar... bu akıntıdan dolayı çok endişeli olduğumu söyledim... oda bu kadar endişelenmene gerek yok...yumurtalar toplanırken zaten biz bakacağız rahim taslağına ve akıntının bir problem yaratıp yaratmadığına...eğer bir problem olacağını düşünürsek..yani bu akıntının rahime bir etkisnin olduğunu görürsek yumurtaları toplarken... bizde topladığımız yumurtaları döllendirip donduruuz en kötü ihtimalle... ve transfer bir kaç ay sonraya erteler ve bu akıntının üzerinde dururuz dedi...sen içini rahat tut yarın görüşürüz dedi....
yani kızlar büyük gün yarın ne olur bana dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.... allah hepimizin yadımcısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....
Canım cok dusunme yanı sen bukadar streslıyken zaten olmaz. Sen elınden gelenı yaptın burdan gerısını allaha bırak kaderınde ne varsa o olacaktır zaten. Yarın lutfen cok sakın bırsekılde merkeze gıt ve sakın ol. Allah yardımcımız olsun hepımızın. Bırde bu lukrınlerı sen kendınmı yapıyordun. Baskasına mı yaptırıyordun.