- 13 Mart 2008
- 967
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar herkese uzun zamandır benden haberler yoktu pek....size yeni gelişmleri aktarayım istedim.... ben dün kontrolüme gittim...doktorum şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi rahimdeki sıvıda görünmüyor artık dedi.....dün doğum kontrol hapının 19. günüydü yarın lucrine başlayacağım...adetime kadar onu kullanacağım...adetimin ilk günüyle birlikte estrofem tabletlere başlayacağım...adetimin 9. gününe kadar onu kullanacakmışım...sonra kontole gidecekmişim...eğer herşey yolundaysa, rahimde sıvı falan birikmemişse yine ki inşallah bir daha tekrarlamaz,ve rahim istenilen seviyeye geldiyse transfer gününe karar verilecekmiş....kızlar gittikçe bebişe yaklaştığımı hissediyorum...:dance:
ne olur bana dua edin kızlar herşey yolunda gitsin,transferim başarıyla gerçekleşsin ve bebişimin haberini alayayım...
allahım ne olur sende bizleri bu güzel duygudan mahrum bırakma ne olur....:çok üzgünüm:
banada bebisine yaklasiyorsun gibi geliyor canim...hadi hayirlisi Şeniz
yeşbu daha bekliyon galiba canım ya cok bekledin inşallah sonu iyi olur
ne zaman olacak transferin belli olmadımı
tedaviye beraber başlamıştık seninle aklımda kalan sen bide nermin di nerminle benim sonumuz maalesef aynı oldu ikimizde ilk denemede halile kalıp hemen hemen aynı dönemlerde bebeklerimizi düşürdük
bence seninki daha iyi en azından tüm tedbirler alınmış oldu gibi geliyor bana
dualarrım seninle inşallah sabrının mükafatını alırsın
canım Evet Daha Beklemedeyim....inşalalh Dedğin Gibi Sonu Iyi Olur..... Canım Transferim Allahtan Bir Mani çıkmazsa Doktorumd Edğine Göre Temmuz Ortası Gibi....
Sen Neler Yapıyorsun???tekrar Deneme Durumun Varmı Bu Aralar???
Merhaba canımmmm
Allah sabrının mükafatını versin inşallah
Birlikte başladık umarım yine birlikte seviniiriz :1hug:
Canim Ben Halen Karasizim 3 Tane Donmuş Emriyom Var Ama Niyeyse Onlara Hiç Güvenmiyorum Ekimde Onlarla Bi Deniyecem Olmassa Bu Sefer Başka Doktorda ( Yeditepe ün.) Tekrar Tüp Bebek Yapicam Doktorum Iyi Ama Cok Pahali
kızlar merhaba...uzun zamandır kendimden bahsedememiştim....beni çoğunuz biliyorsunuz uzun bir süreç geçirdim ve transferim bir türlü olmadı...şu tüplerdeki sıvıdan dolayı kararsızdım amleliyat olsam mı olmasammı...sizlerde çok sordum ve ameliyatı sonunda oldum tüplerim alındı....ameliyat sonrası geçen ay tekrar başladık tedaviye....geçenlerde de muyaheneye gittim ve doktorum bayramdan sonra transferi yaparız inşallah dedi...çok heyecanlandım kızlar anlatamam.... hemşireye işte laboratuvara haber verirsiniz falan diye anlatıyordu...çok heycenlandım...yavrularıma kavuşacağım güne az kaldı kızlar...dua edin ne olur... bu benim ilk denenem olacak ve dondurulmuşlarla olacak...şansım ne kadar hiç bilmiyorum ama kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
şu anda lucrine devam dedi doktorum ve estrofeme 26 sında başla 6sına kadar devam et...dozlarını da söyledi...6 ekimde kontrole gel...ondan bir kaç gün sonrada allahtan bir mani çıkmazsa transferi gerçekleştirirz dedi....
ya kızlar şimdi benim şöyle de bir sorunum var...ben çalışıyorum işyerim 5. kaç asansör yok...evimde 5. kat...ben nasıl ondan inip ona çıkacağım.....iştende çıkamam şimdi tüp bebekten dolayı çok borca girdik çalışmamda lazım.... ama riskede atmak istemiyorum...ne yapacağım bilmiyorum.... şunu da çok iyi biliyorum...eğer alnımda yazılmışsa yatsamda kalkıp çaşışsamda olacağı varsa oluyor...yada olmuyor... ama ben yinede tedbirmi almak istiyorum...sizler ne yaptınız???özellikle transfer sonrası ne kadar yattınız???merdiven falan çıktınız mı???
ya canım minibüse binmek zorundayım ya...işe öyle gidip geliyorum.... :çok üzgünüm: