Bende Hamileyimmmmmmmm...

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah tamda şuanda ezan okunuyo duam kabul olur inşallah ama bugün mutluluğuma biraz gölge düştü hamile kalmadan 20 gün önce kızamıkçık aşısı olmuştum bu aşıyı olduktan sonra 3 aykorunmak gerekiyomuş bense bunu bilmiyodum yarın doktora gidecem inşallah bi sorun çıkmaz lütfen dua edin çok tedirginim şuanda...:a015:

Ay çok merak ettim dra gittinmi inşallah herşey yolundadır... duam seninle... :Saruboceq:

Ay çok merak ettim dra gittinmi inşallah herşey yolundadır... duam seninle... :Saruboceq:
bugün doktora gittim kan aldılar küçükkken kızamıkçık geçirip geçirmediğmi ögrenmek için ama sonuçları cuma günü alacakmışım idrarıda veremedik daha kaç haftalık hamile oldugumu bile bilmiyorum,Allahım delirecem sonunda galibakafamçokkarıştı

Selam kızlar bende hamıleyım 5 haftalık geÇen hafta ÖĞrendım alalhım ısteyen herkese bu duyguyu yaŞatsın

Selam kızlar bende hamİleyİm 5 haftalık geÇen hafta ÖĞrendİm alalhım İsteyen herkese bu duyguyu yaŞatsın

s.a kız sen bizim topikteki vedasın sanırım hani beryalin vildanın olduğu topik yanlışmı hatırlıyorum yoksa
öncelikle allah tamamına erdirip sağlıkla kolllarına almayıda nasip etsin inşallah
bizlerde nasip etsin acaba ne zaman
bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yazısını yazabilicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım hayırlı zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

konu sahibi sedaantalya hanımefendi sanada aynı dileklerimi iletiyorum
darısı bizim başımıza inşallah
maşallah ne kadar anne olma hevesli birisin
henüz 2 aylık evliyken ilk seni görüyorum
hamile olmak için caba sarfeden biri olarak

bende senden pek farklı sayılmam aslında
ama ben biraz daha haklı sayılırım bu konuda
çünkü 6 yıldır istiyorum ve büyük bi sabırlada bekliyorum

bende senden pek farklı sayılmam aslında
ama ben biraz daha haklı sayılırım bu konuda
çünkü 6 yıldır istiyorum ve büyük bi sabırlada bekliyorum
inşşalah sabrınızın karşılıgını ikiz ve sağlıklı bebekler olarak alırsınız güzel dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm isteyenlerin başına...

inşşalah sabrınızın karşılıgını ikiz ve sağlıklı bebekler olarak alırsınız güzel dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm isteyenlerin başına...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu dualarla kesin ikiz olucak benim nazlı sıpalar
herkesin duası allahım ikiz versin diye hayırlısı
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

tebrik ederim Allah sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin inşallah...:emir_bebek:

ÇOK SAĞOL CANIM BENİM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN

s.a kız sen bizim topikteki vedasın sanırım hani beryalin vildanın olduğu topik yanlışmı hatırlıyorum yoksa
öncelikle allah tamamına erdirip sağlıkla kolllarına almayıda nasip etsin inşallah
:
EVET CANIM DOĞRU BİLDİN KIZ HUZEYFE SEN NERELERDESİN ARTIK GELMİYOSUN BİZİM ÇİFT ÇİZGİ TOPİĞİNE İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL CANIM BİZEDE SÜPRİZ OLDU EKİM AYINDA 2. AŞILAMAYI YAPTIRACAKTIK KENDİLİĞİNDEN GELMİŞ MELEĞİM ALLAHIM HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN

ÇOK SAĞOL CANIM BENİM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN

:
EVET CANIM DOĞRU BİLDİN KIZ HUZEYFE SEN NERELERDESİN ARTIK GELMİYOSUN BİZİM ÇİFT ÇİZGİ TOPİĞİNE İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL CANIM BİZEDE SÜPRİZ OLDU EKİM AYINDA 2. AŞILAMAYI YAPTIRACAKTIK KENDİLİĞİNDEN GELMİŞ MELEĞİM ALLAHIM HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN

demekki yanılmamışım canım ben artık anne olmak isteyenler topiğindeyim artık anne olmak istiyorum canım ama vakti saati gelmemiş demekki şubattaki 2.düşüğümden sonra hala bekliorum ama göremedim henüz çift çizgiyi benimkiler zaten tedaviyle oluyodular
belki tedavisiz gelir nazlım diye bekledim ama yok gelmedi
şimdi aşılama yaptırmayı düşünüyorum ve nerde daha iyi yaptırabilirim diye araştırma içerisindeyim gezinirkende bu topik ilgimi çekti ve bende ne zaman hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiim
diceğim allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

X