bende herşeye karışan bir görümce miyim sizce?

zaten iyi bir düğün yapayım deseniz 20-30 gider sadece düğün yerine.O yüzden 23 normal bana göre.Ancak siz 8 binlik yeri tutturursunuz düğün kötü geçerse ömür boyu vebal altında kalırsınız hep suçlanırsınız.
konsept ve ikram olacak farkı yok 2yerin.
ve öncelikleri eve para kalması. yoksa bizim için hava yok verilecek miktar belli ekstra durum olmazsa. istediği gibi dağıtabilir

daha önce her fırsatı teptiler ondan beceremezlerse ellerindekide gider diye korktum ama haklısınız kardeşimde olucam bu gidişle. asla karışmıcam bugün sondu. çabuk yüzüme yansır kalbim bir araya gelmemeye de çalışıcam. ama dayanamıyorum 23 bine bulmuşlar kır düğünü ben ise 8 e buldum. neyse karışmıyorum :KK43:(
bu arada hayırdır padişah düğünü falan mı 3 bin 5 bin salonlar 7-8 bin kır düğünleri varken gelen misafirlerede birer çeyrek takacaklar sanırım :KK70:

Arkadaşın yazdığı gibi sen düğün kıyafetini saçını makyajını düşün.Boşver eşyayı şunu bunu kendileri seçsinler.
kendi seçtiklerini kampanyalı buldum zaten. ama haklısınız kıyafette düşünmüyorum onlara kalsa nasılsa yetişmez olurda yetişirse kiloma göre bakarım bende de heves kalmadı onu farkettim tek kardeşim ama demek evlenirken herkes kendi derdine düşüyor herşey gönüllerince olsun inş

Şimdi yemekli düğün yapmak ayrı kuru pastalı düğün yapmak ayrı arkadaşlar.Mekana ikrama süslemeye göre düğün yeri farklılarşır.

Desinler.
Sen de cevap olarak.
"Ben bilmem,siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz" diyebilirsin.
en sevmediğim insan tipi aslında ama en rahatı da o. benim kv öyle dedi dedi en son kendiniz bulduuz kendiniz alın a döndü:) ama sonuçta para cebimden çıkmadığı için ve ben saygınlık uyandımadığım için olabilir tavırları. haklısınız haklılar.

Ben bu yasli anne-babaya kredi cektirip dugun yapan ,uzerine trip atan insanlari anlamiyorum ,anlamak da istemiyorum.

Para yetmeyecek diye dert yandiginda benim verecegim cevap cok farkli olurdu,siz fazla iyisiniz bi de yardimci olmaya calisiyosunuz valla bravo.

bu arada hayırdır padişah düğünü falan mı 3 bin 5 bin salonlar 7-8 bin kır düğünleri varken gelen misafirlerede birer çeyrek takacaklar sanırım :KK70:
23 e tamam demedi. padişah değil ama tek kardeşim 1 kız 1 erkeğiz. aslında annem bastan hep yemekli kır düğünü olur dedi oğluma ben salonda evlendim 1.500 e:) nerden bilsin kadın fiyatları ve hastalık olacağını. kesin denmişti bize 3.köprü yazlık evimizde geçecekti ihale planlar hazırdı çok paramız olacaktı çoook:) annemde benim gibi hemen paylaştı haberi karşı tarafla hayal kurdular ister istemez. yine olma şansı var ama zamana yayıldı

en sevmediğim insan tipi aslında ama en rahatı da o. benim kv öyle dedi dedi en son kendiniz bulduuz kendiniz alın a döndü:) ama sonuçta para cebimden çıkmadığı için ve ben saygınlık uyandımadığım için olabilir tavırları. haklısınız haklılar.
Estağfurullah neden saygınlık uyandırmayasın ki?
Açıkçası ben en sevmediğin insan tipine giriyorum.
Hiç kimsenin hayatıyla,kararlarıyla ilgili yorum yapmam.
Bana da karışılsın istemem.

haklısınız. oğlumu düşünmem lazım ondan çalıyorum aslında vaktimi.
Kesinlikle,aslında kötü niyetli değilsiniz bunu anladım.Ama herkes anlamaz ya da anlamak istemez. Bırakın kendileri halletsin.Kardeşiniz herhangi bir konuda yardım isterse yardımcı olursunuz.

Estağfurullah neden saygınlık uyandırmayasın ki?
Açıkçası ben en sevmediğin insan tipine giriyorum.
Hiç kimsenin hayatıyla,kararlarıyla ilgili yorum yapmam.
Bana da karışılsın istemem.
sevmediğim derken iş başa düştüğünde sevmem mesela ben yada siz dersiniz evet ama bi kv kp diyemez diye düşünüyorum yada gerçekten samimi olmalı siz beğenin ben hallederim diyorsa o ayrı:)

Kesinlikle,aslında kötü niyetli değilsiniz bunu anladım.Ama herkes anlamaz ya da anlamak istemez. Bırakın kendileri halletsin.Kardeşiniz herhangi bir konuda yardım isterse yardımcı olursunuz.
teşekkür ederim. umarım onlarda anlar konu kapanır gider şimdiden evlenince başlarına ekşiyeceğimi düşünmelerini istemem.

X