• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yoksa görümcemde mi sorun ?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?

Ben öyle herşeye takan bir insan değilim kızlar bu tuhafima gitti sanırım ben o şekilde bir insan olmadığım için olabilir.

kızlar görümcemi severdim aslında hiç yanlış yapmadı bana(ben biraz seviyeliyimdir).
bazı huyları var durumları çok iyi onların bizimse orta halli şükürler olsun. hafta sonu kayınvalideme gittik o da geldi abisinin doğum gününü kutlamak için sevindim filan öyle laf arasında Almanya'ya gideceğiz biz dedi bizde aa ne güzel tabi git eşinin kardeşi oturuyor orda konuşmuyorlar onla sonra neyse platase gidiyormuş plates hareketleri yapmaya çalıştı kendisi benden 3 yaş büyük bende biraz kiloluyum bana nispet mi yaptı ? ne amaçla yaptı oraya takıldım. Siz ne yapardınız ?
Kilolarını verirsen böyle alıngan olmazsın. Sende platese başla.

Üsluba dikkat edin lütfen burda konu benim kilom değil orasida zaten beni ilgilendirir.
oooo sen kilolarını çok ciddi takıntı yapmışsıno_O hiç bu kadar sert cevap verilecek bir cümle değil karşındaki.

bu kadar kendini üzeceğine vermek en kolayı.

herşeye takan biri değilim diyorsun da herşeye takman için daha nelere takman lazım anlayamadımo_O çok alıngan bir insana benziyorsun burdan

Ben öyle herşeye takan bir insan değilim kızlar bu tuhafima gitti sanırım ben o şekilde bir insan olmadığım için olabilir.

Ben bu yaz kıyıtırık yunan adasına gidicem. Çeşmeden 15 dk :deli: ona rağmen herkese söylüyorum hiç sorulmadan. Heyecandır o paylaşma isteğidir.

Yani sizin sormanızı beklese olmaz ki. Durduk yere kim kime almanyaya mı gidiyosun der ki.

Görümcem benden 8 yaş büyük pilatese gidiyordu geçen sene

Bana da anlatıyordu eşime de

Yurt dışına da gitti gitmeden de gelince de anlattı

Hiç nispet yaptığını düşünmek aklımın ucundan da geçmedi valla

Kaldı ki pilates ya da küs olduğu birine gitmek hava atılacak bir şey mi

Back