bende tedavimde hızla ilerliyorum... : )))

kızlar merhaba bugün ilk test günümdü 14. gün yapmamı söylemişti doktorum...ve değerim 50.68 çıktı (((( 2 gün sonra tekrarlayacağım.....ama değer bana çok düşük geldi.....sizce nasıl bir değer kızlar...ne olur bana birşeyler yazın......

canım moralini bozma sakın hiç belli olmaz evet biraz düşük gibi ama bu gebeliğin oluştuğunu gösteriyor bu değerin 2 gün sonra netleşir duuumun

inşallah değer artmaya devam eder sonuç pozitif olur canım.kendini şimdiden üzme. 2 gün sonra belli olucak.

yeşbü değerin güzel katlanır inşşş canım hayırlısıyla hamiş haberlerini alırız inşşş...

yeşbücüm benim arkadaşımın da 60 çıkmıştı 7 . ayını doldurdu şimdi. arttıcaktır meraklanma dualarım seninle canım

yeşbücüm önemli olan hcg degerının 2 gunde bır ıkıye katlanarak artması hemen moralını bozma dur bakalım 2 sonrakı degerın nasıl cıkacak sevınclı haberı beklıyorum canım

yeşbü

canım nasılsın

ben giremedim uzun zamandır

seni çok merak etmiştim

bence güzel bir değer 50 tek bebek için ideal başlangıç değeri hatta doktorumuz benim ilk test 7 çıkınca ikincisi katlamaya devam etti günlerce 5000 lere gelmiştik, o zaman demişti ki sağlıklı bir gebelik için ilk değer 50 ve üzeri olmalı demişti

canım sen ne kendini kaptır ne de stres yapıp üzülme

canım inşallah ikiye katlaması önemli

her zaman aynı saattekan verirsen iyi olur

güzel haberlerini bekliyorum

umutlu ol canım bence Rabbim yüzünü güldürecek

yeşbücüm değerin için korkma.benle beraber tedavide olan bir bayan vardı değeri 26 çıkmıştı.büyütmüş göbişi maşallah geçenlerde gördüm.darısı başına.mutlaka haber ver bizlere.dua ediyorum canım Şeniz

cnm degerın cok ıyı bence 2gun sonra da dahada artacaktır inş canını sıkma ve moralını yuksek tut inş bu sefer bebısın senle olacak sende ınan:CüvCüv::kaydirigubbakcemile5

Yeşbü yeni gördüm ya inşallah güzel katlanıyodur değerin, hadi hayırlısı inşallahhh

Merhabalar
Biraz önce yeşbü ile konuştum değeri 79 olmuş doktor normal demiş? birkaçgün sonra tekrar test yaptırmasını söylemiş kendini hamile olarak düşün kafanı rahat tut demiş
Yeşbü benden rica etti durumumu foruma yazıp yorum yapmalarını istermisin? acaba kimyasal gebelik olabilirmi?durumu böyle olup sonradan yükselen varmı? sor dedi
Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar?

yeşbucum merak etme hamilesin bence ben değerinden yorum yapmıyorum adet olacakmışım gibi ağrım var dedin ya onun için diyorum benimde test günümde çok ağrım olmuştu adet sancısı gibi hatta eşime olmayacak gitmeyelim boşuna dedim ama hamile kaldım ve kızım 2 aylık şuanda benimde tüp bebekte 2. denememdi ümidini yitirme pozitif ol inşllh olaacak de

ohhh çok şükür yeşbü çok sevindim.değerin katlanmaya devam eder inşallah.....bence de hamiş olduğunu kabul et artıııkkkk :CüvCüv:

allah tüm isteyenlere böyle sevinçler yaratır inş.yeşbü hakkında hayırlısı......

Yeşbücüm kimyasal gebelik olduğunu sanmıyorum canım,moralini yüksek tut.İnşallah oldu bu sefer.

Bol şanslarrrr

yeşbü canım zor biliyorum ama değerin ikiye katlayarak devam edip
keseyi görünceye kadar kesin kimse bir şey söyleyemez

şimdi bebişin bir yerde sana tutunuyor

artık süreç bu her yeni şeyde bir heyecan olacak

yok kese yok ense filan :) sen rahat olmaya çalış

dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider canım

çok öptüm cici anne adayı

canım nerdesin haber bekliyoruz

ne olursa olsun unutma en önemlisi sağlık

merhaba arkadaşlar... hepinize çok teşekkür ederim.... çok uzun bir süreçti...umutla ve sabırsızlıkla bekledim.... çok şükür ki allahıma değerim 1167 oldu...allahım...sonuna kadar problemsiz geçirmeyi nasip etsin inşallah...gerçi hala inanamıyorum ama... :1rolleyes:

allah herkese nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…