bende tedavimde hızla ilerliyorum... : )))

kızlar merhaba doktordan geliyorum...doktor yumurta gelişimin gayet normal birde E2 ne bakalım ona göre bir dahaki gün yumurta toplama günü olabilir dedi... kan verdim akşama doğru arayacaklar...

yalnız kızlar canımı sıkan birşey var kaç gündür moral çok bozuk... kaç gündür bende anormal bir akıntı var... daha önce 2 kez ameliyat olmuştum ksitlerden dolayı ve doktorum ameliyat sonrası hsg istemişti bende ve orda sağ tüpüm kapalı sol açık ama şişlik var demişti seni rahatsız eden akıntılar ordan geliyor dedi..2 kere ameliyat olmuş olmandan dolayı orayı almak için tekrarar ameliyat yapmayalım şimdilik ilk tüp bebek denememizi yapalım olmazsa ki inşallah olur 2. tüp bebek denemesine geçmeden alırız orayı dedi.... ve tüp bebek tedavisine başlamadan antibiyotik verdi... o aralar geçmişti...ama şimdi tekrarladı ve çok rahatsız edici açık kahverengi ve su gibi... ve biliyorumki bu salgılanan sıvı döllenen yumurtayı bile etkiliyor ve tüp bebeği sonlandırıyor...hani okuyanınız vardır belki meralun yazdığı alıntı yazıda bayanın başına gelenlerdeki gibi... şimdi çok korkuyorum ya tüp bebek bu yüzden başarısız olursa diye...tekrar antibiyotik verdi yumurta toplama günüe kadar sabah akşam kullan dedi...

kızlar ya moralim çok bozuk yaaa.... :1no2: :çok üzgünüm:

Bu Kadar Olumsuz Düşünme Her şeyin Hayirlisi O Arkadaşta Oldu Diye Sende De Olacak Değilya

Bence Bu Işin En önemli Parcalarindan Biri Morel Kendine Güven, Inan Inşallah Allah Emeklerini Boş Cikarmaz Tez Zamanda Aliriz Hayirli Haberlerini

Olumlu Düşün Olumlu Olsun

canım benim bende biliyorum...benkendimi bu konularda çok güçlü zannederdima am olmadı bu beni çok üzdü...
yaaa nerden çıktı bu akıntı şimdi ya transferden sonra bebişlerime zarar verirse ya tutunmasını engellerse.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sormadım çünkü daha önce konuşmuştuk zarar verebilecğini engelleyeceğini...bugün zaten kontorlde briaz morali bozulur gibi oldu hatta bende ters giden birşey yok demi dedim oda hayır dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.... fisfisfis

bencede kafaya çok takma hem sen her zaman bize destek olurdun moral verirdin ne oldu bakayım sana ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİRŞEY OLMAZ İNŞALLAH hem dr ters giden bir şeyler görseydi söylerdi her halde boşu boşuna işlem yapcak değilya çok önemli olsa bu ay yumurtalarını toplayıp dondururdu sen hiç canını sıkma lütfen güzel düşün güzel olsun

canım inşallah kötü bi şey olmaz.hayırlısıyla herşey sonuna kadar yolunda gider.allah yardımcın olsun.

merhaba yeşbü

uzun zamandır yazamadım

ofis histereskopi yapıldı bana yazını okuyunca kendimi gördüm diyebilirim :)

benim de sağ tüp açık diğeri kapalı ve sol tüpte şişlik var ve açık sarı su gibi akıntım var senin gibi; ben de korkuyorum şansımı azaltacak diye ultrasonda görülmeyen bir şişlikmiş bu nedenle çok engel olmazmış denemeye uygunmuş

doktorum şu an akıntıya rağmen rahim içinin bebeğe uygun olduğunu söyledi

bu rahim içi septum denen perde varmış onu da almışlar onun alınması da şansı arttırıyormuş
iki amelyat olduğum için 3. zarar verirmiş.....

biz de başladık bakalım :)

bugün 2. lucrini yaptım kendim

hep dua ediyorum kendim ve sizler için Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
aslında çok umutlu değilim ben de ama Allahtan umut kesilmez

tabi ilk temennim yumurta gelişimi ve kalitesi iyi olur inşallah

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım benim çok saol...evet öyle ama insan kendisinde nedense pek birşey yapamıyor...hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim..a.s..

canım yaaa ne olacak bizim bu halimiz...senlede ne zmandır görüşemedik merak ettim senide.... benim yumurtaların gelişimi iyiymiş ama işte bu akıntı kaç gündür morlaimi bozdu... dün ve bugün dahada yoğunlaştı... benimki sulu bal renginde...çok acayip adet kanamsı şeklinde görsen günlük pedde işe yaramıyor normal ped kullanıyorum...çok canım sıkkın...

kızlar yarın yumurta toplama günüm ne olur dua edin bana...çok korkuyorum..... senağlama

az önce doktorumla konuştum kızlar... bu akıntıdan dolayı çok endişeli olduğumu söyledim... oda bu kadar endişelenmene gerek yok...yumurtalar toplanırken zaten biz bakacağız rahim taslağına ve akıntının bir problem yaratıp yaratmadığına...eğer bir problem olacağını düşünürsek..yani bu akıntının rahime bir etkisnin olduğunu görürsek yumurtaları toplarken... bizde topladığımız yumurtaları döllendirip donduruuz en kötü ihtimalle... ve transfer bir kaç ay sonraya erteler ve bu akıntının üzerinde dururuz dedi...sen içini rahat tut yarın görüşürüz dedi....

yani kızlar büyük gün yarın ne olur bana dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.... allah hepimizin yadımcısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....

inşallah herşey istediğin gibi olur Allah yardımcın olsun, sen kafanı ve kalbini ferah tut hayırlısı neyse o olsun

Canım cok dusunme yanı sen bukadar streslıyken zaten olmaz. Sen elınden gelenı yaptın burdan gerısını allaha bırak kaderınde ne varsa o olacaktır zaten. Yarın lutfen cok sakın bırsekılde merkeze gıt ve sakın ol. Allah yardımcımız olsun hepımızın. Bırde bu lukrınlerı sen kendınmı yapıyordun. Baskasına mı yaptırıyordun.

çok saol canım... elimden geldiğinde rahat olmaya çalışıyorum ama işte elimde ne kadar gelirse.... fisfisfis

evet canım kendim vuruyordum.... ben aslında bırak kendime iğneyi vurmayı başkası vuruken bile bakamam ama nasıl olduysa bir cesaret geldi ve bebişim için her acıya katlanırım dedim ve hep kendim yaptım....

yeşbücüm yarınki toplamada sana bol şanslar.. inşallah herşey yolunda gider..
olabildiğince sakin olmaya çalış.. olumlu düşün hep.. dualarım seninle..
güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba yeşbü'cüm

canım benim akıntı da aynı bana da seninle aynı cevabı verdiler :)
Neopeneta... diye bir vajinal ovül verdiler bugun akıntım durdu biraz

bir de üşütmemek gerekiyor, ayağından terlik eksik etme canım

senin için hepimiz için dua ediyorum, İnşallah herşey yolunda gidecek canım

Rabbim en hayırlı en sağlıklı şekilde kavuştursun hepimizi bebişlerimize

iyi şanslar canım

merhaba canım
bugün yumurta toplama günündü sanırım inşallah bissürü kaliteli yumurtan toplanmıştır.Benim aşılama gününü henüz söylemedi doktor ama galiba pazartesi-salı gibi olur.Durumundan haberdar et tamammı?güzel haberlerini bekliyorum....

merhabalar herkese uzun zamandır benden haberler yoktu pek....size yeni gelişmleri aktarayım istedim.... ben dün kontrolüme gittim...doktorum şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi rahimdeki sıvıda görünmüyor artık dedi.....dün doğum kontrol hapının 19. günüydü yarın lucrine başlayacağım...adetime kadar onu kullanacağım...adetimin ilk günüyle birlikte estrofem tabletlere başlayacağım...adetimin 9. gününe kadar onu kullanacakmışım...sonra kontole gidecekmişim...eğer herşey yolundaysa, rahimde sıvı falan birikmemişse yine ki inşallah bir daha tekrarlamaz,ve rahim istenilen seviyeye geldiyse transfer gününe karar verilecekmiş....kızlar gittikçe bebişe yaklaştığımı hissediyorum...:dance:
ne olur bana dua edin kızlar herşey yolunda gitsin,transferim başarıyla gerçekleşsin ve bebişimin haberini alayayım...

allahım ne olur sende bizleri bu güzel duygudan mahrum bırakma ne olur....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…