- 10 Nisan 2008
- 1.130
- 1
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiinnnn inşallah Allah tüm isteyenlere verir teşekkürler....ne guzeeel
tebrık ederım canım saglıkla dunyaya geırırsın ınsallah
öncelikte teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere versin adet gününüz geçtiyse belki döllenme yeni oluştugu için idrarda çıkmayabilir eğer yeni oluştuysa kanda çıkar ama bence biraz daha bekleyin derim 4 yada 5 gün sonra isterseniz tekrar idrar testi yapın inşallah güzel haberlerinizi alırız,aynı belirtiler bende de vardı mide bulantıları ama afedersiniz çıkaracak kadar değil ve kokuya hassasiyet sık sık idrara çıkma ve ayaklarımın üşümesi ilk hamileliğim olmasına rağmen 15 gün önce bile tahmin etmiştim adet günüm 3 gün geçti test yaptım pozitif çıktı belki benimde yeni döllenme olmuş olsaydı benimde idrarda çıkmazdı... biraz daha bekleyin derim...merhaba seda hanım öncelikle tebrik ederim benim de sat tarihim 17 eylül aynı belitiler ben de vardı miğde bulantısı ayaklarım üşüyo ama idrarda baktım negarif yarın kanda baktırsam belli olurmu yardımcı olursan sevinirimm ALLAHIM isteyen herkeze nasip etsinn
teşekkürler amin inşallah darısı başınıza...:ecrin_bebek::CüvCüv:Çok sevindim ya Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :sm_cool::sm_cool:
İşte bu kadar :hooray:
evet üste görmüşde olabilirsiniz ama en doğrusu adet gününüzü beklemek sanırım bu sürede hamileyseniz belirtiler daha artacaktır zaten hakkınızda hayırlısı olur inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darısı başınıza inşallah...yok adetim gecikmedi ama 17 eylülde gördüğüm adte oldum bile diyemem birgün kanamam oldu sonrası akıntılı geldi 15 gün sonra da çok az kanamam oldu sonrası miğde bulantısı kasık ağrılarım falan oldu herkez üste adet görmüşsündür diyolar ben en iyisi bekleyeyim dediniz gibii 16 ekim adteim çok teşekkür edrim inşallah rahat gebelik geçirirsiniz
demekki doğru teknikkaydirigubbakcemile3aminnnnnnn güzel dualarınız için teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inşallah sağlıyla birlikte...tebrikler canım.. hihoyyyt Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq: bu arada bende o yöntemle hamile kaldım ilişkiden snr ayaklarımı yukarı kaldırıp duvara dayamıştım uzun süre kımıldamadan yattım ve sabaha kadar bekledim hemen banyoya gitmedim.. arkadaşımdan duymuştum ve bende işe yaradı...alkisalkisalkis Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
teşekkürler darısı başınıza inşallah...Tebrik ederima.s.