bende tedavimde hızla ilerliyorum... : )))

selamun aleyküm. insallaaaaaaaaaaah yüce rabbim herseyi gönlüne göre verir insallaaaaaaaah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile oldugunu bize bildirebilirsin insallaaaaaaah. Dualarimiz seninle. Yüce rabbim her kadina anne olma firsatini her kadina verir insallah rabbim.

Yeşbü canım benim.
Sen bu kadar güzel duygulara sahipken senin içinde rengarenk güzel kokulu çicekler açacak Allah'ın izni ile. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu süreçte canım çok pozitif olmaya çalış, hiçbirşeyi kafana takma, hatta hiç kimseyi.Kendini üzme sakın.Çok önemli çünkü. Seninel birlikte burdan güzel haberler verecez güzelim. Senin yeşeren çiceklerin haberlerini alırız inşallah . Rabbim ne uygun görürse onu yaşayacaz unutma sakın.

Yeşbü canım benim.
Sen bu kadar güzel duygulara sahipken senin içinde rengarenk güzel kokulu çicekler açacak Allah'ın izni ile. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu süreçte canım çok pozitif olmaya çalış, hiçbirşeyi kafana takma, hatta hiç kimseyi.Kendini üzme sakın.Çok önemli çünkü. Seninel birlikte burdan güzel haberler verecez güzelim. Senin yeşeren çiceklerin haberlerini alırız inşallah . Rabbim ne uygun görürse onu yaşayacaz unutma sakın.

canım benim çok saol...ne güzel şeyler yazmışsın öyle...inşallah canım... ben gerçekten inanıyorum sende bende bu mutluluğu bu sefer yakalayacağız allahın izniyle... :nazar: önce seeeeeeeen sonrada beeeeeeeen inşallah.... ve tabiki bizle beraber heyecanla bekleyen diğer arkadaşlar.... a.s. :teytey:

canım benim çok teşekkür ederim.... evet canım inanç demişsin...ben pek birşey söylemek istemiyorum ama sanki olacak gibi...:nazar: inanıyorum yani....içim kıpır kıpır çok mutlu ve heyecanlıyım....rabbim inşallah sonundada böyle yüzümü güldürür...:dance:

canım benim hadi hayırlı olsun bakalım. bence de inanç önemli canım. pozitif düşün pozitif olsun:)

yeşbu güzel haberlerini bekliyoruz canım imşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler alırız senden

çok saolun kızlar.... allah hepinizden razı olsun...

ben şimdi doktordan geliyorum... doktor herşey yolunda,güzel gidiyor dedi... ve yumurtalarım yavaş yavaş gelişiyor maşallah... :nazar: pazartesi bir daha yumurta takibi... doktor büyük ihtimalle haftaya yumurtaları toplarız bir aksilik olmazsa inşallah dedi... kızlar çok heyecanlıyım...ne olur dua edin....

şimdilik benden haberler bunlar.... :teytey:

içimi parça parça ettin yaa. canına gönülden AMİNNN diyorum sana. inşallah bebeğine kavuşursun bu sefer canım.

kızlar ya birşey soracağım... ben trensferden sonra en az 1 hafta rapor alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum.... doktorum 3 gün yeter sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi...

sizler ne yaptınız çok merak ediyorum.... a.s.

Selam Yesbu Ozel Olmazssa Birsey Soracagim Merkeze Nekadar Para Odeyeceksiniz Birde Her Kontrolde Muayene Parasi Oduyormusunuz Ben Daha Yasmin Kullaniyorum Ama Transferden Sonra 15 Gun Senelik Izne Ayrilmayi Dusunuyorum. Ve Hatta Sonrasinda 1 Ay Rapor Riske Atamam Hayirlisi Olur Insallah Bu Arada Cok Sicak Banyo Iyi Degilmis Ve Cinko Agirlikli Beslenmek Gerekiyormus

Selam Yesbu Ozel Olmazssa Birsey Soracagim Merkeze Nekadar Para Odeyeceksiniz Birde Her Kontrolde Muayene Parasi Oduyormusunuz Ben Daha Yasmin Kullaniyorum Ama Transferden Sonra 15 Gun Senelik Izne Ayrilmayi Dusunuyorum. Ve Hatta Sonrasinda 1 Ay Rapor Riske Atamam Hayirlisi Olur Insallah Bu Arada Cok Sicak Banyo Iyi Degilmis Ve Cinko Agirlikli Beslenmek Gerekiyormus

canım ben her defasında para ödemiyorum..ilk muayene olduğumda ödemiştim muayene ücreti o kadar.. tüp bebeğe karar verdiğimizden beri ödemiyoruz...sonundada tüp bebek için 3000 yada 3500 civarı...a.s.

Ben Birsey Daha Soracagim Bu Karindan Yapilan Pregon U Kac Kutu Harcadim Yani Kactane 600 Luk Bitirdin Birde Dozlarini Ve Kacgun Kullandigini Yazabilirsen Sevinirim

Ben Birsey Daha Soracagim Bu Karindan Yapilan Pregon U Kac Kutu Harcadim Yani Kactane 600 Luk Bitirdin Birde Dozlarini Ve Kacgun Kullandigini Yazabilirsen Sevinirim

canım doktorum bana pregon değil gonal f yazmıştı..450 lik 4 kutu yazdı...şuanda 2. kutudayım bugün biter o yarın 3. kutuya geçerim..dozlarımda ilk günden itibaren 187,5 vurdum bugun ve yarın 150 ye düşür dedi doktor pazarda 112,5 dedi zaten pzt kontorle gidecğim....

yeşbu merhaba cnm allah bu tedavi seresinde yardımcın olsun cnm...bende bayağı uzun sürenin sonunda mutlu sona eremedim ve hala belli etmemeye çalışıyorum...bu süre sabır işi allah sabır versin benim 27/03/2008 sonuç negatif benim sorunumda yumurtalarımın yavaş çalışıyo ve buay tekrar adet olmayı bekliyorum tedavi devam ediyor ara vermeden duanızıeksik etmeyin ben hergün dua ediyorum benim gibi anne olmak isteyen herkesin kucaklarını boş bırakma rabbim diye allah hepimize sabır versin ... sağlıcakla kal...

yeşbu merhaba cnm allah bu tedavi seresinde yardımcın olsun cnm...bende bayağı uzun sürenin sonunda mutlu sona eremedim ve hala belli etmemeye çalışıyorum...bu süre sabır işi allah sabır versin benim 27/03/2008 sonuç negatif benim sorunumda yumurtalarımın yavaş çalışıyo ve buay tekrar adet olmayı bekliyorum tedavi devam ediyor ara vermeden duanızıeksik etmeyin ben hergün dua ediyorum benim gibi anne olmak isteyen herkesin kucaklarını boş bırakma rabbim diye allah hepimize sabır versin ... sağlıcakla kal...

saol canım benim...allah en yakın zamanda bizlerede tatırır inşalah bu mutluluğu...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...a.s.

X