Arkadaşlar 2.5 sene önce başlayan bir ilişkim var. ilk 6 ay güzeldi. bir kez ilgisizliği yüzünden ayrılmıştık ama çabuk barıştık. onun istanbula tayin istemesi gerekiyordu ve bana hep sen de tayin iste beraber gidelim diyordu. tayin dönemi bir yemek sırasında bir arkadaşımızdan kıskandı. yakın davranmışım vs. kafam karıştı dedi ve ayrıldı. ben ona rağmen tayin istedim ve yakın yerlere atandık. yaz dönemimde defalarca aradım ama arama artık olmaz dedi. ve ben vazgeçtim. 3-4 ay sonra kendiliğinden aramaya başladı saçma bahanelerle. sonra tekrar görüştük ve o gece birlikte kaldık. sonraki bir kaç gün arasada aramayı kesti. nedenini sorunca mesaj attı. sorun benle ailemle ilgili bizim sonumuz yok dedi (mezhep farkımız var o alevi ben hanefiyim.) neyse bir iki ay sonra aradı yine son kez görüşelim bir daha aramayacam seni çok özlüyorum ama aramayacağım söz dedi. görüştük sonrasında yine aramaya başladı bir süre sonra yine koptuk. sonra maille benim ailem seni istemiyor abim de bir zamanlar hanefi bir kızla sözlendi daha sonra aileler kavgla etti ve annem hastanelik oldu iki gün yoğun bakımda yattı ölümünü bekledik. yaşananların üstüne ben hanefi bir kızla evlenecem diye tutturamam dedi. ben artık kabullendim bittiğini benden 9 yaş büyük biriyle görüşmeye başladım çocuk evlenmeyi çok istiyordu. bunu öğrenince tekrar aramaya başladı. bende ona 1 ay zaman verdim düşünü taşın evlenelim diyorsan gel dedim. tabi yine göze alamadı. en sonunda bundan 2.5 ay önce ailemin çok istediği ve her zaman bana aşık olduğunu söyleyen biriyle sözlenmeye karar verdim. tabi tekrar karşıma çıktı. ben de bu defada yarı yolda bırakacaksan gelme dedim. bana zaman ver ailemi ikna edicem ama evlilik diye sıkboğaz etme dedi. şimdi en azından şubata söz yapalım 3 ay içinde aileni ikna edebilirsin diyorum. bu defada hazır değilim kısa vadede bişey yapamam diyor. ben de en son resti çektim ya şubata söz yapalım ya da bitsin artık yeter dedim sustu birşey demedi. 1 haftadır görüşmüyorduk. dün dayanamadım aradım. kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ama kısa vadede söz olmaz diyor. yarın yüzyüze konuşucaz ama artık ne demem gerektiğini bilmiyorum. bana yardım edin ne yapmalıyım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kullanacak akıl fikir kalmadı siz birşeyler söyleyin lütfen
- Konu Sahibi lamia34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?seni tamamen kaybetmeyi göze alamadığı için sen tam bir dönüm noktası yaşarken karşına çıkıyor. ama sana engel olduktan sonra yine başladığınız yere dönyürsunuz.. sanki amacı mümkün olduğunca oyalamak gibi. evlilik sözkonusu olunca yaşanacaklarıda açıkça anlatmış sana.. onun ailesi içinde yaşadığı şeylerin dışında sende nelerle karşılaşacağını bi tartmalısın. sende büyük sorunlar yaşabilirsin, hemde çok mutsuz olabilirsin.. kaldı ki daha bu cesareti göstermiş de değil, ailesini karşısına alma cesaretini yani.. ben kendine başka bi yol çiz derim, baştan bu kadar sorunlu bir işe girme. ailende sende her zaman daha değerlisiniz. seni mutlu edeceğine inandığın, çok seven ve değer veren birini al hayatına... emin ol daha mutlu olacaksın..
sizin ilişkinizde baya inişler çıkışlar var....
ne onla nede onsuz olmuo..
ama meshep takmış ve ailesinde problemler yaşıo ve korkuo bu ortada...
ve baya kafanızı karışırıo..
sizle ilişkiye başlarken bilmiomuyud meshebinizi biliodu ve çıtı görüştü şimdide bahane edio...
olmusa zorlamayın resti çekin iyice bi bakın son durum noluo..
sizde ona göre hayatnızı yönlendirirsiniz..
kararsızlık belirsizlik en kötü şey..
iyice düşünün
ne onla nede onsuz olmuo..
ama meshep takmış ve ailesinde problemler yaşıo ve korkuo bu ortada...
ve baya kafanızı karışırıo..
sizle ilişkiye başlarken bilmiomuyud meshebinizi biliodu ve çıtı görüştü şimdide bahane edio...
olmusa zorlamayın resti çekin iyice bi bakın son durum noluo..
sizde ona göre hayatnızı yönlendirirsiniz..
kararsızlık belirsizlik en kötü şey..
iyice düşünün
Reneta80 o karşıma çıktığı an ayrıldım ikisinden dePeki bu arada sözlenmeye karar verdiğin ve görüşmeye başladıklarına ne oldu. Bitirdin mi onlarla? Bu adamı da çıkarmalısın hayatından. Çok incitmiş seni. Ailem istemiyor ne demek? Evlenmek istemiyorsa o başka.
abisinin nişanlısı ile ailesi kavga etmiş ; sorunlar yaşamışlar... bu kavganın sebebi mezhep farklılığı mı yoksa ailelerin buna bakışı mı ? önemli olan bu... bildiğim kadarıyla aleviler bu konuda biraz daha hassaslar... senin ailen bu duruma nasıl bakacak?
ve de sana sahip çıkamayan ama hislerine karşı da zaafı olan bir erkek var karşında...
bence en tehlikeli tür... ne kendisi düzen kurar ne de sana kurdurtur...
böyle bir adamla bir ömür fikri sana nasıl geliyor ?
bir de anladığım kadarıyla son zamanlarda bu adamla mutlu olduğun anlar pek yok gibi...
ve de sana sahip çıkamayan ama hislerine karşı da zaafı olan bir erkek var karşında...
bir de anladığım kadarıyla son zamanlarda bu adamla mutlu olduğun anlar pek yok gibi...
abisinin nişanlısı ile ailesi kavga etmiş ; sorunlar yaşamışlar... bu kavganın sebebi mezhep farklılığı mı yoksa ailelerin buna bakışı mı ? önemli olan bu... bildiğim kadarıyla aleviler bu konuda biraz daha hassaslar... senin ailen bu duruma nasıl bakacak?
küçük böcük sorunu tam bilmiyorum ama nişan olduktan kısa süre sonra iki aile birbirine giriyor. ale o zamanda istememiş abisinin hanefi bir kızla olmasını. şimdide asla olmaz anlaşamazsınız falan diyolarmış. belkide bana anlatmadığı daha fazla şeylerde söylüyor olabilirler. çünkü bana bir kez seninle evlendiğimde ailem benden uzaklaşır yalnız kalırım demişti.
az önce konuştuk. ben seni seviyorum sorun seninle ilgili değil, ailevi sorun olsa bile şu an evlilik düşünemem korkuyorum ama senden vazgeçemiyorum zamana ihtiyacımız var bekleyelim,benim için beklesen ne olur sen böyle yapınca ben de senin sevmediğini düşünüyorum evlenmeye takmışsın diyor. offf çok korkuyorum pişman olmaktan. ya bir gün başkasıyla uyandığımda keşke bekleseydim yanımda o olsaydı dersem. ya da tam tersi keşke bekleyip zaman kaybedeceğime yuvamı kursaydım zaten adamın evlenme niyeti yokmuş dersem. ne yapacağımı şaşırdım ya tek bildiğim onu çok seviyorum
tamam bekle diyor sende herseyden vazgecip bekledin peki ya hala evlilige hazir olmazsa:uhm:belkide ailesi cok buyutulecek sekilde yasamadi o olayi fakat evlilikten korktugu icin bunlari bahane olarak one suruyor..sana tavsiyem bekleyeceksen asla kendi hayatindan fedakarlik etmeden bekle..
tamam bekle diyor sende herseyden vazgecip bekledin peki ya hala evlilige hazir olmazsa:uhm:belkide ailesi cok buyutulecek sekilde yasamadi o olayi fakat evlilikten korktugu icin bunlari bahane olarak one suruyor..sana tavsiyem bekleyeceksen asla kendi hayatindan fedakarlik etmeden bekle..
mors fedekarlık etmeden nasıl beklerim ki. beklemek bile fedakarlk zaten. bu arada resimde çok havalı görünüyosun:)
- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
Bence seni oyalıyor
Ne kadar gelip gittiğini takip etmekte zorlandım inan
Ve sizi bu kadar fazla yüz üstü bırakmış bir adamı nasıl hala kabul ediyorsunuz anlamadım
Siz hayatınıza devam ettiğiniz anda karşınıza çıkması tamamen sizin hayatınızda biricik kalma isteğinden ötürü
Özgüvensiz ve size değil sizin ona duyduğunuz sevgiye hayran
Ben bıraksam da geri döndüğümde mutlaka bana döner güvenini vermişsiniz ona
Kendinize yazık etmeyin ve bir daha onunla görüşmeyn bence
Kimseye olan sevginiz kendinize olan saygınızdan fazla olmasın..
Ne kadar gelip gittiğini takip etmekte zorlandım inan
Ve sizi bu kadar fazla yüz üstü bırakmış bir adamı nasıl hala kabul ediyorsunuz anlamadım
Siz hayatınıza devam ettiğiniz anda karşınıza çıkması tamamen sizin hayatınızda biricik kalma isteğinden ötürü
Özgüvensiz ve size değil sizin ona duyduğunuz sevgiye hayran
Ben bıraksam da geri döndüğümde mutlaka bana döner güvenini vermişsiniz ona
Kendinize yazık etmeyin ve bir daha onunla görüşmeyn bence
Kimseye olan sevginiz kendinize olan saygınızdan fazla olmasın..
Son düzenleme:
ilk defada bittiginde tekrar denenmiyecegini, denenmis denenmistir tabiri gibi..birdaha olmaz diyecegine baslamis durmussun, bos yere bir sans daha vermisin.
seni herdefasinda yuz ustu birakan,
isi dustugunde veya cani ilgi istedginde ayrilikta o seni aramis, ve evlenmekten yana olmayan bir insan var karsinda.
besbelliki sirf sen evlenmeyesin diye; arayislari ve sirf ilgi almak iicn seni aramalari.
bunlar gercek, neyapmak istedgini sen bilirsin eniyisini.
bole yarim yamalak git gel iliskimi?
yoksa doru duzgun evlilik ve guvenli bir iliskimi?
bu kisiyle gelecek yok gozukuyor, vakit harcamaya dymez, onun egosunu daha fazla tatmin etme vaktinide degerli harca, artik onla baglarini kopar!
seni herdefasinda yuz ustu birakan,
isi dustugunde veya cani ilgi istedginde ayrilikta o seni aramis, ve evlenmekten yana olmayan bir insan var karsinda.
besbelliki sirf sen evlenmeyesin diye; arayislari ve sirf ilgi almak iicn seni aramalari.
bunlar gercek, neyapmak istedgini sen bilirsin eniyisini.
bole yarim yamalak git gel iliskimi?
yoksa doru duzgun evlilik ve guvenli bir iliskimi?
bu kisiyle gelecek yok gozukuyor, vakit harcamaya dymez, onun egosunu daha fazla tatmin etme vaktinide degerli harca, artik onla baglarini kopar!
seviyorum ama söz bile yapamam hazır değilim.. seviyorsan evliliği düşünürsün takmışsın evliliğe diyor bir de ya neye takacaktın. ciddi bir birliktelik evlilikle biter sonuçta.. daha erken seni tanımıyor diyecem baya zaman da geçmiş niye hazır değilmiş.. bana hemen düğün yap demiyosun en azından adı konsun diyosun.. bunu da çok görmemeli bence seviyorum diyebiliyorsa. insanlar bu lafı çok kolay kullanıyor ona sinir oluyorum.. o lafı kullanıyorsan arkasında olacaksın.. seviyorum ama hazır değilim.. bana anlamsız ve sahte bir sevgi gibi geliyor.. benim de erkek arkadasım evlilik fikrinden nefret eder ve asla evlenmeyeceğini söylerdi ilişkimizin başında bana sen evliliğe çok meraklısın ama ben değilim düşünmüyorum demişti.. peki sen bilirsin öyle zaman geçirmek amacımız o zaman hiç bi ciddiyet olmasın dedim ben de..tabi evlenmek isticem hele de sevdiğim adamla dedim.. şimdi benden çok o hevesleniyor.. isterse heveslenmesin o zaman bana geçip seviyorum diyemez.. diyosa gerekli sorumluluğu alacak