Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşbü canım benim.
Sen bu kadar güzel duygulara sahipken senin içinde rengarenk güzel kokulu çicekler açacak Allah'ın izni ile. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu süreçte canım çok pozitif olmaya çalış, hiçbirşeyi kafana takma, hatta hiç kimseyi.Kendini üzme sakın.Çok önemli çünkü. Seninel birlikte burdan güzel haberler verecez güzelim. Senin yeşeren çiceklerin haberlerini alırız inşallah . Rabbim ne uygun görürse onu yaşayacaz unutma sakın.
canım benim çok teşekkür ederim.... evet canım inanç demişsin...ben pek birşey söylemek istemiyorum ama sanki olacak gibi... inanıyorum yani....içim kıpır kıpır çok mutlu ve heyecanlıyım....rabbim inşallah sonundada böyle yüzümü güldürür...:dance:
içimi parça parça ettin yaa. canına gönülden AMİNNN diyorum sana. inşallah bebeğine kavuşursun bu sefer canım.
Selam Yesbu Ozel Olmazssa Birsey Soracagim Merkeze Nekadar Para Odeyeceksiniz Birde Her Kontrolde Muayene Parasi Oduyormusunuz Ben Daha Yasmin Kullaniyorum Ama Transferden Sonra 15 Gun Senelik Izne Ayrilmayi Dusunuyorum. Ve Hatta Sonrasinda 1 Ay Rapor Riske Atamam Hayirlisi Olur Insallah Bu Arada Cok Sicak Banyo Iyi Degilmis Ve Cinko Agirlikli Beslenmek Gerekiyormus
Canim Cevap Verdigin Icin Sagol Sanirim Ilaclarla Birlikte 4000 Civari Maliyet Olacak
Ben Birsey Daha Soracagim Bu Karindan Yapilan Pregon U Kac Kutu Harcadim Yani Kactane 600 Luk Bitirdin Birde Dozlarini Ve Kacgun Kullandigini Yazabilirsen Sevinirim
Cevap Verdigin Icin Sagol Canim Umarim Hayirli Haberini De Aliriz Kendine Iyi Bak.
yeşbu merhaba cnm allah bu tedavi seresinde yardımcın olsun cnm...bende bayağı uzun sürenin sonunda mutlu sona eremedim ve hala belli etmemeye çalışıyorum...bu süre sabır işi allah sabır versin benim 27/03/2008 sonuç negatif benim sorunumda yumurtalarımın yavaş çalışıyo ve buay tekrar adet olmayı bekliyorum tedavi devam ediyor ara vermeden duanızıeksik etmeyin ben hergün dua ediyorum benim gibi anne olmak isteyen herkesin kucaklarını boş bırakma rabbim diye allah hepimize sabır versin ... sağlıcakla kal...