• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Sözlendim 17.10.2009

eccem canım tebrikler ..herşey çok güsel bohçalar felan herşey adabıyla olmuş bayılırım böyle şeylere...

eccem canım tebrikler ..herşey çok güsel bohçalar felan herşey adabıyla olmuş bayılırım böyle şeylere...

Allah mesut etsin...mutluluklar diliyorum...:nazar::nazar:

allah tamamına erdirsin

gelen bohçalara bayıldım:nazar: tebrik ederim allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

çokk sağolun hepiniz

ecemcim bu bohçalrın içindeki ayakkabılar çamaşırlar v.s onları sen beyeniyosun onlar alıyo ve bohca olarak getırıyo dımı :uhm: yanlısmı blıyorm yoksa?

ecemcim bu bohçalrın içindeki ayakkabılar çamaşırlar v.s onları sen beyeniyosun onlar alıyo ve bohca olarak getırıyo dımı :uhm: yanlısmı blıyorm yoksa?

evt canım biz çarşıya beraber çıktık herşeyi ben seçtim
ama söz bohçasını kendileri yapanlar da var

hmm anladm tşk ettım ayakkabılar çok hoşmuş... siyah olan sözde gıydıgınmıydı cnm

yok ben beyaz ayakkabı giydim canım
onlar aslında terlik alcaklardı
bende terlik beğenemeyince o siyah ayakkabıları aldık evde giymek için :D

evde gıymek ıcın terlık haa... iyiymişşş yavrumm yaaa kaydirigubbakcemile3

ayy sen buraları bi görsen millet çok kokoştur
ben çalışıyomda dışında kalıyom bu grubun ama yinede mecbur kaldığım zamanlar olmuyo deil yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

walla mılletın kokos olması ıse yaramıs canım...
en azından dısardada gyebılecegn bsey olmus kaydirigubbakcemile3

sen bide onu aldırana kadar neler çektim sor
gidip gidip terlik bakıyolar dedim ben giyemiyorum terlik sevmiom falan kaydirigubbakcemile3
e o zaman ayakkabı alalım dediler zaten bohçada da başka bişi yok

sen bide onu aldırana kadar neler çektim sor
gidip gidip terlik bakıyolar dedim ben giyemiyorum terlik sevmiom falan kaydirigubbakcemile3
e o zaman ayakkabı alalım dediler zaten bohçada da başka bişi yok

ıyı barı demısler onu teklıf etmısler yaw
bı tane daha ayakkabı almıslar ya
ona bısey dememısler allahtan kaydirigubbakcemile3
erkek tarafı bazen laf edıo walla ... gıdıo tabe paracıkları
eee kız alıolar kolaymı hıh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
sn soz kıyafetnı kendnmı aldn cnm soz ayakkabnı flan? yoksa onlarmı aldı?

ıyı barı demısler onu teklıf etmısler yaw
bı tane daha ayakkabı almıslar ya
ona bısey dememısler allahtan kaydirigubbakcemile3
erkek tarafı bazen laf edıo walla ... gıdıo tabe paracıkları
eee kız alıolar kolaymı hıh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
sn soz kıyafetnı kendnmı aldn cnm soz ayakkabnı flan? yoksa onlarmı aldı?

ya herşeyi kendi yaptığı için kimse bişi demedi deselerdi bozardım zaten
söz kıyafetimi herşeyimi kendim aldım
htta kuaföre gittm onun parasını bile vericktim ben
ama onlarda söz kıyafetimi ben aldım diye işte bi takım günlük kıyafet aldılar hani eksik kalmasın diye
sonrasında biz bayramda onlara tatlı götürmüştük
onun tepsisini getirdiklerinde de bi bohça hazırlamışlar
çamaşır, pijama, çorap, patik havlu yemeni falan vardı bide küçük altın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya herşeyi kendi yaptığı için kimse bişi demedi deselerdi bozardım zaten
söz kıyafetimi herşeyimi kendim aldım
htta kuaföre gittm onun parasını bile vericktim ben
ama onlarda söz kıyafetimi ben aldım diye işte bi takım günlük kıyafet aldılar hani eksik kalmasın diye
sonrasında biz bayramda onlara tatlı götürmüştük
onun tepsisini getirdiklerinde de bi bohça hazırlamışlar
çamaşır, pijama, çorap, patik havlu yemeni falan vardı bide küçük altın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hmm anladm cnm bızde akraba oldgmz ıcn soz bohcası yapmadk nısan bohcası dha kapsamlı oluo nasıl olsa , nısan bohcası yparz dedık.
söz kıyafetımı + ayakkabımı + ıc camasır takımımı,çorabımı aldılar.
kuaförün parasını ben verdım .. hasan oglene kdr calısıodu cnku bıze geldıgınde saat 4 flan olcaktı bende o gelene kdr kuaföre gıttm mecbur yoksa o öderdi yani...
fotograf parasını o ödedi ama.. taksiyle gittk geldk hepsını o karsıladı
ohh sefam olsun kaydirigubbakcemile3

hmm anladm cnm bızde akraba oldgmz ıcn soz bohcası yapmadk nısan bohcası dha kapsamlı oluo nasıl olsa , nısan bohcası yparz dedık.
söz kıyafetımı + ayakkabımı + ıc camasır takımımı,çorabımı aldılar.
kuaförün parasını ben verdım .. hasan oglene kdr calısıodu cnku bıze geldıgınde saat 4 flan olcaktı bende o gelene kdr kuaföre gıttm mecbur yoksa o öderdi yani...
fotograf parasını o ödedi ama.. taksiyle gittk geldk hepsını o karsıladı
ohh sefam olsun kaydirigubbakcemile3

evt bak fotoğrafçının parasını o ödedi bizim 100 tutmuştu siz ne kadar verdiniz fotoğrafçıya?
nişanda da albüm yaptırcam ama başına söz resimlerimi koydurmak istiyorum inş olur

evt bak fotoğrafçının parasını o ödedi bizim 100 tutmuştu siz ne kadar verdiniz fotoğrafçıya?
nişanda da albüm yaptırcam ama başına söz resimlerimi koydurmak istiyorum inş olur

canım 70 ödedk ben mezunıyet resımlerımıde orda cektırmıstım normalde 100 dü ama artık bı torpıl oluverdı yanı :jeyyar:
nısanda albumu sızde adet nasıl kız tarafımı oduyo?
nısanda albumun parasını ben oduycem bilmiyorumkismile 180 tl en dandik albüm.. ofhh...
adam gibi albümler 250 den başlıyo böyle kapaklı albümler bide yanında cervece ıcınde resım hedıyesı var.. album ıcındekı rsımler dısında , albumdekı pozlardan ayrıyetten verıyolar.. album kızda , resmın aynılarındanda erkekte kalsn dye...

Back