Kardeşimin düğününü ben yaptım, erkek tarafı bildiğin bir tek bendim. Annem hasta, babam ve erkek kardeşim yurt dışında çalılıyor. Erkek tarafı bir tek bendim. Kız tarafı bir tek beni arıyordu. Kavga çıkacak bütün mevzuları ben tatlılıkla hallettim. Salonla gittim ben görüştüm, kınasındaki hazırlıklardan tut da, bohça çeyiz mobilya, avize hepsini yaptım.
Alışverişlerde kimi zaman oğlumu alacak kimse olmadığı için, okula göndermedim kendimle götürdüm. Sabahtan akşama 6 yaşında çocukla dolaştım. O da yoruldu ben de. Helal olsun onlara da, bana da.
Kardeşim teşekkür etti. Sonra artık ne muhabbetler geçtiyse bilmiyorum, şakayla karışık sen çok ortalık karıştıran, fesat bir görümceymişsin diyor düğünden kaç ay sonra. E ben bunları yaptım dersen de, o zaman yaptıklarını mı sayıyorsun, parası neyse verelim derler. Kendinden ödün vermek de bir yere kadar işte. şimdi ben tüp bebek tedavilerindeyim, tek gidiyorum, bütün ameliyatlara ve operasyonlara tek giriyorum. Deneme başarısız olduğunda tek ağlıyorum.
Kardeş candır, her zaman yardım edebileceğinizi söyleyin ve destek olun, dinleyin. Ama size sorulmadan her şeye koşmayın. Kardeşinizle devamlı iletişim halinde olun. İstersen şunlara bakabilirim deyin. Tamamen kopuk olmayın ama çok da müdahil olmayın.
Şimdi de diğer kardeşimin çeyizini hazırlıyorum. Ama artık daha tedbirliyim pek çok konuda, öyle diyeyim.