- Konu Sahibi berke_melek
-
Canım bir gün seç ve o güne kadar iç sonra pakedi çakmağı kül tablası ne varsa at girsin... aslında şimdi yapabilsen çok iyi olur...Kızlar hepinizi tek tek canı gönülden kutluyorum. 36Yaşındayım 19 yaşından bu yana her gün 1 paket içiyorum ama beni sağlık olarak tüketti kaç kez bırakmayı denedim olmadı. Doktora gittim yok olmadı ne yapsam bilmiyorum bana da bir yol gösterin
Canım bir gün seç ve o güne kadar iç sonra pakedi çakmağı kül tablası ne varsa at girsin... aslında şimdi yapabilsen çok iyi olur...
Hiçbirimiz için kolay olmadı, Bende 16 sene içtim ve acillik olunca bıraktım... en büyük kötülüğü kendim yapmışım, ucuz atlattım ama daha kötü olabilirdi sonucu...
kendine bir iyilik yap ve Bırak.....
Hadi bakalım inşallah, Rabbim tiksindirsin kim bırakmak istiyorsa (Amin...) dualarım seninle canımİnşallah arkadaşım bende o metaneti bulurum kendimde ve bırakırım.
canim çarşamba günü benim için ozel bidurum var o yüzden perşembe diye planlıyorum sonuçda ıkı gün kar benim için haftasonunu beklemeye gerek yokayln perşembe mi yoksa haftasonu mu birakiyorsun
gel senle ayni gün başlayalım kararıni ver perşembe sabahi siğaraya veda edelım ne dersinKızlar hepinizi tek tek canı gönülden kutluyorum. 36Yaşındayım 19 yaşından bu yana her gün 1 paket içiyorum ama beni sağlık olarak tüketti kaç kez bırakmayı denedim olmadı. Doktora gittim yok olmadı ne yapsam bilmiyorum bana da bir yol gösterin
Asya bu kadar emek vermişsin biraz daha dayan pes etmeo boşluğu hala yasiyorum sanki hiç gecmeyecek kizlar ben hala icmeyi bekliyorum
nasıl gidiyor peki krizler falan biraz azaldimihepimiz için hayırlısı olsun bende bu girdaptan çıkmaya çalışanlardanımikinci haftamı devirdim
türkkahvesi içtikten sonra birgüzelde telvesini yiyorum sigara istegim geçiyornasıl gidiyor peki krizler falan biraz azaldimi
oda güzel bi yontem o kadar mücadele verdikden sonra başlama bi daha şeytan yoklar ama def et gitsintürkkahvesi içtikten sonra birgüzelde telvesini yiyorum sigara istegim geçiyor
ya ayln merek ettim özel gününü[/QU oğlumun doğum günü var ve herkes ozelliklede siğara içenler burda olacak
oğlumun doğum günü varya ayln merek ettim özel gününü
belirli bi değişiklik olmasi için 1 kaç hafta geçmesi gerek galiba benim cildimi ciddi derecede etkiliyorbenim cildim de degisiklik olmadı hala
ayni şey banada oldu pürüzsüz tenim vardı şimdi siyah nokta izleri gozenek doldu sirf cildim için birakmayi düşünüyorum bu yaşta boyleyız 10 yil sonra yüzümüze bakilmaz heraldebenim cildimi de çok etkiliyor sigaradan önce açık tenliydim simdi esmer oldum ama kimse inanmıyor sigaradan karardigima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?