canım bende çok istiyodum formül şu bence adetin bittikten yaklaşık 10 gün sonra ilişkiye girmeye gayret et daha çok ve vücut ısının baya bi sıcak olmasına dikkat et üşüme yani ve ilişki sonrasında dizlerini dik tutarak yat ve mümkünse sabaha kadar banyo yapma bunlar benim başkasından duyduğum formüller ben evlendiğim günden beri çocuk istiyodum yaklaşık 2 aydır yani:kedi::kedi: konu bile açmıştım gördüysen geçen ay hayal kırıklığı yaşamaıştım çünkü eşim ilk günler korunmadı ama tam yumurtlma döneminde korunmaya başlamıştı rabbim tüm isteyenlere versin.......ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaa çok sevindim rabbim bana da herkeze nasip etsin sağlıkla büyüt inş
peki varmı bi formülü falan şunu yaptık daha kolay oldu dediğin bişi ya uğraşıyorum olmuyo offf(
rabbim isteyen herkese versin Allahım daha kahvaltı bile yapamadım heyecandan rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah..allah tamamına erdırsın canım darısı bızlere olsun
inşallah canım bu güzel dualar için bile burdan haber vermeye değer.........cnm hayırlı ugurlu olsun bend edün öğrendimsaglıkla kucagımıza almak nasip olur inşallh
amiiiiiiiiinnnnnnnnnn herkese inşallahhh.......tebrikler .allah kucağınıza almayınasip etsin
canım ben daha doktora gitmedim testi kendim yaptım zaten nerdeyse emindim diyebilirim yani bütün belirtiler gösteriyodu sabah 3 tane test aldım işimi riske atmadım yani üçünüde yaptım hepside pozitifffffffdelikafaduldenhihoyyythihoyyytpazartesi doktora gidecez inşallah.....seninki ne kadarmış? benm minti 4 haftalık(daha kalp atışları duyulmuyormuş
tebrikler .allah kucağınıza almayınasip etsin
canım ben daha doktora gitmedim testi kendim yaptım zaten nerdeyse emindim diyebilirim yani bütün belirtiler gösteriyodu sabah 3 tane test aldım işimi riske atmadım yani üçünüde yaptım hepside pozitifffffffdelikafaduldenhihoyyythihoyyytpazartesi doktora gidecez inşallah.....
inşallah canım inşallah:a015:böyle şeyleri okuyunca çok mutlu oluıyorum, inşallah allah banada bigün nasip eder...
tebrikleropuyorumnanaktan
böyle şeyleri okuyunca çok mutlu oluıyorum, inşallah allah banada bigün nasip eder...
tebrikleropuyorumnanaktan