6 sene önce yasadım ben bu olayı onunda ailesi kabul etmiyordu gerci o zmn cok kucuktuk ayrıldım sonu olmayan birseyi devam ettiremem diye cok acı cektim kac defa sinir krizine girdim unutamadım hicbir zaman, cok seviyordum sevgiden öteydi 2 kişi girdi hayatıma ondan sonra ikisinede anlatmıstım bu ilişkimi cok sevdi ikiside evlilik zamanı yaklasınca bir bahaneyle ayrıldım yani iki kere evliligin esiginden dondum ve simdi o buyuk askım herseyi goze aldı senden baskası yalan diyerek karsıma cıktı o zmn korktugunu benim sevgimi kaldıramadıgını soyledi haklıydıda bi yonden cunku gercekten cok sevdim suan mukemmel bir ilişkimiz
var iyiki evlenmemişim yoksa onu kaybetmiş olcaktım tamamen rfabbim birbirimize bagısladı bizi
kısaca canım bu cocugun yasıda kucuk degil anladıgım kadarıyla biz 18 yasındaydık bu olayları yasadıgımızda ve normal karsıladım ben ama erkk seviyorsa goze alır herseyi ki sunada eminim ailelerde önce inat etse cocuklarının mutlulugunu dusunur onaylar seviosa donecektir evlenmek için evlenme sakın ben o hatayı yapsaydım evlenmiştim ve onu kaybetmiştim simdi oda gordu herseyi umarım mutlu olursun o veya bir baskası ama sonu olmayan birseyse bosuna senelerini sen yıpranırsın