• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Sözlendim 17.10.2009

amin canım az kaldı yakında seninde resimlerini görcez inş :Saruboceq:

enişte laaz mıdüüürr??enişteye ALLAH ÇİRKİN şansı vermiş almış güzel kızı....kaydirigubbakcemile3

enişte laaz mıdüüürr??enişteye ALLAH ÇİRKİN şansı vermiş almış güzel kızı....kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
yok canım laz değil ama gürcü o taraftan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demişler ki kız kocan çok çirkin demiş ki babamın evinde o da yoktu.vallahi bak bekar bekar oturuyoruz.Allah daim etsin canım.mutluluğunuz ağzınızın tadı hiç bozullmasın.

demişler ki kız kocan çok çirkin demiş ki babamın evinde o da yoktu.vallahi bak bekar bekar oturuyoruz.Allah daim etsin canım.mutluluğunuz ağzınızın tadı hiç bozullmasın.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sağol canım iyi dileklerin için darısı başına inş

mutsuzluk pek değil de erkeklerin kahrı pek çekilmiyor işte...kendime zor bakıyordum birde kocamaan adama bakıyorsun rahat yok kadınlara pek..elleri kırık gibi davranıyorlar bazen erkeklere bebek gibi bakarsan erkekler mutlu o zaman seni de mutlu ediyorlar...

gelen bohçalara bayıldım:nazar: tebrik ederim allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

Back