inş canım duaet rabbimin gücü nelere yetmezki o ol deyiversin yeterki tam bir teslimiyet ve inançla etduanı emin ol kabul olacaktır tüm isteyen arkadaşlara bu sözüm vermek istemese istemeyi verirmiydi hiçç........ya inss allah bana ve herkeze nasipp eder insmafoldumben
evet dün tammmmmmmmmmmm 2 ay oldukaydirigubbakcemile3:asigim::roflol:dediğini yaptın sonunda seda sana inanamıyorum :bbo: daha evleneli 3 ay bile olmadıydı dimi :bbo:
senden korkulur vallaa.. Allah analı babalı büyütsünevet dün tammmmmmmmmmmm 2 ay oldukaydirigubbakcemile3:asigim::roflol:
amiiiiiiiinnnnnnnnnn canım benim, ne taklalar attım bi bilsen bu duruma gelene kadarsenden korkulur vallaa.. Allah analı babalı büyütsün
hemen yazıyım yaklaşık 15 gündür hafif hafif mide bulantıları agzımda metali bi tat kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı yani adet olacakmış gibi his ve bikaç gündür aglama hissi:gitme:seda canım hayırlı olsun belirtiler yaşadıysan yazarmısın
hemen yazıyım yaklaşık 15 gündür hafif hafif mide bulantıları agzımda metali bi tat kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı yani adet olacakmış gibi his ve bikaç gündür aglama hissi:gitme:
canım kendini strese sokma rabbim bir zaman belirlemiştir sanada inşallah senin kollarınada verecektir bebişini en hayırlı zamanda verir inşallah üzme kendini:teselli:cevabın için çok teşekkürler canım benimde adetime 2 gün kaldı çok merak ediyorum 4 yıldır her ay böyle meraaklıyım ama bi türlü tutmadı bu ay benimde kasıklarımda ağrı var olmadığını bildiğim halde sitrese girdim ya :sinifsinif:
canım kendini strese sokma rabbim bir zaman belirlemiştir sanada inşallah senin kollarınada verecektir bebişini en hayırlı zamanda verir inşallah üzme kendini:teselli:
tabiki rabbim daima hayırlısın versin Allahım bugünümüzü aratmasın dua et sadeceo isteyince neler olmazki....inşallah canım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese verir zamanını bekliyoruz bakalım.üzmemekte elde olmuyo ama hayırlısı ya rabbim herseyin hayırlısını versin
teşekkülerrrrrrra.s.tebrikler.....
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:ecrin_bebek:böyle şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum,Allah isteyipte olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin İNNNŞŞŞAAALLLAAHHHH
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
teşekkürler ,inşallah isteyen herkesin başınatebrik ederim
darısı başımıza
teşekkür ederim canım amiiiiiiinnnnnnn rabbim tüm isteyenlere versin...ayy canım yaa çok sevindim gerçektennn. tebrik ederimm allah olmayanlarada versin(amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: