• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDE KAPILDIM NE YAPIM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.

Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.

Silinirse diye alıntıladım.

Konuya yorumum yok, tam çekirdeklik.

Tövbeler olsun .. insanlar sizin gibilere küfür edip lanet yağdırıyor çocuklar ağlıyor kadınlar hasta oluyor siz ar damarını aldırmış bir de itiraf ediyorsunuz gidin allah aşkına ya .. inşallah boşanır sizi alır ve karısına yaptığını size de yapar.. neden çünkü başınıza gelmeden anlamazsınız ..

üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur.
Bu ne biçim düşünce be 😄
Ay ben seni ciddiye alamıyorum dalga geçiyorsun aklınca.
Yani iki hafta önce de madalya takmamızı istemiştin şimdi açtığın konuya bak.
Ama dediğim gibi dalga geçiyorsun.

ben 2. kadın olmadım tamam mı duygum olmuş olabilir ama bu vicdan azabı na girmedim. Ben geçen adama dedim aynen bunu ALLAH şahidimdir yukarıda BENİM VİCDANIM RAHAT DEĞİL GİT MASUM KARINA VE ÇOCUKLARINA BİZİM SONUMUZ YOK. EVİNE GÜL GİBİ KARINA BAK DEDİM VE KESTİM KONUŞMAYI. oda aramadı sormadı ben 2. kadın olmadım anladınız mı.
ben yazdığımı inkar etmiyorum evet yazdım onları bir an bırakır gelir karısını dedim ama o işler öyle olmuyormus kimse dezenini asla bozmaz o yüzden de bunları deme gereği bularak ben geri çekildim kenara
ben karanlıktan çıkıp doğru olanı yaptım evet bir hata ya düşmek üzere idim ama son anda fren yapıp vazgeçtim
hayır hala eşini boşayacağını diyordu ben en son bitti derken bile ama olmaz dı artık ben yapamazdım
neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Ben doğru yolu buldum o yüzden rahatım
Doğru yolda başarılar. Kolay gelsin.

Sizin heycanlarinizdan, tutkunuzdan daha önemli mevzunuz varmi onur, gurur, sadakat vicdan?
Sorunuz evet sanirim.ne dememizi bekliyorsun
Ilerde yaşayacağin kaoslara incir ağacini kendin dikiyorsun.
Yan cepte olmanin mutsuzluluğu seni yakacak bizi değil
Yedekte kalmaya devam et.
Bari az daha cesaretli ol kumalik teklif et hic olmazsa herkes bilmiş olur.
Zaten razisin 2nci 3ncu 5nci olmalara..
Evli sahsiyetsiz sevglin de uzerine nasilsa benle diye gül koklayip durur ama senin icin skntı yok zaten razisin. Iii işler

Niye açtın peki bu konuyu?

Buraya sana hakaret içerikli yorumlar yazılınca hoşuna mı gidiyor anlamadım ki.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşa dememişler.

Metresler birligi kurun birlikte, slagonu da gönül ferman dinlemiyor olsun.

Mahsus yapıyosun kışkırtıp insanlar ban yesin diye bu kaç etti sen ve böyle konular

Pişman ve mutsuz olucaksınız güzel bir gelicek hiç düşünmeyin o kişiyle çünkü hiç olmucak.

Yakın arkadaşınızın da var demek sizi haklı yapmaz Kuran'da Allah yeryüzündekilerin büyük çoğunluğuna uyarsan seni doğru yoldan saptirirlar ! der.. sizi takdir etmiştik kaliteli kadın demiştik yazık olmuş baskasinin metresi olarak mutluluklar dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back